Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Witam 🙂 ja wczoraj miałam cały dzień zakupów wpierw z mamą później z k jechaliśmy po pierdoły do domu a on Odrazu kupił prezenty dla dziewczynek od siebie śliczne 🙂 w tym roku będą miały prezenty że dziadków,od taty, od Krzyśka i od mamy 🙂

• Mamusie
Hej. Po pierwsze dziękuję bardzo za życzenia 🙂 niestety Wam nic więcej nie napiszę, gdyż od dwóch dni męczy nas jakiś wirus. Przez całą rodzinę przeszło i teraz na nas. Zjedliśmy tylko dziś jedną drożdżówkę na pół, ja ledwo żyję, mały lepiej. Także odezwę się, jak się lepiej poczuję, bo umieram. A do tego przez walkę z wózkiem na śniegu przeciążyłam mięśnie, pchałam wózek, a on nawet nie drgnął i tak 2 km się szarpałam 🤨 🤨

• Mamusie
hej 🙂 ja zaraz jade do miasta na szybkie zakupy (dzieci zostawiam u teściów na dole i to z bólem bo nie lubie ich zostawiać) i do szpitala do dziadka jade. Od soboty leży bo go karetka zabrała, w niedziele już było bardzo źle bo przestał oddychac i był na OIOM-ie no, ale się trochę poprawił i leży normalnie na sali, ale lekarze w zasadzie nie daja mu szans... ja się u tych dziadków w zasadzie można powiedzieć,że wychowałam bo mieszkaliśmy obok i bardzo czesto tam byłam więc mi jest strasznie ciężo z myślą,że dziadek umiera 😞
Kafinka teraz Cię już widzę 😁
Ninka zdrówka dla Was:* i dla Kayi też Kasiu :*
A Ty Mini wstawaj leniuchu 😜
nic zbieram się zajrzę wieczorem

• Mamusie
aisak_89 napisał(a):
Śliczny kombinezon i oczywiście Maja 🙂 Zazdroszczę śniegu ! Ja też chce chociaż troszkę 🙃

dzięki haha mam pół kombinezonu, bo kuzynka jeszcze spodni mi nie dostarczyła i musiałam założyć jej po Oliwierze 😁 była taka szczęśliwa, że do domu nie chciała przyjść, a w zeszłym roku się bała śniegu ... Kasiu ja mam pięknie za oknem pełno choinek, a na nich śnieg 🙂

Aga Majeczka jest śliczna po mamusi 🙂 ja też dziś wzięłam moją na sanki i była zachwycona 😁
a Oliwer nie chce do pary Oliwki 😁 ona kocha tańczyć 🙂

Kasia dawaj do mnie śniegu jest opór 😁

Sylwia trzymaj się cieplutko kiedyś słyszałam że z ludzie są jak gwiazdy gdy pojawia się nowa to gaśnie stara... Gdy Oliwka miała się urodzić zmarła moja babcia, gdy szwagra syn zmarł ich dziadek, a gdy Majka to pawła babcia... Więc może coś w tym jest... Bądź silna by dziadek nie widział smutku i łez. ;-*