Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Asia napisał(a):
Blue no morze pod nosem ale nie ma to jak posiedzieć na plaży i patrzeć na to morze a nie w domu 😉a po drugie to ja już widze jak byś kota dostawała za Laurą 😜 😉i myślala o niej non stop 🙂

Bym pisała setki sms 😁 ale wiesz ja już tak o niej ciągle nie myślę jak na początku jak wyjeżdżam z domu. Powoli dociera do mnie fakt, że nic się jej nie stanie 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
I poza tym każda z was pisze o Polsce, a nam chodzi o wyjazdy za granicę.
my myslimy żeby w pazdzierniku gdzieś polecieć jak będzie kasa i wtedy np.w Egipcie nie będzie 40 st tak jak teraz tylko 25-30st 🙂polecieć RAZEM oczywiście 😉

No tak temp. odgrywa dużą rolę. I ogólnie zmiana klimatu.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
Blue no morze pod nosem ale nie ma to jak posiedzieć na plaży i patrzeć na to morze a nie w domu 😉a po drugie to ja już widze jak byś kota dostawała za Laurą 😜 😉i myślala o niej non stop 🙂

Bym pisała setki sms 😁 ale wiesz ja już tak o niej ciągle nie myślę jak na początku jak wyjeżdżam z domu. Powoli dociera do mnie fakt, że nic się jej nie stanie 🙂
wiem Blue 🙂 ale ja bym nie umiała lezeć czy imprezować przez tydzien wiedząc że moje dzieci siedzą w domu jedno przed komputerem a drugie w lóżeczku wolałabym im zapewnić atrakcje i wiem że ty też 😘

U mnie katastrofa Bartuś wyje cały dzień pospał razem ze mną dosłownie 20 minut potem spędził godzinę w wannie i znowu wył jak oszalały nic nie chce jeść ani nawet pić. Przed chwilką zasnął mi na rękach a teraz leży i drzemie w moim łóżku i coś mruczy przez sen.

A co do wakacji za rok jak się uda planujemy jechać w góry do Brennej i tam spędzić 3 tyg oczywiście z małym ale na kilka dni chcemy go zostawić z jego chrzestnym i jechać tylko we dwoje do Pragi i pozwiedzać Czechy.

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):

wiem Blue 🙂 ale ja bym nie umiała lezeć czy imprezować przez tydzien wiedząc że moje dzieci siedzą w domu jedno przed komputerem a drugie w lóżeczku wolałabym im zapewnić atrakcje i wiem że ty też 😘

Ja tylko wyraziłam zdanie na "teraz" że jest mała i chcę korzystać 🙂 ona przed komputerem nie siedzi eheh 🙂 tylko je i śpi i nic się nie zmieni w tym temacie nawet jak ukończy rok.. bo pewnie nadal chodzić nie będzie.

SmoczaMama napisał(a):
Blue a co do czapeczki cudna jest a takie szaliczki może też w h&m będą 🙂

Wiesz co ja do H&M mam daleko, więc pozostaje mi tylko czekać na jakieś aukcje z takim szalikiem 🙂

SmoczaMama napisał(a):
A co do wakacji za rok jak się uda planujemy jechać w góry do Brennej i tam spędzić 3 tyg oczywiście z małym ale na kilka dni chcemy go zostawić z jego chrzestnym i jechać tylko we dwoje do Pragi i pozwiedzać Czechy.

Hmm no 3 tyg. to kupa czasu, nie macie raczej wyjścia 🙂 a masz tam rodzinkę tak?

• Mamusie
Nie daje rady już ztym moim Syneczkiem. Miał łózeczko jakiś tydzień temu obniżone do połowy bo mi wyglądał, nauczył sie chwytać za brzeg stał na kolanach i mi wyglądał, bałam sie ze podniesie sie i wychyli i wypadnie, przed chwilą obniżyłam na sam spód zeby mieć spokój. posadziłam go odwróciłam sie patrze a on stoi trzyma sie za brzeg na nózkach całkowicie stał. dupek mały.

wesa napisał(a):
Nie daje rady już ztym moim Syneczkiem. Miał łózeczko jakiś tydzień temu obniżone do połowy bo mi wyglądał, nauczył sie chwytać za brzeg stał na kolanach i mi wyglądał, bałam sie ze podniesie sie i wychyli i wypadnie, przed chwilą obniżyłam na sam spód zeby mieć spokój. posadziłam go odwróciłam sie patrze a on stoi trzyma sie za brzeg na nózkach całkowicie stał. dupek mały.

Kurcze skubaniec jeden 😁 może zacznie chodzić tak szybko jak Maja? 🙂

Blue napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):

Hmm no 3 tyg. to kupa czasu, nie macie raczej wyjścia 🙂 a masz tam rodzinkę tak?

Przyjaciele Teściów oni są u nich co roku na 2-3 tygodnie a teście jeżdżą do nich zimą wiec za rok my tam jedziemy aby odpocząć 🙂

Blue napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):

Wiesz co ja do H&M mam daleko, więc pozostaje mi tylko czekać na jakieś aukcje z takim szalikiem 🙂

Ja mam pod nosem praktycznie wiec jak znajdę taki szalik to dam Ci znać 🙂

SmoczaMama napisał(a):
Blue napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):

Ja mam pod nosem praktycznie wiec jak znajdę taki szalik to dam Ci znać 🙂

O to super by było 🙂

ale mi wkrecilyscie urlop!!!!! 🤪 my z mezem co roku zbieralismy na wymarzone wakacje i latalismy bardzo daleko na karaiby, a teraz jak ja nie pracuje to ciezko kupic bilety zeby do polski poleciec 😜

nusia27 napisał(a):
ale mi wkrecilyscie urlop!!!!! 🤪 my z mezem co roku zbieralismy na wymarzone wakacje i latalismy bardzo daleko na karaiby, a teraz jak ja nie pracuje to ciezko kupic bilety zeby do polski poleciec 😜

A Ty Nusiak nic nie gadaj o Karaibach Tyyyy 🙃 mi się marzy od zawsze Mauritius 🙂 może kiedyś spełnię marzenie. Jak byśmy sprzedali ziemię 🙂 ale to na tydzień maks i za 1 osobę płaci się od ponad 5 do 10tyś., zależy jaki hotel itd.

Mi zawsze marzył się cypr niby mamy możliwość za rok 2czerwca bo kuzynka tam wesele robi z swoim murzynkiem ale po dłuższej rozmowie doszliśmy do wniosku że za drogie to jest jak dla nas bo przecież nie polecimy na samo wesele, przydałoby się jeszcze troszkę tam pobyć a to już za droga sprawa. A Ewka i tak dla rodziny robi jeszcze jedną imprezę w PL wiec i tak się wybawię. A Cypr kto wie może za kilka lat jak interes Malinowy wypali i knajpa w końcu powstanie 🙂

Dziewczyny pozwalacie maluchom oglądać tv? bo ja bym nie chciała, ale czasami muszę ją zabierać do salonu gdzie jest tv a ona się namiętnie gapi, a jak coś jej zasłania to jeszcze się przechyla by coś dojrzeć a jak ją ustawiam odwrotnie do tv to się odwraca 😠

Posadziłam ją do bujaczka, bo od wielu mieś. tego nie robiłam, bo nie lubiła go i dzisiaj sobie sama siedzi dzięki niemu i się podciąga nawet jak ją kładę 🤪 bo pasy podtrzymują jej dół i przez to nie potrzebuje podpierania. Jakby tak ćwiczyła codziennie to niedługo by sama siedziała. Fajny widok 🙂