Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Sylwia, nie będę oryginalna, zgadzam się z resztą - wyglądasz świetnie!! 🙂 wiadomo, brzuch nie spada od razu, ale jaka zgrabna jesteś 🙂 a jakie melony masz 🤪 🤪 jest czym karmić 🙃 🙃 mi tunika za bardzo nie przypadła do gustu, gdyż mam awersję do zwierzęcych motywów, ale Tobie się ma podobać i dziewczynom się podoba 😁 a ja to klasyka i nuda hahah 😜
Piękna z Was rodzinka 😁
Kaya widać uwielbia spacery 🙂 Chciałam to samo napisać, co Pigi, że ma piękną kurteczkę 😁
A Pigi ma nowy awatar ze swoją ślicznotką 🙂
Dobra, już nikomu nie słodzę 😁 hahahah

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Ninka i teraz żałuję, że nie jestem w Polsce 😞 😠 Taka promocja a ja tak daleko ! Wyobraź sobie co tam będzie się dziać w sklepie 😁 😮 🙃 🤪

Ja polecę z rana, to może nie będzie najgorzej 🙂 nie wiem jakie są ceny w UK. Wiem, że ciuchy bardzo tanie 🙂
Ahhh już się nie mogę doczekać jak się zaopatrzę jutro 🙂

• Mamusie
Z kosmetykami jest różnie to zależy jaka marka ale te cenione marki są niestety w odpowiedniej cenie 🤔 Lepiej już jest z perfumami markowymi za 40f można kupić już ,,perełkę,, 🙂 Ja zawsze kupuję Armaniego - kocham jego perfumy ponieważ są dość intensywne i baardzo wyraziste 🙂

• Mamusie
Ale Armaniego jakie? Czy wszystkie? Ja kocham te perfumy
http://allegro.pl/roberto-cavalli-serpentine-edp-100ml-sklep-gdansk-i2743609854.html

Ale są już tylko na allegro, nigdzie ich w moim mieście nie ma. Ostatnio sobie zamówiłam próbkę, bo mi się skończyły, ale na święta sobie je zamówię, bo to moje ulubione.
Teraz używam Jadore.

• Mamusie
Hej 😘
Nina nie lubię Cię za ten link !! 😜 😁
Kafi ja używam Maybelline Colossal Volum Express 100% black ( żółte opakowanie ) i polecam baaaaardzo ! Najlepszy jaki miałam aa sporo firm przerobiłam 😉

Ja wczoraj weszłam na wage i dupa rośnie 😠 Ważę już 55 kg i od dziś szczerze jestem na diecie, żeby nie dopuścić do sytuacji, że będzie jeszcze więcej.

Mi też podoba się kurtka Kayi a nawet chce podobną Oliwce kupić.

kura chcesz listę zakupów do rossmana? 🙂

ja chyba pojadę o 14 do mamy bo wtedy o 18 mój romeo mnie odbierze a mamy coś do załatwienia.
Ostatnio i tak wraca koło 22 😞

• Mamusie
Bry, my juz park mamy zaliczony dziś , cieszę się ze kurteczka się podoba, bo mi się tez podoba 😉 😜
Nina, napisz potem co kupilas dla siebie i co dla nas pokupowalas, bo rozumiem, ze chcesz nam porobic prezenty i na priv mamy ci wysłać co wybralysmy z tej listy, która podalas ? Dzięki, jesteś kochana 😁
Kaya nauczyła się kilku kolorów i teraz cały czas chce się w nie bawić 🙃
A z pamperami dalej bez zmian 😠 jest z niej len smierdzacy 🤨
Mini, to teraz sama siedzisz w domu, K tak długo pracuje...a gdzie zdjęcia z waszego gniazdka?

• Mamusie
a ja tusz do rzes uzywam taki :
http://www.rossnet.pl/Produkt/Max-Factor-False-Lash-Effect-Fusion-Mascara,108491
a to sa moje ulubione perfumy :
http://www.theperfumeshop.com/fcp/product/womens-perfumes/ralph-lauren/romance/2965

moge w miedzyczasie miec rozne inne, ale do tych zawsze i niezmiennie wracam 😉

• Mamusie
Kasiu jak te perfumy pachną ?? Jaki to typ perfum?? Widziałam je ale nigdy nie wąchałam poza tym też chodzę do tego sklepu co podałaś linka i sama wiesz jaki tam wybór idzie ześwirować 🙃 Ja mogę codziennie używać innych perfum lubię praktycznie każde ale właśnie Armaniemu jestem wierna już od kilku lat haha

• Mamusie
Kasia ~ moje perfumy na drugim miejscu, to też Ralph Lauren, tylko te niebieskie:
http://www.theperfumeshop.com/pws/ProductDetails.ice?ProductID=2955
Ja nic wielkiego nie kupiłam, bo jestem zbyt rozsądna 😞 teraz stać mnie na wiele rzeczy, ale jakoś jestem praktyczna i rozsądna 🤢 Kupiłam dwa cienie Astor, tusz do rzęs Maybelline i lakier do paznokci Rimmel. W sumie nic mi nie było aż tak szczególnie potrzebne. Pójdę jeszcze we wtorek i pewnie coś jeszcze dokupię.
Do Was już paczki wysłane 😁 macie zapas kosmetyków na dwa lata hahahah 😁
Ja tusz zazwyczaj kupuję ten:
http://allegro.pl/maybelline-volume-express-tusz-czarny-10ml-i2786392580.html
i mam po nim naprawdę świetne rzęsy.
Ale fantastyczny jest ten:
http://allegro.pl/loreal-tusz-volume-million-lashes-black-diamonds-i2794344955.html

• Mamusie
Hahahaha Kasia żebym ja tak mogła bez uważania na to co jem 🙃 Ale niestety siedzę w domu i dupa rośnie jak u świni 😁
Perfumy będę wąchać na pewno i te co Nina podała linki i te co dała Kasia haha bo mam zamiar kupić coś sobie na Święta 🙂
Ninka żadnych z tych tuszy nie używałam jeszcze ale mi się wydaję, że każdy tusz z tych dobrych firm powoduje, że rzęsy wyglądają ładnie 🙂 Obojętnie jakiego nie miałam byłam zadowolona 🙂

• Mamusie
hej 🙂 kurcze ja chyba wybiore sie do rossmana we wtorek mam nadzieje,że coś tam jeszcze zostanie hehe a diety hmmm może po nowym roku się za siebie wezmę hehe mam jeszcze dwa kg do zrzucenia ale chciałabym tak 5 zgubić tylko muszę poćwiczyć nad brzuchem ech... 🤢 Mini to czekamy niecierpliwie na fotki 🙂 Dominik też leń i woli pampersy a ja nie mam jeszcze tyle czasu,żeby zdążyć z nim za każdy razem na nocnik jak biega bez pampersa. Ostatnio w dzień chodzi często bez pampersa, ale nie woła siku (chociaż wczoraj mnie zaskoczył i zawołał mimo,że miał pampersa) popuszcza trochę w majtki a resztę trzyma i dokańcza na nocnik więc może jakoś powoli łapie o co chodzi. U nas dziś pada i jest brzydko 😞 no nic zbieram się do ogarnięcia trochę chałupy i później do babci i kuzynki na kawe ruszam z maluchami 😉