Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kamila1 napisał(a):
hejka,
oj widzę że co raz więcej dzieci już sobie raczkuje...
my dziś ostatni cały dzień, a jutro do domku...będzie mnie czekała góra prańska...
no widzę Blue że teraz jednak wsiądziesz do pociągu...ładnie to tak 🙃
idę niuniuchowi jeść zrobić...

Nie do pociągu tylko skm 🙂 szybka kolej miejska to różnica, bo ja do centrum Gda jadę zwykłym autobusem a potem skm jak chcę pojechać do innych dzielnic Gda czy np. do Sopotu i ona jeździ najdalej chyba do Lęborka a to odwrotna strona Władysławowa kochanie 🙂 skm jeżdżą w dni powszednie co chwilę, a pociągi już nie - zresztą teraz koleje robią strajk 🙃, dlatego tylko Kolo ewentualnie dojedzie pociągiem, bo ja bym nie dała rady.

Joanna2236 napisał(a):
hej ja posprzatalam w domku bo bede miala zaraz gsci przyjdzie moj kolezxanka z dzieckiem co wazy juz 6kg a urodzil sie 4.5 kg i tylko pije z piersi mleko 🙂to i tak sporo wazy

Jestem ciekawa ile mojej koleżanki synek będzie ważył, bo przekracza wszystkie siatki centylowe 😁 może będzie ważył ponad 5kg? 😮

Asia napisał(a):
Koło zdjęcia na nk super 😘Kamilka Majka w avatarku boska 😘a czapke ma super gdzie kupiłaś??? 🙂laski mam pytanie co dajecie pić maluchom oprócz herbatek soczki?bo Sonia nie ruszy żadnego soku a herbatki też pije ale na przymus 😞

Tylko herbatę, a wodę wypije może z 5-10ml 😁 i robi minę, że jest gorzka 🤪

Muszę się pochwalić, że Laurucha robi się coraz bardziej żarłoczna zjadła cały obiadek 190g i od razu po nim 125g słoiczka z jabłkiem 😜

Kamila kupiłam tą czapkę co Ty miałaś dla Majki 🙂 tylko z roz. 86 🙂Hello Kitty na jesień. No i dziecko mam obkupione tylko butów jeszcze dla niej nie mam i nie wiem jakie kupić. Czytałam, że na pewno muszą być nowe i dopóki dziecko nie chodzi to z miękką wkładką a potem to yy? nie mam zielonego pojęcia, ale to najlepiej iść kupić do sklepu. Tam zawsze coś doradzą.

• Mamusie
Asia napisał(a):
Koło zdjęcia na nk super 😘Kamilka Majka w avatarku boska 😘a czapke ma super gdzie kupiłaś??? 🙂laski mam pytanie co dajecie pić maluchom oprócz herbatek soczki?bo Sonia nie ruszy żadnego soku a herbatki też pije ale na przymus 😞

dziękuję 😉
ja w sumie cały czas cycek 😉 a tak to herbatkę mam brzoskwiniową i raz na jakiś czas soczek 😉 dzisiaj Dysia wypiła soczek Darkowi robiony że babcie Ani taki porzeczkowy 😉 bardzo Jej smakował 😉

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Asia napisał(a):

dziękuję 😉
ja w sumie cały czas cycek 😉 a tak to herbatkę mam brzoskwiniową i raz na jakiś czas soczek 😉 dzisiaj Dysia wypiła soczek Darkowi robiony że babcie Ani taki porzeczkowy 😉 bardzo Jej smakował 😉

Anastazja pije wodę bez żadnych problemów ale i tak częściej dostaje cycusia 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
powoli nasze forum sie wali 😞

Asiu wakacje są i cieplutko więc dziewczyny rzadziej zaglądają bo i mniej w domach się przebywa 😉 myślę że po wakacjach forum rozpocznie się na nowo pełną parą 😉

też tak mi się wydaje 🙂

• Mamusie
mój mąż nie wytrzymał psychicznie i pojechał kupić sobie telewizor 🤢
a myślałam że podziela moje zdanie że nie jest nam potrzebny 🙃
już rozglądał się za nimi od jakiegoś czasu szukał na necie jeździł po sklepach
i wybrał tam jakiegoś samsunga lcd 42cali
oczywiście na raty i obiecał że sam będzie spłacał a z budżetu mam mu tylko telewizję N albo cyfrę plus wspomóc opłacać 🙂

• Mamusie
i ostatni wpis bo widzę że piszę sama do siebie 😁
w lidlu są fajne ubranka dla maluchów
kupiłam Anastazji 2 opakowania 2paków body za 15,99 (86/92) fajne cieniutkie ale wydają sie dość dobre gatunkowo
2 opakowania 2paków bluzeczek na długi rękaw za 27,99
i fajne skarpetki 2pak za 6,66 fajne bo grubsze z antypoślizgiem i bez ściągacza tylko z takim wywijanym materiałem
tu jest ich ulotka http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-8B9E317A-08D66EDF/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=20786

HONORATKA napisał(a):
i ostatni wpis bo widzę że piszę sama do siebie 😁
w lidlu są fajne ubranka dla maluchów
kupiłam Anastazji 2 opakowania 2paków body za 15,99 (86/92) fajne cieniutkie ale wydają sie dość dobre gatunkowo
2 opakowania 2paków bluzeczek na długi rękaw za 27,99
i fajne skarpetki 2pak za 6,66 fajne bo grubsze z antypoślizgiem i bez ściągacza tylko z takim wywijanym materiałem
tu jest ich ulotka http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-8B9E317A-08D66EDF/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=20786

też byłam dzisiaj specjalnie w lidlu kupiliśmy 5par rajstopek 3 2paki skarpetek bodziaki 3 2paki na długi rękawek i śpiworek do spania bo mój Potwór rozkopuje się strasznie w nocy a śpiworek na zimę się przyda.

Witam u nas cały dzień praktycznie spokojny bo mało z Potworem się widziałam. Siedzimy u teściów to szwagierka z Bartkiem pół dnia spędziła na spacerze wiec ja sobie pospałam potem z teściową na zakupach byłyśmy wiec w spokoju coś mogłam kupić tak wiec dzień moge zaliczyć do udanych.
Noc była cała przespana a do tego Bartek dzisiaj cudem zjadł przez cały dzień 400ml mleczka wiec jest poprawa w stosunku do wcześniejszego 200ml na dzień.

Bym zapomniała mamy czwartego ząbka Bartek wczoraj tak jadł arbuzika że sobie wytarł ząbka 🙂 i ślicznie go widać już teraz a gryzie niesamowicie już mnie dzisiaj przed kąpaniem zaatakował swoimi zębiskami 🙂