Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Asiu mojemu nic nie bylo i nie powinno twojej byc bo to jest ten sam sklad co 1 tylko wzbogacone.
ide spac bo jutro pogrzeb taty mojej dobrej kolezanki 😞 😞 😞

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Asia napisał(a):
Moja Sonia przechodzi samą siebie 😠cały dzień płacze(czyt.marudzi)ale tak dobitnie że szok 😠wyszły dwa ząbki na dole tak ledwo ledwo....i nie wiem czy to teraz jak będą w góre rosły to ją boli? czy udaje i odstawia histerie hmmm....gorączki nie ma mleka niet(dzisiaj zjadła 350ml:woohoo 🙂za to deserek mleczny z nestle pożera jak szalona 🤪a te jogurciki z bobovity są be bo nie są słodkie 😉 😜zresztąmi też nie smakują 😜Blue ty dajesz mleko już po 6-tym m-cu?pytałam jakiś czas temu i Asia mi napisała ze dała odrazu jak sie skonczyła jedynka 🙂nie wiem czy tak dać czy zacząć najpierw od jednej butli na dobe??? 🤨

Mnie jak się teraz skończy nan1 to normalnie zacznę dawać nan2, z tym że Miłosz dostaje dziennie teraz 1 butelkę 120 ml no i jeszcze mam kaszę ryżową to do tego tez mleko 🙂

• Mamusie
Honorata i Blue dzieki za wyjasnienia 🙂

u nas dzis ladna pogoda byla, z rana troche pochmurno ale pozniej sie przejasnilo, na burze poki co tez sie nie zapowiada, wczoraj za to narobilo szkód, na szczescie w naszej dzielnicy bylo spokojnie

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
Moja Sonia przechodzi samą siebie 😠cały dzień płacze(czyt.marudzi)ale tak dobitnie że szok 😠wyszły dwa ząbki na dole tak ledwo ledwo....i nie wiem czy to teraz jak będą w góre rosły to ją boli? czy udaje i odstawia histerie hmmm....gorączki nie ma mleka niet(dzisiaj zjadła 350ml:woohoo 🙂za to deserek mleczny z nestle pożera jak szalona 🤪a te jogurciki z bobovity są be bo nie są słodkie 😉 😜zresztąmi też nie smakują 😜Blue ty dajesz mleko już po 6-tym m-cu?pytałam jakiś czas temu i Asia mi napisała ze dała odrazu jak sie skonczyła jedynka 🙂nie wiem czy tak dać czy zacząć najpierw od jednej butli na dobe??? 🤨

Mnie jak się teraz skończy nan1 to normalnie zacznę dawać nan2, z tym że Miłosz dostaje dziennie teraz 1 butelkę 120 ml no i jeszcze mam kaszę ryżową to do tego tez mleko 🙂
no ja jutro dam dwójke 🙂ja to daje kaszki różne ale najlepiej to smakuje jej z nestle z malinkami i jeszcze dorzucam pogniecione sparzone maliny to wcina 🙂wiecie co ja to mam wrażenie że z gerbera są lepsze deserki i obiadki przynajmniej moja Sonia lepiej je i to samo kaszki bobovita jakaś dziwna jest 🤪a obiadku z bobovity nie ruszy jakiś taki gęsty do d....a z gerbera wcina 🙂

• Mamusie
Asia napisał(a):
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):

no ja jutro dam dwójke 🙂ja to daje kaszki różne ale najlepiej to smakuje jej z nestle z malinkami i jeszcze dorzucam pogniecione sparzone maliny to wcina 🙂wiecie co ja to mam wrażenie że z gerbera są lepsze deserki i obiadki przynajmniej moja Sonia lepiej je i to samo kaszki bobovita jakaś dziwna jest 🤪a obiadku z bobovity nie ruszy jakiś taki gęsty do d....a z gerbera wcina 🙂

Mój też lubi obiadki z gerbera ale z bobovity je tak samo 🙂 średnio mu smakowały obiadki z hipp, za to deserki lubi z bobovity i hipp. Kaszki tez na razie dostaje z nestle

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):

ja też mam zamiar podać za kilka dni Bebiko2 bo 1 właśnie mi się kończy ale u mnie też jest to jedna porcja dziennie ok 90ml

Ja daję tylko Bobovity 🙂 nigdy nie kupiłam słoiczka innej firmy i nie zamierzam kupować 😁 a kaszki kupuję Nestle i Bobovity. Jogurty i deserki mleczne też Nestle. Ja zaczęłam dawać Bebilona 2 jak miała z 5,5mieś. 🙂 i mieszałam może z 3 razy , nie było żadnych efektów ubocznych.

Moja też potrafi zapłakać na widok słońca, dlatego nazywam ją wampirem 🙂 i już się bałam, że ma coś z oczami, że tak się zachowuje.

DOBRANOC LASECZKI 😘

• Mamusie
Ja tez jeszcze nie próbowałam, ale następnym razem jak będę w rossmannie to mu coś kupię z tych obiadków.
Chciałabym mu sama coś ugotować, ale jakoś nie ufam tym sklepowym warzywkom...no ale w końcu muszę zacząć coś mu robić.
Z rossmanna są też ponoć dobre pieluchy babydream

• Mamusie
dziś obraziłam się na moją bo zjadla może ze 3 łyzki obiadku i 2 kaszki, ręce mi opadły i sama się poryczałam...kazałam mojemu się nią zająć bo normalnie nie mogłam ☺️
Blue a wiesz jakie fajne body są w H&M i to szare 😎 fajne proste z falbanką na przodzie z nowej kolekcji...sama kupiłam jej 2 sztuki - kremowe i pudrowe 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
dziś obraziłam się na moją bo zjadla może ze 3 łyzki obiadku i 2 kaszki, ręce mi opadły i sama się poryczałam...kazałam mojemu się nią zająć bo normalnie nie mogłam ☺️
Blue a wiesz jakie fajne body są w H&M i to szare 😎 fajne proste z falbanką na przodzie z nowej kolekcji...sama kupiłam jej 2 sztuki - kremowe i pudrowe 🙂

Ja dziś kupiłam kocyk w h&m 🙂 i spodnie jeansowe małemu na gumce 🙂

Kamila1 napisał(a):

A na allegro są? bo ja do galerii, gdzie jest H&M mam daleko 🙂 więc bym straciła sporo na samej podróży, bo to co jest w centrum Gd nie ma tej firmy, tylko Galeria Bałtycka ją ma. Poszukaj tego na allegro i mi pokaż ok? 😁 Ja Cię w pełni rozumiem, ja też mam załamania jak ona gardzi mlekiem,. też momentami płakałam, ale na samym początku jak odmawiała picia więcej niż 400ml, dzisiaj rano wypiła tylko 100ml bo zaczęła kupę robić i nie chciała już potem więcej. No i teraz to już się przyzwyczaiłam, że pije po 300-400ml i nie wmuszę nic więcej.

• Mamusie
moja córcia przeszła dziś samą siebie
zasnęła wczoraj po kąpieli o 19:30
o północy sprzątaliśmy wiec przez hałas się obudziła na jakieś 30 minut ale sobie spokojnie leżała w łóżeczku zjadła i poszła dalej spać o 5 zawołała jeść i do tej pory dalej śpi 14 godzin 😮
jejku widocznie bardzo ją zmęczył ten hałas i rumor związany z remontem i teraz w ciszy i spokoju odsypia