Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
kolo i taki babsztyl nawet nie pomyśli że macie małe dziecko........a co tam. Mogła szybciej się zastanawiać ile się bierze za wynajem ehhh.
Nusia to rzeczywiście niefajnie. Kurcze Ty masz tą nianie to ona cię ostrzeże, a my co nie mamy to nawet nie wiemy 🤢

Ja też to mam, nam się zdarzył raz fałszywy alarm jak się baterie rozładowały. Poza tym alarm się włącza jakieś 20/25 sekund po tym jak dziecko przestaje oddychać to długo...jak na wstrzymywanie oddechu.

• Mamusie
Ma ktoś jeszcze trochę deszczu? Dawać chociż parę kropel bo u nas nic od b. dawna 😞 A wytrzymać się nie da. W nocy parno tak, że rano byłam nieprzytomna po wierceniu się i wstawaniu. Dobrze, że Adam wstał, wziął Majuśkę i dał pospać do 9:00 😁

donia napisał(a):
dziewczyny zamawialyscie moze przez allegro jakies meble, cholera podkusilo mnie i zamowilam kanape/sofke, nigdy tak nie kupowalam, zawsze musialam zobaczyc na "żywo" jak wyglada, usiąść, dotknąć, kurde zobaczymy, mam nadzieje ze bedzie ok
Ja zamawiałam meble do salonu i kanapę na allegro ale od producentów. Co prawda narożnik wczesniej obejrzałam sobie w sklepie i dopiero zamówiłam bo było dużo taniej ale i tak do końca było niespodzianką jak będzie wyglądał bo tkanine i kolor wybrałam już na czuja 😉 No ale podoba nam się! Teraz czekam na łóżko do sypialni. Do końca tyg. pewnie dotrze

Blue napisał(a):
Kamila to nie jest moja dłoń 😜 tylko znajomej 🙂
Tak mi nie pasuje do Ciebie ręka z pomalowanymi pazurami i pierścionkami hehe Nie wiem czemu?! Mam rację Lagoona?

• Mamusie
Aga a nie dacie rady dać jej tej stówki więcej?
Ludzie to potrafią wkurwić. My jak sprzedawaliśmy działkę to kupiec tak nas załatwił. Już wszystko obgadane, załatwione, notariusz umówiony a on dzwoni i rezygnuje (a ja kilka telefonów spławiłam, ogłoszenia wycofałam). Bo ktoś mu tam czegoś naobiecywał niedaleko, taniej... Ok. Za 3 mies. dzwoni i pyta czy to nadal aktualne bo go ktoś wystawil. Sprzedał komuś innemu bo więcej dostał. Było aktualne ale jemu powiedziałam, że nie i dodałam, że jakby nie chciał być taki cwany i na kasę chytry to by nie tracił. Może z tą "Waszą właścicielką" będzie za karę tak samo!!!!

• Mamusie
Kasia napisał(a):
ja zaraz w nerwicę wpadnę bo pilnuję dzieci mojej siostry a mój Marcel z jednym z nich ciągle się bije i co chwilę do nich latam

to jeszcze nic,synek mojej siostry potrafi ......hmm...bardzo dokuczać mojej dziewczynce...bardzooooooo..raz to nawet przydusił ja poduszka i usiadł na niej...masakra..ale to ..jeszcze nic w jego wykonaniu....ech...

• Mamusie
Kasiula napisał(a):
Kasia napisał(a):
ja zaraz w nerwicę wpadnę bo pilnuję dzieci mojej siostry a mój Marcel z jednym z nich ciągle się bije i co chwilę do nich latam

to jeszcze nic,synek mojej siostry potrafi ......hmm...bardzo dokuczać mojej dziewczynce...bardzooooooo..raz to nawet przydusił ja poduszka i usiadł na niej...masakra..ale to ..jeszcze nic w jego wykonaniu....ech...

mój Marcel taki zrobił się łobuz że szok i nauczył się piszczeć a to jest drażniące 🥴

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
No i mała nakarmiona zjadła cały słoiczek zupki hehe
Ehh a u nas znowu zimno 15* i znowu zacząl padsac deszcz a tak ładnie było rano....
Dzisiaj po nocce jedziemy do Polski ja jak zwykle sie denerwuje przed droga heh
nie denerwuj się 🙂 oklask dla ciebie

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Aga a nie dacie rady dać jej tej stówki więcej?
Ludzie to potrafią wkurwić. My jak sprzedawaliśmy działkę to kupiec tak nas załatwił. Już wszystko obgadane, załatwione, notariusz umówiony a on dzwoni i rezygnuje (a ja kilka telefonów spławiłam, ogłoszenia wycofałam). Bo ktoś mu tam czegoś naobiecywał niedaleko, taniej... Ok. Za 3 mies. dzwoni i pyta czy to nadal aktualne bo go ktoś wystawil. Sprzedał komuś innemu bo więcej dostał. Było aktualne ale jemu powiedziałam, że nie i dodałam, że jakby nie chciał być taki cwany i na kasę chytry to by nie tracił. Może z tą "Waszą właścicielką" będzie za karę tak samo!!!!

100złwięcej to na rok ponad 1000 😞 a my byśmy chcieli tam ze 3 albo z 5 lat pomieszkać więc to już dużo 😞 ja nie pracuję a mój Adam robi po 13 godzin dziennie żebyśmy jakoś miesiąc przetrwali...

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
No i mała nakarmiona zjadła cały słoiczek zupki hehe
Ehh a u nas znowu zimno 15* i znowu zacząl padsac deszcz a tak ładnie było rano....
Dzisiaj po nocce jedziemy do Polski ja jak zwykle sie denerwuje przed droga heh

my mamy zakaz jedzenia zupek obiadków deserków itp... Judytka może pić tylko cyca, wodę i zwykłą herbatę 😞 dopóki się nie uregulują kupki 😞

• Mamusie
Mam nadzieję żesię z Nią jeszcze dogadamy 😉 te 50zł więcej mogę dać ale nie powiedziałam Jej... będę z Nią się targować... na pewno nie dam Jej ani grosza więcej... nie stać mnie na to.... za 100zł mam prawie 4 paczki pampersów DADA 😉 czyli co najmniej na pół miesiąca mi tyle pampersów starczy 😉 a to dużo 😉

• Mamusie
A ja duszę kurczaka z warzywami i wpadnę do Was wieczorkiem. Maż ma urlop a ja zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że za mało się do niego przytulam a przecież po wziął ten tacierzyński byśmy razem więcej czasu spedzili
Idę mu pomóc "wywalić" łóżko z sypialni i przygotować ją na nowe...

Miłego dnia

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
A ja duszę kurczaka z warzywami i wpadnę do Was wieczorkiem. Maż ma urlop a ja zaczynam mieć wyrzuty sumienia, że za mało się do niego przytulam a przecież po wziął ten tacierzyński byśmy razem więcej czasu spedzili
Idę mu pomóc "wywalić" łóżko z sypialni i przygotować ją na nowe...

Miłego dnia

miłego 😉 i przytulajcie się ile wlezie 😉 zazdroszczę 🙂 mi Adama strasznie brakuje 😞

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Mam nadzieję żesię z Nią jeszcze dogadamy 😉 te 50zł więcej mogę dać ale nie powiedziałam Jej... będę z Nią się targować... na pewno nie dam Jej ani grosza więcej... nie stać mnie na to.... za 100zł mam prawie 4 paczki pampersów DADA 😉 czyli co najmniej na pół miesiąca mi tyle pampersów starczy 😉 a to dużo 😉
to trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno by Wa się udało. Wczoraj byłaś taka szczęśliwa jak o tym mieszkanku pisałaś. Nie może Wam się nie udac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może baba zrozumie, że stóa jej nie zbawi!

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
to trzymam kciuki bardzo, bardzo mocno by Wa się udało. Wczoraj byłaś taka szczęśliwa jak o tym mieszkanku pisałaś. Nie może Wam się nie udac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może baba zrozumie, że stóa jej nie zbawi!

mam nadzieję 😉 nie dziękuje za trzymanie kciuków by nie zapeszyć 😉 ale łap oklaska 😉

• Mamusie
a ja znów nie wiem co na obiad, w dodatku zaraz przyjedzie teściowa ze szwagierką ehh i pewnie będą mi mądrować 🤢 bo akurat trafią na podawanie zupki małej hehe
no i muszę coś wymyśleć, albo niech one wymyślą a ja wykonam bo królewskie podniebienie szwagierki nie wszystko trawi 😜

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
a ja znów nie wiem co na obiad, w dodatku zaraz przyjedzie teściowa ze szwagierką ehh i pewnie będą mi mądrować 🤢 bo akurat trafią na podawanie zupki małej hehe
no i muszę coś wymyśleć, albo niech one wymyślą a ja wykonam bo królewskie podniebienie szwagierki nie wszystko trawi 😜

haaha no to fest 😜 ja na szczscie nie mam takich problemów... mam małe mieszkanie i nie mam miejsca dla gości 😜