Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Kamila a powiedz mi jak zmieniły się Majeczki kupki od kiedy wprowadziaś dodatkowe posiłki
bo Anastazja gdy piła tylko mleka robią mi jedną kupkę dziennie rano i ewentualnie jedną trochę póżniej
a teraz od kiedy podaje jej kaszkę, zupkę i deserek załatwia się co drugi dzień rano
ale nie widzę przy tym jakiegoś większego stękania czy bólu brzuszka tak chyba po prostu działa jej metabolizm

to moja ma na odwrót 😉 jak piła tylko cyca to robiła co 2 dzień a teraz codziennie albo nawet 2 razy dziennie. Śmiejemy się że co zje to wysra (za przeproszeniem) i jak tu ma przytyć 😎
no i są trochę gęściejsze, albo zupełnie plasteliny a czasem to robi takie jak stary 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Kamila a powiedz mi jak zmieniły się Majeczki kupki od kiedy wprowadziaś dodatkowe posiłki
bo Anastazja gdy piła tylko mleka robią mi jedną kupkę dziennie rano i ewentualnie jedną trochę póżniej
a teraz od kiedy podaje jej kaszkę, zupkę i deserek załatwia się co drugi dzień rano
ale nie widzę przy tym jakiegoś większego stękania czy bólu brzuszka tak chyba po prostu działa jej metabolizm

to moja ma na odwrót 😉 jak piła tylko cyca to robiła co 2 dzień a teraz codziennie albo nawet 2 razy dziennie. Śmiejemy się że co zje to wysra (za przeproszeniem) i jak tu ma przytyć 😎
no i są trochę gęściejsze, albo zupełnie plasteliny a czasem to robi takie jak stary 🙂

a to moja robi rzadziutkie może troszkę bardziej zagęszczone w porównaniu do tych z czasów samego mleka

Moja tata nie mówi 😜 za to mama na okrągło i w ogóle jest chora jak mnie nie ma, mój jak klnął przez tel i był niemiły, stw że nigdzie więcej nie jadę, bo jak jestem w domu to ona tak się nie zachowuje,a jak zostaje z nią sam to od razu ma histerię, płacze i wszystko jest źle haha! A dobrze mu tak 🙂 dopiero się uspokoił jak zasnęła i zadzwonił już spokojny.

A ja kupiłam sobie w centrum handlowym sukienko-tunikę jakby 🙂 jeszcze jakieś legginsy i będzie 🙂 nowy ciuch na rzecz diety 🙂 od rana zjadłam 2 banany, szklankę mleka z kilkoma łyżkami płatków, batonika ze zbożami fittness i jak przyszłam do domu to 3 banany i 1 serek z 2 łyżkami płatków 😁 no i do rana musi mi to starczyć buahahaha 🙂

• Mamusie
ale macie tempo w pisaniu, ciezko was czasem nadrobic.
byla dyskusla na temat wagi jakis czas temu. moze jestem troszke spozniona, ale....
przedwczoraj bylam wazona u lekarza, (sama nie kontoluje wagi ☺️ ) waze 72 kg, ale przy moim 180 cm, mysle ze to w miare ok 😉

• Mamusie
dziś umówiłam się z koleżanką, że wpadnie do mnie, a ta torba przylazła mimo że jest na chorobowym ma zapalenie gardła i kaszel że mnie szlag trafiał.........jednak ci co nie mają dzieci są bezmyślni. Potem głupio się tłumaczyła, a jak zrobiłam lody z owocami to wpierniczyła 🙃
moja już sobie śpi. Oczywiście zjadla dziś caly sloiczek obiadku...bo z mięskiem 🙂 jakoś tylko ta kaszka jej nie wchodzi wieczorami ehhh. Kurcze szkoda że nie mogę normalnej dawać, bo ta kosztuje 20 zł a wyboru żadnego 🤢
od 15 jedziemy nad morze 🙃 😆

• Mamusie
Kamilka a jaką ty kaszke dajesz? 🤨gdzie jedziecie nad morze?ci co teraz pojechali to klną bo zimno i leje 😜 😜 😜a dzisiaj przyszła ta zabawka dla Soni 🙂tylko kurcze ona to odpycha nogami i zamiast to grać i świecić nad jej buzią to leży pół metra dalej 🤪HONORATKA-ANASTAZJA NIE ODPYCHA tego nóżkami? 🤨

• Mamusie
Asia napisał(a):
Kamilka a jaką ty kaszke dajesz? 🤨gdzie jedziecie nad morze?ci co teraz pojechali to klną bo zimno i leje 😜 😜 😜a dzisiaj przyszła ta zabawka dla Soni 🙂tylko kurcze ona to odpycha nogami i zamiast to grać i świecić nad jej buzią to leży pół metra dalej 🤪HONORATKA-ANASTAZJA NIE ODPYCHA tego nóżkami? 🤨
jaka zabawka????