Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
hehe promyczek Twoje dzieci są super, jedno lepsze od drugiego 🙃 też bym chciała mieć taką wesołą dwójkę 🤪 😎
ja też dziś się wyspalam bo Maja obudziła się 4.30, a potem o 8 😉 jak byliśmy we Władku to caly tydzień tak przesypiała, mam nadzieję że będzie już tylko lepiej....a po kaszce na dobranoc no tooo powinna być najedzona 😉 i wiecie teraz na sztucznym mleku wychodzi mi normalnie sztywna 🙃...heh jakie to dziwne...
ja też kąpię jeszcze w małej wanience, bo w dużej odpada mi kręgoslup...jak tylko zacznie siedzieć to będzie tam pływać 😉 a mój specjalnie tyle wody nalewa żeby pól lazienki zalewała

hej my juz po obiadku jedziemy zaraz do tesciow a pozniej na festyn i wesole miasteczko z chlopakami.
promyczku super masz dzieciaczki 🙂
wszystkiego najlepszego dla miłoszka 😘

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
Asia napisał(a):
Blue napisał(a):
Moja też się nieznośna robi i zaczyna wędrować już z salonu chciała iść na korytarz tylko z powrotem kładłam ją na koc, albo jak szła za laczkiem, którego rzucałam w inną stronę ciągle 😁 ale największy cyrk zrobiła z wanną 🙂 bo nadal kąpię ją w pokoju i była wanna pełna wody to ta do niej podeszła oparła się i zaczęła ręce wkładać no i się zaczęło cała się ochlapała i wszystko wokół a potem jak ją włożyłam do kąpieli to nogami i rękami dawała czadu ile wlezie pół salonu mokre 😁
Podsumowując...ja kąpie Sonie w dużej wannie 😉i problem z głowy 😉 😜

Tośka została przeprowadzona do dużej wanny jakieś 4 m-ce temu. Już wtedy robiła za duży bałagan 😉 Nawet nie chcę myśleć jakby to było gdyby Ją włożyć do małej wanienki 😁 😁 😁

ja też od kwietnia kąpie w naszej wannie
ale Anastazja jeszcze nie chlapie intensywnie 😜
trochę tylko nóżkami pomacha i tyle 🙂

Tosik cały czas robiła zadymę 😉 Teraz Jej przeszło, bo zamiast pływać kraulem, żabką i w ogóle całą resztą stylów uparcie namierza łańcuszek, który mamy przyczepiony do korka od wanny i cieszy japuszkę jak uda Jej się odetkać korek i woda się wylewa robiąc fajowy hałas 🙃 🙃 🙃 Wczoraj wymyśliła jeszcze inny rodzaj ćwiczeń 🤪 W wannie mamy takie chwytaki(nie wiem jak to nazwać 🤔 wystają takie rączki po bokach wanny). Łapie się za nie, wstaje i gryzie Je wściekle 😁 😁 😁

• Mamusie
Kasia napisał(a):
witam 🙂 dzisiaj pierwszy raz patryk dał mi się wyspać, obudzil się tylko raz po 4 na cycusia a już po 6 wstał 🙂 jak dla mnie to rewelacja bo tak to ciągle budził się co godzinę albo co 3.

Kamila1 napisał(a):
ja też dziś się wyspalam bo Maja obudziła się 4.30, a potem o 8 😉 jak byliśmy we Władku to caly tydzień tak przesypiała, mam nadzieję że będzie już tylko lepiej....a po kaszce na dobranoc no tooo powinna być najedzona 😉 i wiecie teraz na sztucznym mleku wychodzi mi normalnie sztywna 🙃...heh jakie to dziwne...

Ja wczoraj pierwszy raz zaserwowałam mojej gwieździe kaszkę na noc i... sukces!!! Przespała caluśką noc(zasnęła przed 9 i spała do 7). Cieszę si baaardzo, bo ostatnio budziła mi się często(zdecydowanie za często 😉). Boję się tylko o laktację 🤔 Mam nadzieję, że ta kaszką sobie nie namieszam... W sumie wciąż chętnie i dosyć często je mnie w dzień... Może jednak nie będzie tak źle 😎

Honoratka oby tylko Anastazji się nie pogorszyło, a sama dasz radę 🙂 ale i tak Ci współczuję, bo ja nienawidzę chorować 😞

Moja pycha już normalnie sama siedzi po kilkanaście minut i non stop stoi na kolanach i łapie się wszystkiego co może, chciałaby wstać, ale nie ma siły, dzisiaj za to sama ją postawiłam w łóżeczku żeby stała i się sama trzymała i mnie zatkało 🙃 skubaniec jeden normalnie stał i jaka zadowolona była, nic nie musiałam jej podtrzymywać, a zwykle wyglądało to tak, że od razu nogi podkurczała i nie chciała wcale stać, ale tylko kilka sekund dałam jej tak stać, bo się boję o jej stawy, tym bardziej, że sama nie umie się podnieść do stania.

No i to by było tyle z dobrych wieści 🙂

• Mamusie
byłam dziś w h&m i kupiłam bartkowi ta czapusie , jest boska tylko czemu na allegro wszystko dużo droższe, ja za nią dałam zł 14,90
http://allegro.pl/hm-czapka-czapeczka-62-68-nowosc-jesien-i1765722298.html i widziałam blue ta czapeczke szarą co ci sie podobała i na żywo jest sliczna ocieplana podszewką, myslałam czy wziąc mai ale juz jej kupiłam jedną.

• Mamusie
Moja też dziś wstała o 6 ale poszła już spać. 🙂
Ja zaraz wychodzę do pracy 🥴. Jestem chora, maż też, mała pokasłuje. Aż mnie serce boli że muszę ich zostawić.

A co do cycusia, to ja dziś miałam wrażenie że się w nocy nie napełniały mlekiem.
Zazwyczaj pomiędzy karmieniami nocnymi były pełne, a dziś gdy Anastazja obudziła się o 1 i 4 to za wiele w nich nie miałam i się wkurzała. 🤨

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Moja też dziś wstała o 6 ale poszła już spać. 🙂
Ja zaraz wychodzę do pracy 🥴. Jestem chora, maż też, mała pokasłuje. Aż mnie serce boli że muszę ich zostawić.

A co do cycusia, to ja dziś miałam wrażenie że się w nocy nie napełniały mlekiem.
Zazwyczaj pomiędzy karmieniami nocnymi były pełne, a dziś gdy Anastazja obudziła się o 1 i 4 to za wiele w nich nie miałam i się wkurzała. 🤨
oklask dla was 🙂 i dużo zdrówka dla całej rodziny 🙂

• Mamusie
🤪co tu tak cicho 🤨hej przy poniedzialku zawsze było gwarno 😁 😁 😁mój rozdarciuch skacze mi po kolanach 🤪no i ciągle marudzi 😠przeszliśmy nad tym do porządku dziennego 😜 😉w schleckerze są jogurciki i deserki mleczne po 8.49 🙂i z hippa kaszki(w słoiczku)mleczna i czekoladowa z biszkoptami po 4.49(190g)moja uwielbia te kaszki 😉wiecie coś o jakiś promocjach? 🙂

Alwo gratuluję!! 🙂

Asiu ja wiem tylko tyle, że Tesco ma cały czas obiadki i zupki wybrane że 1 kupisz a drugi 50% ceny. Ciekawe czy Rossmann jeszcze ma ta promocję na deserki.

Wesa widziałam ten komplet 🙂 ale kupiłam już jeden na zimę i tą czapkę na jesień to już nie będę tego kupować, jeszcze tylko szalik mi został do kupienia 🙂 ale to już może w jakimś zwykłym sklepie 🙂