Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Asia napisał(a):
a tak w ogóle co sie dzieje z wami dziewczyny że nic nie piszecie 😞Aldonka,Wesa(rzadko zagląda 😞)Kasia,Justa,Milka to już w ogóle o nas zapomniała ach szkoda 😞pisać mi tu szybko... 😉
ja Asiu jestem codziennie ale jak ja mogę pisać to was nie ma i napiszę tylko co u mnie i uciekam
dzisiaj cały dzień chodziłam po mieście za kreacją na wesele bo mam 3 września i dlatego dopiero zajrzałam ale też muszę uciekać bo zaraz jadę z moim mężem do siostry 🙂 buziaki dla ciebie i oklask za pamięć 🙂 😘 😘 😘 😘 😘

HONORATKA napisał(a):
jejku szkoda że żadnej z was nie ma
podjęłam decyzję o tym że idę do szkoły od października na mgr
wysłałam już wnioski 🙂

mam tylko nadzieje że moje aspiracje zawodowe nie odbiją się negatywnie na Anastazji

Honoratko mam nadzieje że się dostaniesz.
A jeśli dobrze rozplanujesz czas to Anastazja nie będzie na pewno poszkodowana.

U nas dzień spokojny jak dla mnie ale za to Bartek dał dla Babci w kość. Ja miałam wolne wiec sobie odpoczęłam i spotkałam się z znajomymi. Czuję się wkońcu jak człowiek, Adam wyjechał ale nie jest tak źle bo siedzę z nudy u teściowej wiec mam wolną chwile i nie muszę myśleć tylko o nim a co za tym idzie mogę wkońcu sobie spokojnie wypocząć.

Justa napisał(a):
Melduję się 🙂
Przegapiłam wczoraj 7 miesięcy Tosi 😞
buziaczki od Ciotki 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Też wysyłam buziaczki dla Tosieńki naszej 😘 😘 😘 😘 😘 😘

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Justa napisał(a):
Melduję się 🙂
Przegapiłam wczoraj 7 miesięcy Tosi 😞
buziaczki od Ciotki 🙂 😘 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Też wysyłam buziaczki dla Tosieńki naszej 😘 😘 😘 😘 😘 😘

Tosieńka serdecznie cioteczkom dziękuje 😉 😘 😘 😘

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
wysłałam już wnioski 🙂

mam tylko nadzieje że moje aspiracje zawodowe nie odbiją się negatywnie na Anastazji
na pewno sie nie odbije 🙂a jak będzie starsza to już nie pójdziesz 😞to tak sie tylko mówi a pójde pózniej zrobie to czy tamto a potem już sie nie chce wiem sama po sobie niestety 😞...także moim zdaniem powinnaś iść 🙂trzymam kciuki 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
Asia napisał(a):
a tak w ogóle co sie dzieje z wami dziewczyny że nic nie piszecie 😞Aldonka,Wesa(rzadko zagląda 😞)Kasia,Justa,Milka to już w ogóle o nas zapomniała ach szkoda 😞pisać mi tu szybko... 😉
ja Asiu jestem codziennie ale jak ja mogę pisać to was nie ma i napiszę tylko co u mnie i uciekam
dzisiaj cały dzień chodziłam po mieście za kreacją na wesele bo mam 3 września i dlatego dopiero zajrzałam ale też muszę uciekać bo zaraz jadę z moim mężem do siostry 🙂 buziaki dla ciebie i oklask za pamięć 🙂 😘 😘 😘 😘 😘
dziękuje i dla ciebie też oklask 😘

• Mamusie
Asia napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
wysłałam już wnioski 🙂

na pewno sie nie odbije 🙂a jak będzie starsza to już nie pójdziesz 😞to tak sie tylko mówi a pójde pózniej zrobie to czy tamto a potem już sie nie chce wiem sama po sobie niestety 😞...także moim zdaniem powinnaś iść 🙂trzymam kciuki 🙂

Jestem tego samego zdania 😉 Sama wcześniej myślałam, ze zrobię sobie 'coś' jeszcze, ale czas płynie i teraz już mi się nie chce a poza tym z dwójką dzieci znaleźć czas na naukę... Ciężko by było...
Także Honoratka, nic się nie przejmuj i rób swoje 😉 Spełniona mama to szczęśliwe dziecko 🙂

• Mamusie
Asiu jak tam u Was? Sonia dziś też tak dała czadu?
Ja podobno byłam takim dzieckiem jak Sonia. Do dziś mi to rodzinka wypomina 😉 Podobno wieksza część rodziny miała przy mnie zmiany, żeby rodzice mogli odpocząć hehehe Mówią też, że męczyli się tak 'tylko' do roku a później problem sam zniknął 🙂

• Mamusie
Asia napisał(a):
wiecie co mnie to kusi ciągle żeby kupić dla Soni spacerówke chociaż mam z e swojego wózka ale chciałabym nową 🙃....ach sama nie wiem... 😎

Ja bym się nie ładowała w koszty 😎
Sama pisałaś, że Sonia raczej nie z tych co to spokojnie w wózku posiedzą 😉 Lada chwila zacznie sama chodzić i wózek całkiem pójdzie w niepamięć 😎 Lepiej te pieniążki wydać na coś czego jeszcze nie macie 😉 Tzn. tak mi się wydaje hehehe

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Asiu jak tam u Was? Sonia dziś też tak dała czadu?
Ja podobno byłam takim dzieckiem jak Sonia. Do dziś mi to rodzinka wypomina 😉 Podobno wieksza część rodziny miała przy mnie zmiany, żeby rodzice mogli odpocząć hehehe Mówią też, że męczyli się tak 'tylko' do roku a później problem sam zniknął 🙂
no dzisiaj spała przez cały dzień razem 2 godziny 😎no i cały czas na rękach aż wywaliłam przez nią zupe 😠bo niestety nie wszystko da sie zrobić z dzieckiem na ręku 😠i jeszcze dotego żeby była cicho a ona nawet na rękach sie wierci wije jak wąż 🤪i jęczy 😠

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Asia napisał(a):
wiecie co mnie to kusi ciągle żeby kupić dla Soni spacerówke chociaż mam z e swojego wózka ale chciałabym nową 🙃....ach sama nie wiem... 😎

Ja bym się nie ładowała w koszty 😎
Sama pisałaś, że Sonia raczej nie z tych co to spokojnie w wózku posiedzą 😉 Lada chwila zacznie sama chodzić i wózek całkiem pójdzie w niepamięć 😎 Lepiej te pieniążki wydać na coś czego jeszcze nie macie 😉 Tzn. tak mi się wydaje hehehe
no wiem wiem ona siedzi góra 5 min i to ze stertą zabawek nawet na dworze w wózku 😠a ja jestem coraz bardziej nerwowa i zaczynam krzyczeć na nią 😞