Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Kasia napisał(a):
ja dzisiejszą niedzielę muszę spędzać sama z dziećmi bo jak zwykle mąż w pracy, prwie wcale się ostatnio nie widzimy bo jak on wraca z pracy to ja śpię i jak on wychodzi do pracy to ja też śpię 😞

W pełni Cię Kasiu rozumiem... Odkąd wróciłam do pracy mijamy się z Kubą zupełnie...
Oklask na pocieszenie 😉
😘 😘 😘
i dla was też 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA CIOCIOM 😘 😘
a u nas parno, że szok...mąż poszedł z Mają na spacer bo zasnęla zaraz po kościele, ciekawe ile mam czasu 😜 wczoraj znów mi żygnęla po kaszce, chyba zrobiłam jej za dużo...chociaż tak naprawdę to tyle już powinna jeść ehhh. Muszę poprosić o mleko to będę kupowala jej inne.
Ale wasze dzieci ładnie siedzą!!! Moja ani nie siedzi, ani nie staje na kolana nic 🤢 ale tak jak mówicie może to będzie z dnia na dzień 🙃
miłej niedzieli 😎

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZENIA CIOCIOM 😘 😘
a u nas parno, że szok...mąż poszedł z Mają na spacer bo zasnęla zaraz po kościele, ciekawe ile mam czasu 😜 wczoraj znów mi żygnęla po kaszce, chyba zrobiłam jej za dużo...chociaż tak naprawdę to tyle już powinna jeść ehhh. Muszę poprosić o mleko to będę kupowala jej inne.
Ale wasze dzieci ładnie siedzą!!! Moja ani nie siedzi, ani nie staje na kolana nic 🤢 ale tak jak mówicie może to będzie z dnia na dzień 🙃
miłej niedzieli 😎
mój też poszedł z Sonią 😜Kamilka moja też nie siedzi a na brzuszku to sie zachowuje jak foczka 😜 😁

• Mamusie
Asia moja dokladnie też, tylko jak foczka na brzuchu 😉
Blue masz tu foto tego beretu na modelce 😎 😉 może jeszcze się przekonasz bo Ci powiem, że są mniejsze rozmiary bo wczoraj bylam. Wtedy są takie bardzie przylegające hehe, wtedy musiałam wziąć duży rozm 😉
http://allegro.pl/hm-hello-kitty-sukieneczka-74-oryginalna-i1757251046.html

Moja też nie siedzi 🙂 do 8-9mieś, ma czas a potem? sama nie wiem 🙃

Hmm Kamila mi się to nie podoba jakoś tak, a Tobie? Niby mniejszy ten beret, ale i tak dziwnie to trochę wygląda na tak małym dziecku, jak nasze skończą rok to na pewno będą lepiej wyglądać. A to dziecko na zdjęciu na ile wygląda? na pół roku chyba nie..

• Mamusie
Blue napisał(a):

Hmm Kamila mi się to nie podoba jakoś tak, a Tobie? Niby mniejszy ten beret, ale i tak dziwnie to trochę wygląda na tak małym dziecku, jak nasze skończą rok to na pewno będą lepiej wyglądać. A to dziecko na zdjęciu na ile wygląda? na pół roku chyba nie..

Ty też pocałuj Laurę 😘 😉
wiesz wysłałam Ci to zdjęcie bo to moje było liche 🙃 na pewno lepiej będą wyglądały jak skończą rok 😉 za to podobają mi się skarpety tej małej do getrów hehe, muszę poszukać tylko szare 😉

Kamila1 napisał(a):
Blue napisał(a):

Ty też pocałuj Laurę 😘 😉
wiesz wysłałam Ci to zdjęcie bo to moje było liche 🙃 na pewno lepiej będą wyglądały jak skończą rok 😉 za to podobają mi się skarpety tej małej do getrów hehe, muszę poszukać tylko szare 😉

To jest to: http://allegro.pl/hm-ocieplacze-getry-niemowlece-roz-i1741759033.html

To są ocieplacze 🙂
I nie zarażaj mnie zakupami 🙃

Szare chyba takie fajne nie będą jak te różowe. Na zdjęciu nawet do brązowych spodni róż pasuje.

http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/52/10/76/1752107670

A kiedy się je zakłada? jak będzie jesień? w ogóle kupujecie kozaczki dla nich?? i kiedy? bo ja nie mam żadnych bucików ani jednej pary.

Hmmm... Te ocieplacze mnie bardzo zaintrygowały 😎 Muszę się wybrać do H&M i obczaić kwestię hehehe Fajowo to wygląda 🙂

Kolejna zakupoholiczka widzę 🤪

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hmmm... Te ocieplacze mnie bardzo zaintrygowały 😎 Muszę się wybrać do H&M i obczaić kwestię hehehe Fajowo to wygląda 🙂

Kolejna zakupoholiczka widzę 🤪

Hehehe Na punkcie kupowania dla dzieciaków mam absolutnego hopla ☺️ 😜
Ja kupię te różowe 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Szare chyba takie fajne nie będą jak te różowe. Na zdjęciu nawet do brązowych spodni róż pasuje.

http://img07.allegroimg.pl/photos/oryginal/17/52/10/76/1752107670

A kiedy się je zakłada? jak będzie jesień? w ogóle kupujecie kozaczki dla nich?? i kiedy? bo ja nie mam żadnych bucików ani jednej pary.

Będę Jej zakładać późną jesienią lub zimą(tylko, że tutaj mamy zupełnie inne temperatury niż są w Polsce). Butów Jej nie zakładam(miałam kilka par do 6 m-cy i właściwie miała je na nóżkach może w sumie z 5 razy 🤔 Dlatego stwierdziłam, że dopóki nie zacznie chodzić nie będzie miała żadnych 😉
Na Twoim miejscu Blue zaczekałabym aż do zimy. Dopiero wtedy będziesz wiedziała czy będziecie potrzebowały obuwia czy wystarczą ciepłe skarpeciochy 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Takie przykładowo buty będą ok? http://allegro.pl/hm-buty-zimowe-kozaczki-ocieplane-roz-22-i1750537499.html

Te są fajniutkie ale chyba tylko dla nie chodzących bąbli - bardziej jako ozdoba. Jak Młoda zacznie łazikować to kupię Jej coś zdecydowanie bardziej stabilizującego stopę 😉
Najprawdopodobniej wybiorę się do jakiegoś sklepu Clarks. Tutaj cudnie zajmują się dziećmi, szczególnie tymi, którym po raz pierwszy kupuje się obuwie. Dokładnie mierzą stopę, dobierają odpowiedni but, robią zdjęcie i dostaje się coś w stylu dyplomu na pamiątkę tych pierwszych ważnych zakupów 😉
Na naszą zimę np zdecydowanie wystarczy coś takiego : http://www.clarks.co.uk/find/department-is-kids/mcrages-is-age02d24months/gender-is-girls/product-is-20347871
Poza tym bardzo mi się te butki podobają http://www.clarks.co.uk/find/department-is-kids/mcrages-is-age02d24months/gender-is-girls

O matko Asiu a po co Ci tyle butów 😁 😁 😁 😁 😁 😁

Promyczek no właśnie ja też nie zakładałam nic i nie wiem kiedy jej kupić, bo na pewno chodzić jeszcze nie będzie do roku nie wierzę w cuda 😁 to będzie zagadka 😉

Nadrobiłam was 🙂
U nas poprawa Bartek mniej kaszle ale dalej budzi się z duszącym kaszlem nad ranem.
Deflegmin podaje się do 17 ale ja daje nie później niż 16.
Co do butów dla Małego jeszcze o tym nie myślałam ale jak zima przyjdzie to teście jadą z Bartkiem do Bartka po pierwsze prawdziwe buciki 🙂