Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasiu a była u was może burza? u mnie tak od zawsze było, że nawet jak była świeżo zrobiona zupa czy mleko to od razu się psuło - to ma chyba jakiś związek chyba z jonizacją powietrza.

Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasiu a była u was może burza? u mnie tak od zawsze było, że nawet jak była świeżo zrobiona zupa czy mleko to od razu się psuło - to ma chyba jakiś związek chyba z jonizacją powietrza.
nie było 😮

To nie wiem od czego wtedy takie się zrobiło.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Blue napisał(a):
nie było 😮

To nie wiem od czego wtedy takie się zrobiło.
no właśnie i to mnie dziwi 🤢

Kasia napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):

wlasnie dostalam zaproszenie na wesele na 24 wrzesnia 😁
ja też mam 24 września i teraz w tą sobotę 🙂

Wy to ciągle imprezujecie 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):

wlasnie dostalam zaproszenie na wesele na 24 wrzesnia 😁
ja też mam 24 września i teraz w tą sobotę 🙂

Wy to ciągle imprezujecie 😁
trzeba korzystać póki można 🙂 w tamtym roku miałam 5 czy 6 wesel a byłam na 2

Joanna2236 napisał(a):
a myslisz ze ja nic nie robie w tym kierunku zeby nam sie ukladalo.tez chce miec szczesliwa rodzine tak ja wy ale to on wszytsko psuje za kazdym razem

Asia my też się kłócimy bynajmniej ja, były okresy, że codziennie po kilka razy, ale nie było między nami cichych dni, bo one są jeszcze gorsze. Teraz kłócimy się rzadziej. Muszą ustępować 2 osoby. Jakbym nie ustąpiła to byśmy się zażarli dosłownie. Nie podoba mi się jego granie, on o tym wie, ale póki co ustępuje co jakiś czas.

nusia27 napisał(a):
albo udawaj ze masz adoratora 😜

Dokładnie 😁 ja tak kiedyś zrobiłam chłopakowi 🙂 poprosiłam kumpelę, by napisała do mnie sms jako facet śmiechu co nie miara, a on widział, że ja ciągle z kimś sms i jak wyszłam z pokoju to się dorwał do tego i był zły 😁 ale nic nie mówił, że czytał i później się pytał co to ma być., mój teraz mi ciągle wyrzyguje Gdynię jak się kłócimy, że mam sobie tam jechać do chłopa 😁 a jak za dużo sms z wami pisałam to już pod koniec sam przeczytał jednego i udawał, że niby tylko początek 😁

wiesz granie to co innego zebys wiedziala jco on do mnie powiedzial na wczasach to bys nie widziala jak sie nazywasz
a co do wykopania z domu to kilka razy juz go pakowalam ale on wracal jak gdyby nic sie nie stalo a moi rodzice jeszcze go przyjmuja z otwartymi rekoma jak zamknelam drzwi to wszedl dolem prz4ez mamy drzwi do nas na gore wiec wykopac go sie nie da