Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny, kupiłam dzisiaj Judycie taką kulę http://allegro.pl/fisher-price-kula-pelzak-nowa-gratis-i1755246578.html?source=oo za 15 zł 😜 jest rewelacyjna 😉 sama się kula jak się ją dotknie, świeci i gra 😉
super 🙂a gdzie kupiłaś za taką cene??? 😜 🤪ja mam tą http://allegro.pl/edukacyjna-hula-kula-vtech-samotoczaca-sie-pilka-i1765349648.html

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Dziewczyny, kupiłam dzisiaj Judycie taką kulę http://allegro.pl/fisher-price-kula-pelzak-nowa-gratis-i1755246578.html?source=oo za 15 zł 😜 jest rewelacyjna 😉 sama się kula jak się ją dotknie, świeci i gra 😉
super 🙂a gdzie kupiłaś za taką cene??? 😜 🤪ja mam tą http://allegro.pl/edukacyjna-hula-kula-vtech-samotoczaca-sie-pilka-i1765349648.html

na takich jakby szmatach 😜 na targu mamy takie stoisko co mają tam zabawki i ubranka tylko dla maluchów 😉

• Mamusie
Asia napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
Asia napisał(a):
wiecie co mnie to kusi ciągle żeby kupić dla Soni spacerówke chociaż mam z e swojego wózka ale chciałabym nową 🙃....ach sama nie wiem... 😎

Ja bym się nie ładowała w koszty 😎
Sama pisałaś, że Sonia raczej nie z tych co to spokojnie w wózku posiedzą 😉 Lada chwila zacznie sama chodzić i wózek całkiem pójdzie w niepamięć 😎 Lepiej te pieniążki wydać na coś czego jeszcze nie macie 😉 Tzn. tak mi się wydaje hehehe
no wiem wiem ona siedzi góra 5 min i to ze stertą zabawek nawet na dworze w wózku 😠a ja jestem coraz bardziej nerwowa i zaczynam krzyczeć na nią 😞

Kurcze faktycznie trafił Ci się niezły egzemplarz...
Moja mam miała tak samo. Do tego stopnia, ze po mnie podjęła decyzję, że nie chce mieć więcej dzieci 😮 ( na szczęście po 6 latach zatęsknili za berbeciem w domu 🙂)
Niestety nie wiem co poradzić... Mogę tylko powiedzieć, że trzymam kciuki za to żeby Sonia dała jednak mamie trochę wytchnienia 😉

• Mamusie
Wpadłam się tylko pochwalić ząbkiem i uciekam 😉 jutro dłuuuuga droga 😉 13h pociągiem 😉
o 21.30 wyjeżdżamy 😉
a ja jeszcze nie mam nic naszykowanego... jak na razie to jakieś pół listy mam napisane 😜 więc jutro dużo roboty mnie czeka 😉 dobranoc Laseczki 😘 😘 😘

• Mamusie
Asia napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Dla Karola miałam taką jak Asia 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Wpadłam się tylko pochwalić ząbkiem i uciekam 😉 jutro dłuuuuga droga 😉 13h pociągiem 😉
o 21.30 wyjeżdżamy 😉
a ja jeszcze nie mam nic naszykowanego... jak na razie to jakieś pół listy mam napisane 😜 więc jutro dużo roboty mnie czeka 😉 dobranoc Laseczki 😘 😘 😘

Śpijcie dobrze 😉
Ja już dzisiaj życzę Wam udanej zabawy i przede wszystkim słońca, słońca i jeszcze raz słońca 😘

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
o 21.30 wyjeżdżamy 😉

Śpijcie dobrze 😉
Ja już dzisiaj życzę Wam udanej zabawy i przede wszystkim słońca, słońca i jeszcze raz słońca 😘
i ja też duuuużżżooo słoneczka 😘

• Mamusie
czesc mamuski, witam Was po dluzszej nieobecnosci.......ostatnio w ogole nie mam czasu zeby do was zagladac, ba ,nie zaglądam prawie wcale do internetu, troche jestesmy w rozjazdach, ale postaram sie poprawic 🙂 nawet nie wiem co u was slychac bo nic nie nadrobilam
jutro tez wyjezdzamy bo niespodziewany pogrzeb w rodzinie 😞

u mojej niuni jeszcze brak zębolków, nie wiem kiedy one zechcą wyjsc

no i musze juz uciekac bo córa placze

papa do kolejnego przeczeytania 🙂

• Mamusie
Witajcie bździągwy moje kochane 🙂
my już w domku...masakryczny jest powrót z Władka......6,5h myślałam że konika zwalę 😜 😉
mam tonę prania, na szczęście Maję już wyprałam 😉
przyłączam się do spóźnionych buziaków dla Tosi 😘 😘 😘
kupiłam dziś mleko dla Mai i się zdziwiłam niemiłosiernie, że za 2 puszki zapłaciłam 20 zł...myślałam że droższe będzie 😎
Was już i tak nie ma, więc i ja idę ziuziu 😉

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
jejku szkoda że żadnej z was nie ma
podjęłam decyzję o tym że idę do szkoły od października na mgr
wysłałam już wnioski 🙂

mam tylko nadzieje że moje aspiracje zawodowe nie odbiją się negatywnie na Anastazji

Honoratko mam nadzieje że się dostaniesz.
A jeśli dobrze rozplanujesz czas to Anastazja nie będzie na pewno poszkodowana.

ee tam z dostaniem się nie ma problemów to są studnia zaoczne techniczne (budownictwo) nie ma na nie miliona chętnych i przyjmują wszystkich jak leci 🙂
a po pierwszym sem robią przesiew
tak samo było na inż
zaczęło nas 300 a po jednym sem zostało 120 🤢
do dziś szkołę ukończyło max 10osób 😮

• Mamusie
ale nas to choróbsko rozłożyło 😞
wczoraj oboje z mężem ledwo dawaliśmy wieczorem radę przy małej
ja miałam gorączkę bolące gardło i jeszcze zatkany nos
on podobnie
boje się tylko żeby na Anastazję nie przeszło z powrotem
mąż leczy się normalnie lekami na przeziębienie
a ja biorę wit C i wapno te co dostała Anastazja i jeszcze ten lek premalen
a wczoraj na gorączkę wzięłam dodatkowo paracetamol a na gardło bioparox i dziś już troszkę lepiej

hej wczoraj bylam na zakupach troche przed wczasami kupilam sobie torebke za 200zl to znaczy mąż mi kupil 🙂 i 2 bluzeczki i spodnie dlugie i krótkie.kostium mam z tamtego roku wiec nie bede kupowac w tym.tylko jeszcze w srode pakowanie i wyjazd 🙂.moze dzisiaj zrobie te kokosanki pysznie wygladaja

• Mamusie
Asia napisał(a):
hej 😘Honoratka bidulko zawsze coś się przypałęta 😞...a skąd masz bioparox?kurcze to jedyny lek który mi pomagałna gardło a już go nie ma 😞

a wiesz kupiłam jakoś po porodzie bo mnie gardło bolało i lekarz mi przepisał
nawet nie wiedziałam że już go nie ma

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
dziewczyny nie mogę w to uwierzyć
po niespełna 4 dniach z moim mężem Anastazja potrafi zająć się sama sobą już 2 godzinę 🤪 🤪 i zasypia sama w łóżeczku 🤪 🤪

Przypuszczam, że jak by Darek zostawał tak sam z Robertem to by było całkiem podobnie 🙂