Skocz do zawartości

Grudzien 2010 | Forum dla mam

kasiak_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 9,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• aisak_89_m

1188

• SylwiaC_m

1379

• naylaaa_m

1441

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ok a więc pisze 🙂

od wtorku nie pilnowalam już tych dzieci i Uff nigdy więcej tak szalonych pomysłów jednak swoje dzieci to swoje jak pyskuje to na tyłek lub kara 🙂

we wtorek czy też w środę dzwonię do p czy chce dzieci na weekend...a on zagubiony nie wie jaki dzień itp nie wie gdzie był czemu buty mokre i co z rowerem zrobił...
okazuje się że znów miał atak ale będąc w domu w czasie snu raczej bo był ubrany do snu i mniej silny niż poprzednio.
oczywiście u mnie zaraz zasada kto ma miękkiej serce musi mieć twardą dupe,kazałam mu na pogotowie jechać dowiedziałam się o terminy tomografii i rezonansu i póki co dzieci mu tam nie dam bo sie boję że zapomni że je wziął i gdzieś zgubi.
częściowo to na własne zadanie ma wpierw myślałam że to przez papiery ale przyznał się jak był wczoraj u dzieci że miał tylko 2 dni wolnego i śpi tylko godzinę po pracy a tak przed kompem. czyli to samo co wtedy.

NINA cieszę się że wkoncu będziecie razem,bo już długo zyliscie osobno :-*

SYLWIA gratulacje dla Adasia 🙂

• Mamusie
Napiszę, może się rozkręci 🙂
U nas w przedszkolu ok, nie płakał, poszedł zadowolony. A jak go odbierałam, to siedział zadowolony przy zupie, ale nie jadł i jak mnie zobaczył, to ryk 😉
Z emocji chyba 😉
Potem zadowolony opowiadał co robił, aa pod wieczór ryk że się boi przedszkola.
A panie się myliły i na niego Kuba, a on niby reagował 🙃 🙃

• Mamusie
Hej. Nie chcę chwalić mojego, bo zaraz się zepsuje 😉 ... ale na razie nie mogę narzekać. Czasem tylko krzyczy: to moje! I nie da nic pokazać. W sklepie nie robi scen, czasem mu pozwalam wybrać jedną rzecz, to sobie wybierze, a zaraz coś innego chce, to wie, że tamtą musi odłożyć. Tylko czasem się zapomina i marudzi 😉
To Kaya może będzie miała predyspozycje do... kierowania ludźmi zawodowo 😁

• Mamusie
hej, no Nina gratuluje mieszkania 🙂 i powodzenia trzymam kciuki za was!!! Kasia to co ruszyliście już z remontem? U nas przedszkolak narazie zachowuje się super 🙂 Nie płacze i chętnie chodzi do przedszkola mam nadzieję,że kryzys nie nadejdzie hehe 😁 Nie miałam czasu bo od poniedziałku jakiś zwariowany tydzień się zaczął 😮 ale teraz już bede czesciej

Hej hej hej 🙂

to tak Maja to albo krzyczy moje albo daj mi :/ potrafi jak coś chce dac czasu np. mamo baje ,no to mówię że mama film chce obejrzeć to woła "brzydka jetes nie kocham cię" 😞
umie charakterek pokazać

No ale pozniej znów jest kocham cię mamusiu,miliony buziakow trzymanie za raczke i tulenie 🙂

Oliwka w roli przedszkolaka czuje siedem świetnie 🙂 biedna pani już przeszła przez milion pytań ha ha 🙂

• Mamusie
Hej Mamuśki 🙂
Moja Ala to różnie bywa czasem rządzi a czasem jest aniołkiem 🙂 Największy problem jest ze sprzątanie - wtedy udaje głuchą i nie wie o co chodzi 🙃 Jak się ją przypilnuje to sprząta a jak się wyjdzie z pokoju to Ala ma już inne zajęcie haha

Dzisiaj przywieźli nową kanapę do trzeciej sypialni i jest po prostu przepiękna na żywo ! Siedzi się jak na chmurce i jest bardzo masywna także jestem zadowolona z zakupu 🙂

Wasze dzieciaczki do przedszkola a moja Ala nie wiem kiedy pójdzie pewnie dopiero wtedy kiedy będzie prawo jazdy i samochód bo teraz jest problem z zaprowadzaniem i odbieraniem Alicji 🤨

19 września przylatuje teściowa później moja mama i chyba puścimy Ją jak będą mamy bo wtedy problem rozwiązany 🙂

kasiak napisał(a):
A gdzie Ty wstajesz o 5?

Kasiu dokładnie 5:30 Oliwka na jednak zajęcia tydzień na 7:00 a pozniej 2 tyg na 12:00...
muszę wstać ubrać obie uczesac dac jeść i droga też sporą. teraz miałyśmy super bo sąsiad nas wozil

• Mamusie
hej 🙂 moj przedszkolak cały tydzień bardzo chetnie chodził i nie marudził 🙂 w weekend odpuscilam sprzatanie żeby z nim trochę pobyć bo jutro sobie posprzatam jak zostaniemy z Adasiem 🙂 Kasiu kanapa fajna i nie wydaje sie taka duza jak mówisz 🙂 Kasiu a fotelik no to juz z tych nowych fajnych u nas to strasznie duzo kosztuje... Nina zdrowka dawaj znać co tam się dzieje 😘 Mini u nas też chłopcy rano wstają no , ale dzis udało nam się do 7 pospać bo wczoraj to o 5.50 podbudka haha

• Mamusie
Hej 🙂
Kanapa piękna 😁 w moim guście 🙂
Fotelik solidny i pomysłowy 🙂
Sylwia, to masz super 🙂 u mnei z każdym dniem było coraz gorzej, a w piątek to już całkiem. Płacz jest w drodze do przedszkola, potem idzie speszony do pań, ale już nei płacze i potem jak go odbieram, to jest zadowolony. Także nie jest źle, ale super tez nie 🙂

• Mamusie
Mały kaszle jak gruźlik, a ja mam katar i czuję się strasznie 😞 także jutro nie idzie do przedszkola.
Miniatura, ja też mam pobudki o 6, 7 😉 a przy Łukaszku to nawet poleżeć nie możńa, bo już wisi nad głową, skacze po mnie, wchodzi i schodzi co chwilę z łóżka 🤢 także odechciewa się leżenia. Do tego muszę uważać na aparat, bo Łukasz delikatny nie jest i jak mi walnie głową w zęby, to tragedia 🤢