Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Kasia napisał(a):
a wiecie że jak karmię patryka to już czuję jego ząbki 🤪

U mojej żadnych śladów ząbków jeszcze nie ma ale potrafi mnie tak ścisnąć dziąsłami, że boli okropnie 😞 Nigdy wcześniej tak nie robiła, nie wiem o co Jej chodzi 🤔 Może chce mi coś w ten sposób powiedzieć? hehehe

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Asia napisał(a):
dziewczyny jak usypiacie swoje maluchy w domu?bo u mnie trzeci dzień leje i Sonia sie męczy nie umie usnąć w domu 😞biedna płacze pół godz a śpi 15 min 😞a tak jak ciepło to do wózka i na dwór i usypia w minutke 🙂już nie wiem co robić 😞tym bardziej że przyjdzie jesień zimno i będzie musiała spać w domu... 🥴

Ja mam dobrze, bo zasypia przy cycku. Kuba ma problemy, bo przy butelce już nie chce wiec jak zostaje z Nią sam to lula Ją na rękach 😮 Ja jeszcze robię tak, że jak mi mocno życie zatruwa(nie chcąc zasnąć) to wkładam do auta i jedziemy na wycieczkę 😉 Odkąd wymieniłam Jej fotelik zasypia jak tylko włożę Ją do auta 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kurcze moja robi różne kupy od takiej rzadkiej papki po miękkie zbite bobki 😞 to jest normalne? bo nie wiem jaką aktualnie powinny robić kupę jakiej konsystencji. Jak widzę te zbite to się martwię, a ona robi je coraz częściej, soku też nie chce pić wypiła może z 10/20ml kupnego. Herbatę pije bardziej 60-100ml na dzień, ale to raczej mało.

Tosieńka też robi różne kupy. Ale dopóki nie widzę, że się przy tym męczy nie widzę problemu 😉 Dziś się wystraszyłam, bo w kupce znalazłam 'kawałki' jedzenia. Zapomniałam, że Jakub wczoraj pierwszy raz dał Jej słoiczek z takim już 'doroślejszym', nie zmielonym jedzonkiem 😉

• Mamusie
Jeszcze Was podręczę fotkami 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/813/dscf3733x.jpg/][IMG]http://img813.imageshack.us/img813/5329/dscf3733x.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/851/dscf3720.jpg/][IMG]http://img851.imageshack.us/img851/4007/dscf3720.jpg[/IMG][/URL]
Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
U nas dziś całkiem ładnie, więc zdecydowaliśmy się przetestować huśtawkę 🙂 Tosiula była przeszcęśliwa 🙂
Tak niedawno kupowaliśmy to siedzisko dla Karola, a teraz On buja się już na tej 'dorosłej' części a Tosieńka na 'dzidzionowej'... Jak ten czas szybko leci...

hej ja wrócilam z pogrzebu.jak mnie takie uroczystosci przygnebiaja.Tez sie wzruszylam bo znalam tego faceta dobry czlowiek z niego byl mial 51lat.mial dwie córki które na ambonie w kosciele zegnaly tate slicznie to wygladało 😞 😞 😞 😞
100latek dla Patryczka 😁

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
hej ja wrócilam z pogrzebu.jak mnie takie uroczystosci przygnebiaja.Tez sie wzruszylam bo znalam tego faceta dobry czlowiek z niego byl mial 51lat.mial dwie córki które na ambonie w kosciele zegnaly tate slicznie to wygladało 😞 😞 😞 😞
100latek dla Patryczka 😁
😘 😘 😘

• Mamusie
Anusia0608 napisał(a):
Hej wam 😉)
Ehh u nas lejei leje juz z 3dzień i nie mam jak wyjśc z małą na spacerek;(
Troche do nadrobienia mam widze, ale kurcze powiem wam ze nawet nie wiem kiedy ten tydzień zleciał...
Jeszcze pare dni i wracamy do domku...
sto lat dla Juleczki 🙂 😘 😘

• Mamusie
u nas dzisiaj impreza na placu na mieście Disco polo a ja nie mogę pujść bo mąż w pracy, marcel przed chwilą mi zasnął i nie wiem kiedy wstanie i patryk teraz też zasnął, mi w dzień Patryk usypia w wózku lub przy cycku ale najczęściej w wózku 🙂

a moj kacperek jak chce mu sie spac to wszedzie usnie na lozku na podlodze w łozeczku itp. a wózka w domu nie uzywam wcale tylko jak wychodze na dwór to stoi przy drzwiach na korytarzu.A i jeszcze ani razu nie usnał mi na rekach jak go nosilam 😜

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
a moj kacperek jak chce mu sie spac to wszedzie usnie na lozku na podlodze w łozeczku itp. a wózka w domu nie uzywam wcale tylko jak wychodze na dwór to stoi przy drzwiach na korytarzu.A i jeszcze ani razu nie usnał mi na rekach jak go nosilam 😜
no to fajnie 🙂

• Mamusie
ehh nawet nie mam czasu zeby ponadrabiac zaległosci..:/
Wiecie troche jestem jak by zdołowana tam u męża w pracy lipa wiec zjeżdza do Polski bo tu ma prace juz od środy tylko że nie u nas ale w Nowym targu także musze szukać jakiegos mieszkania tam:/
Sama nie wiem czy to ma sens ale jeśli tam juz takie jaja w pracy to szkoda nerwów z reszta wszyscy zjeżdżają..