Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
I jak idę z nią do lekarza to ona wyje już od wejścia do samego końca 🤢

Mój się śmieje do lekarki nawet jak ta mu naciska na brzuszek 🤪
I przeważnie suszy ząbki do wszystkich, choć zdarza się, jak ktoś mu się nie spodoba to potrafi się popłakać 😜

Kilka mieś. temu wam mówiłam, że ona taka będzie i się nie pomyliłam 😁

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
no i jeszcze na koniec dodam że Asia wsiadła mi na ambicję z tym jedzeniem wieczornym 😁
tyko jak to zrobić z niejedzeniem kolacji gdy obiad o 17 🤢

Pić wodę 🤪
ja nie jem wieczorem tzn po godz 17-tej już nic no czasami sie zdarzy zjeść kanapke a tak to nie 🙂bo ja mam tendencje do tycia i nie cierpie jak mi przybędzie tu i ówdzie 😉 😜dlatego jem dużo owoców i warzyw 🙂szczególnie teraz wcinam śliwki nektarynki jabłka(już te nasze)i w miare jest ok waże 57 kg 🙂

Asiu 57 to dobra waga ja tyle ważyłam przy 170 i nie czułam się jak tłuścioch 🙂 kurcze jak się do roku tej wagi nie zrzuci zbędnej to potem może być coraz gorzej.

Wesa czy jak moja łapie się jedną ręką za poręcz będąc na kolanach a drugą ręką się podpiera to możliwe, że niedługo będzie już stać na kolanach a 2 ręce spoczną na tej poręczy co przytrzymuje szczeble? kiedy Ty obniżyłaś do końca łóżeczko? jak Bartek Ci stanął na nogach czy jak zaczął stać na kolanach i się trzymał tej barierki??

• Mamusie
Blue napisał(a):
Wesa czy jak moja łapie się jedną ręką za poręcz będąc na kolanach a drugą ręką się podpiera to możliwe, że niedługo będzie już stać na kolanach a 2 ręce spoczną na tej poręczy co przytrzymuje szczeble? kiedy Ty obniżyłaś do końca łóżeczko? jak Bartek Ci stanął na nogach czy jak zaczął stać na kolanach i się trzymał tej barierki??
własnie ja stał na kolanach i trzymał sie barierki, bałam sie ze podniesie sie na nogi i wypadnie. wczoraj obniżyłam całkiem i stoi na nogach teraz. nie wypadnie ale nózki jescze słabe i sie kiwa i boje sie ze sie uderzy. myśle ze Twoja zaraz wyczai i złapie sie drugą ręką, a jak jej pokażesz to juz całkiem szybko wyczai. hehe.

wesa napisał(a):
Blue napisał(a):
własnie ja stał na kolanach i trzymał sie barierki, bałam sie ze podniesie sie na nogi i wypadnie. wczoraj obniżyłam całkiem i stoi na nogach teraz. nie wypadnie ale nózki jescze słabe i sie kiwa i boje sie ze sie uderzy. myśle ze Twoja zaraz wyczai i złapie sie drugą ręką, a jak jej pokażesz to juz całkiem szybko wyczai. hehe.

Taaa i dopiero będę miała cyrki z tym oszołomem 😁 to może faktycznie za jakiś czas obniżę, bo ona tak od wczoraj czy przedwczoraj rano stoi i się głupio patrzy. Ona nie ma tyle siły co Bartek żeby stanąć na nogi sama tylko jak ja jej pomogę to stoi.

• Mamusie
witam mamusie 🙂
u mnie słonko więc pranie robię od rana
nie śpimy już od 6
Muszę się wam przyznać że przez tydzień czasu byłam na diecie i schudłam 5 kg, wcześniej wam nie pisałam bo bałam się że nie wytrwam 😞 ale byłam dzielna ale jeszcze przydało by się jeszcze schudnąć

Kasia napisał(a):
witam mamusie 🙂
nie śpimy już od 6
Muszę się wam przyznać że przez tydzień czasu byłam na diecie i schudłam 5 kg, wcześniej wam nie pisałam bo bałam się że nie wytrwam 😞 ale byłam dzielna ale jeszcze przydało by się jeszcze schudnąć

Na jakiej diecie? jak ja byłam to schudłam z wody 500g i już mi się nie chciało 😁 buahaha 🙂 muszę kiedyś znowu zacząć.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
witam mamusie 🙂
nie śpimy już od 6

Na jakiej diecie? jak ja byłam to schudłam z wody 500g i już mi się nie chciało 😁 buahaha 🙂 muszę kiedyś znowu zacząć.
dieta kapuściana

• Mamusie
Kasia napisał(a):
witam mamusie 🙂
nie śpimy już od 6
jaka dieta mów szybko 🙂 i gratuluję efektu

Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
witam mamusie 🙂
nie śpimy już od 6

dieta kapuściana

Aaa to tak 🙂 zgadzam się! ale to dieta dla wytrwałych 🙂 jesz tylko i wyłącznie tą zupę prawda? 🙂 na okrągło ją można jeść w dowolnych ilościach?

• Mamusie
Blue napisał(a):
Wesa a Bartek jak nauczył się tak robić to nadal Ci pełza albo próbuje raczkować?
pałza dalej , na czworaka tylko stoi w miejscu. ale jak nauczył sie sam siadac to co chwile siedzi a wtedy to sie boje ze sie moze gibnac i musze przy nim byc, wole jak pałza.

wesa napisał(a):
Blue napisał(a):
Wesa a Bartek jak nauczył się tak robić to nadal Ci pełza albo próbuje raczkować?
pałza dalej , na czworaka tylko stoi w miejscu. ale jak nauczył sie sam siadac to co chwile siedzi a wtedy to sie boje ze sie moze gibnac i musze przy nim byc, wole jak pałza.

Moja też coś się zatrzymała w rozwoju raczkowania odkąd wyczaiła to krzywe siedzenie. Ciekawe czy sobie przypomni. A jak się już rusza to tylko do tyłu.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
witam mamusie 🙂
nie śpimy już od 6
zupa to podstawa 🙂 uciekam

dieta kapuściana

Aaa to tak 🙂 zgadzam się! ale to dieta dla wytrwałych 🙂 jesz tylko i wyłącznie tą zupę prawda? 🙂 na okrągło ją można jeść w dowolnych ilościach?

Kamila ja jednak tej szarej czapki nie kupię nie wiem jak będzie w niej wyglądała, bo to jednak beret.. chyba postawię na Hello Kitty tą różową, ale moja będzie mieć duży łeb do tego czasu to czapka 9-12mieś. na pewno będzie za mała, bo niby obwód bez rozciągania ma ok. 44 ona już ma głowę 44,5cm to bym musiała wziąć taką od 12-18mieś.

A to wymiary tej szarej czapki z roz. 86:
* obwód - 14,5-15 cm x 2;
* wysokość - 18,5-19 cm

Nie chciałabym żeby ta gumka potem ją uciskała.

I jednak ta szara czapka jest z kolekcji 2011 a tak wygląda realnie z jakiegoś linku:
http://allegro.pl/hm-czapeczka-beret-12-18-m-nowosc-2011-i1744011682.html

Na żywo jakoś tak nieciekawie.