Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kasia i Blue fajnie macie z tymi domami i to bez żadnego kredytu....jeny jakbyśmy nie mieli kredytu to na prawdę żyli byśmy sobie jak pączki.......może nie w maśle ale na małym tłuszczyku na pewno 🙂 ale tak mi chodzi po głowie kupno jakiejś małej działki rekreacyjnej, przynajmniej warzywo miałabym swoje 🙂
a moja jak pije z cyca pierdzi sobie w niego, aż się poryczałam ze śmiechu 🙃

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
Kasia napisał(a):
trochę mnie przeraż mieszkanie w bloku

kwestia przyzwyczajenia..ja mieszkam już ponad 20 lat....przedtem z rodzicami teraz sama z rodzinką już swoja,...nmie jest tak źle..mamy duży balkon ,,,duży korytarz..dzieci swoje pokoje....opłąty sa troche dużę i czasem jest cięzko..no i najbardziej mnie wkurzaja jak sąsiedzi mają remont a moje dziecko śpi...ale mówie..idzię się przyzwyczaic....

ja 18 lat mieszkałam w bloku, a potem wynajmowaliśmy domek i teraz też domek, fakt faktem na pół z sąsiadami nigdy nie mieliśmy całego domku dla siebie ale i tak nie chciałabym wracać już na bloki. Ale darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda. Jeżeli do czasu otrzymania spadku udałoby się dostać kredyt i kupić bądź postawić domek to mieszkanie po babci byłoby na wynajem a jak nie to będziemy tam mieszkać.A ono takie maleńkie i ciasne. No ale cóż lepszy rydz niż nic.

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
Milka napisał(a):
jaka dieta? Jak znacie jakąś skuteczną to poproszę chcę się jeszcze 8 kg pozbyć. 2już zgubiłam teraz ciąg dalszy.

a u mnie z 10 kg.do zrzutu/// 😞 😞 😞
ja bym chciala 5kg zgubić 🙂wESA A CO TO ZA DIETA?ALE MALA MI TU BUSZUJE NO CHOLERA Z WIELKICH LITER PISZE 🤪 🙃

Kasiula napisał(a):
Milka napisał(a):
jaka dieta? Jak znacie jakąś skuteczną to poproszę chcę się jeszcze 8 kg pozbyć. 2już zgubiłam teraz ciąg dalszy.

a u mnie z 10 kg.do zrzutu/// 😞 😞 😞

u MNIE 7 😁 TYLE, ŻE JA MAM SWOJĄ WYPRACOWANĄ METODĘ NA SZYBKIE CHUDNIĘCIE PO PROSTU MAŁO JEŚĆ I WAGA LECI W DÓŁ 🙂 TYLE, ŻE JA CIĄGLE MYŚLĘ O JEDZENIU 😁

Ja tez mam duzy dom ja mieszkam na gorze a moi rodzice na dole.mmy oddzielne wejscie wiec mozemy sie nie widziec wcale 🙂 mamy duzo ogrod jest gdzie warzywa posadzic basen rozstawic ogolnie mamy duze podworko 🙂 i piotrek ma jeszcze swoj dom nie wyrzadzony od nas 30 km w miescie w cichej dzielnicy miasta ale narazie nie mamy kasy zeby go wykonczyc ale piotrka tato cos mowil ze nam pomoze z tym wykanczeniem bo ma sporo kasy na konie wiec zobaczymy co z tego bedzie

• Mamusie
też muszę 7 kg zgubić..........jak był miesiąc do chrzcin to zapierałam się że dam rade chociaż połowę z tego zrzucić.........mhm został tydzień i pewnie nadal mam 7 w zanadrzu 😜 muszę się zważyć u rodziców, mam nadzieję tylko że nie więcej 🤪 a diety to ja bym nie umiała, lubię jeść i co mam począć 🙃