Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Dobry wieczór 🙂
dziś praktycznie cały dzień w domu, bo ostro sypał śnieg 😉
Kaffi, ja kiedyś miałam czarny paznokieć, największy palec u stopy, też z niewiadomej przyczyny i potem mi schodził 🤢 tak sobie przypomniałam. Jak tam się dzieci mają? 😘 nie chwal dnia przed zachodem słońca 🙃 🙃
Kasiu, niestety nasze dzieci mają takie charakterki 😜 ja mam często takie akcje, choć nie aż tak ostre, ale ostatnio się uspokoił. Jedyne co, to uwielbia uciekać na dworzu 😠 😜
Sylwia, super że kolejny sukces ze smoczkiem 😁 ja sobie szczerze nie wyobrażam Łukasza ze smoczkiem 😜 praktycznie to tylko chwilę go używał jak był malutki, także jakby tego nie było 😉
Kaffi będzie sławna o jaaa zaraz się posypią propozycje jak zobaczą jak wygina śmiało ciało 😁

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej 🙂ledwo żyję wszystko mnie boli cztery godziny zumbowania ,a potem after party w mieście haha, ale było warto bawiłam się świetnie. Dziewczyny jak będziecie miały możliwość spróbowania to spróbujecie, bo warto 🙂 Jutro mają być zdjęcia i jakieś nagranie, ale chyba się nie załapałam, bo stałam z tyłu na jednej fotce powinnam być 🙂 Jak wracałyśmy to padał śnieg i było tak pięknie, że mimo mrozu do domu nie chciało się wracać. Nina na dużym palcu mam taką białą plamę za tydzień idę żeby pobrała wymaz… świetne to zdjęcie widać, że Łukaszek zadowolony 🙂 Pokazałam Mai i pocałowała ekran 😁 i zaczęła mówić dzidzia dzidzia 🙃Oli dostał dzisiaj takiego rozwolnienia, że pobrudził kilka razy bieliznę 😞chyba coś z przedszkola przytargał 😞 myślałam, że już z nim lepiej 🥴masz rację Nina pochwaliłam za szybko ....

Hej hej 🙂
Łukaszek szczęśliwy na śniegu 🙂 Maja też jest w szoku jak widzi śnieg 🙂

zdjęcia dałam ale tylko na facebooka i nk.

Kaffi to się wyżyłaś 😁 ha ha

idąc za przykładem Niny daje zimowe zdjęcia 🙂 i też foto kucyków które są u nas za domem 🙂

[IMG]http://imageshack.us/a/img824/7365/p101212111301.jpg[/IMG]
[IMG]http://imageshack.us/a/img94/8281/p1012121111.jpg[/IMG]
[IMG]http://imageshack.us/a/img534/6913/p1012121110.jpg[/IMG]

a i najlepszego dla Gabrysi 🙂

• Mamusie
Hej 😘
dużo miłości i szczęścia dla Gabi !! 😘 😘 😘 😘
Zdjęcia super !
Zdrówka dla Oliego 😘
U nas jakoś leci. Cały dzień poza domem. Mróz był i słonko aż chciało się spacerować. Ala dostała stół do rysowała z zestawem kredek ale ona nic nie umie uszanować 😠 Była rolka do przymocowania kolorowanego to już kawałek papieru obdarła 😠
A ja dostałam pralkę 🙂 Ale dopiero w poniedziałek przywiozą. Będzie taka jaką sobie wymarzyłam 🙂

• Mamusie
kasiak napisał(a):
Kasiu, a cóż to za cudowna pralka?

Chciałam hotpointa bo z tego mam zmywarkę i marka wypróbowana a więc 11kg ładowności 1600 obrotów eco system A+++ i jeszcze jakieś bajery hahaha dam linka
http://washingmachines.shoping-now.com/hotpoint-aq113d697e-1600rpm-aqualtis-11kg-load-eco-tech-titanium-door-sale

Były inne może lepsze ale ta mi się podobała już chyba od sierpnia i tak zostało 🙂

• Mamusie
kasiak napisał(a):
Uważaj żeby tam Alusi nie wyprać 😁

Hahahahaha obiecuję 😁
Moja stara pralka już biedna nie domaga 😞 niby pierze ale nie wiruje jak trzeba. oddam ją za darmo pewnie jeszcze kogoś pocieszy mimo tego wirowania ale pierze dobrze.
Dzisiaj znalazłam prezent pod choinkę dla Ali w Home Bargains. Dostanie zabawkowe pianinko z mikrofonem i stołkiem z princess disney chyba, że znajdę coś jeszcze fajniejszego haha

• Mamusie
kasiak napisał(a):
Polecam pianinko, Kaya cały czas nim się bawi 🙂

A właśnie tak mi się wydawało Kasiu, że Kaja ma 🙂 Dzisiaj znalazłam takie ładne i chyba kupie 20. grudnia M ma wypłate to pójdziemy 🙂
Dzisiaj Ali kupiłam taki stolik z kredkami i kolorowankami i zaniosła się i rzuciła na podłogę bo spać nie chciała iść tak się jej spodobał stolik i malowanie na nim hahaha

• Mamusie
Nadrobiłam jak Adaś na cycu wisiał 🙂 Dziś na noc dostanie pierwszy raz sztuczne mleko z butli bo chyba za mało mu mojego się robi i przez to gorzej śpi, ale narazie chce mu tylko na noc na spróbowanie dać.
Spóźnione ale szczere życzenia dla Gabi samych uśmiechów i wszystkiego co najlepsze!!!!
Kasiu pralka kosmiczna haha ale fajna zazdraszczam 😜
Fotki na śniegu śliczne!!! Zarówno Łukaszek widać,ze zadowolony jak i Maja i Olikwa 😁
ja zaraz sporóbuje filmik zgrać tego mojego większego luja to wam wrzucę link 😉 o ile mi Adaś pozwoli bo leży na macie i marudzi na szczęście Domi spi 😉

• Mamusie
Moja Ala ostatnio śpi bardzo niespokojnie 🤨 Nie wiem co jest ale budzi się w nocy albo prawie nie śpi i o 8-9 rano już jest wyspana a w dzień nie śpi 🤔
U mnie mróz 😮 Biała trawa. Muszę wyjść na moment z domu a tak mi się nie chce 🤔

Pralka to prezent. Mariusz mi powiedział, że odkładał na nią kasę od kiedy powiedziałam, że o takiej marzę i wczoraj pojechaliśmy i z zaskoczenia mówi: ta Ci się podoba tak jak dobrze pamiętam ? A ja: no marzyłam o niej. A on zawołał sprzedawczynie i pyta, że jak dzisiaj zapłaci to kiedy będzie a ona, że w poniedziałek no to Mariusz mówi: bierzemy! a ja: 🤪 🤪 🙃 😮 😲 ☺️ 😁 😁 😁 😁
Sylwia dawaj filmik 😁