Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

JUSTYNA napisał(a):
witajcie :*
My też mamy dziś za sobą pierwszy dzień w 2 klasie. Natala zachwycona, że wreszcie zaczęła się szkoła. Pewnie jej się odwidzi niedługo (może w 3 klasie) póki co nadal uwielbia szkołę 🙃 Gorzej, że przeludniona szkoła i nie mam szansy na świetlicę więc do pracy nie wrócę od stycznia. Może od drugiego półrocza coś się zwolni 😞 😠

Blue napisał(a):
Wpadłam na chwilę, bo histeryczka mi żyć nie daje 😞 teraz ciągle staje w łóżku i sapie, marszczy nos, robi usta w dzióbek i sapie nosem odbija jej na całego.
hehe Majka robi dokładnie tak samo - marszczy nos, robi dziób i sapie 🙂

Jednak to są siostry jak nic ! 🙃 ona tak od wczoraj robi, a dzisiaj to już cały dzień co chwilę przy każdej czynności, nawet przy jedzeniu.

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

donia napisał(a):
moja tyje ok pol kilograma na miesiac, z ostatnich miesiecy tak wyszlo

Od 10mieś. mają tyć po 200g. taa moja też tyła po ok. 400-500g na mieś. dopóki nie zdecydowała się szaleć i dużo ruszać to już na mieś. tyje tylko po 200g. To co będzie blisko roku? albo wcale albo tylko 50-100g.

• Mamusie
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
witajcie :*
My też mamy dziś za sobą pierwszy dzień w 2 klasie. Natala zachwycona, że wreszcie zaczęła się szkoła. Pewnie jej się odwidzi niedługo (może w 3 klasie) póki co nadal uwielbia szkołę 🙃 Gorzej, że przeludniona szkoła i nie mam szansy na świetlicę więc do pracy nie wrócę od stycznia. Może od drugiego półrocza coś się zwolni 😞 😠

Blue napisał(a):
Wpadłam na chwilę, bo histeryczka mi żyć nie daje 😞 teraz ciągle staje w łóżku i sapie, marszczy nos, robi usta w dzióbek i sapie nosem odbija jej na całego.
hehe Majka robi dokładnie tak samo - marszczy nos, robi dziób i sapie 🙂

Jednak to są siostry jak nic ! 🙃 ona tak od wczoraj robi, a dzisiaj to już cały dzień co chwilę przy każdej czynności, nawet przy jedzeniu.
Natala też tak robiłą. Nawet mam takie jej zdjęcia 🙂

Jejku tak mi nie fajnie z tym, że nie wiem dokłądnie co u Was wszystkich. Wpadam tak z doskoku i na chwilę ze służbowego kompa Adama. Życie takie puste... 😠 🤢

• Mamusie
nie zapominajcie, że moja też zamierza być modelką 😜 🙃
jeśli Anastazja waży tyle, to pewnie moja też coś koło tego....to już kaszana bo spadnie na 3 centyl i do niedowagi mały kroczek 🤢
u mojej też niby wychodzą zęby, ale to widać tylko z przodu na dziąsłach, a u góry na razie nic...

a ja nie bede przezywala jak moje dziecko bedzie szlo do przedszkola czy szkoly. po prostu jej nigdzie nie puszcze 😜 bedzie sie uczyla w domu i zostanie stara pierdzielona panna 🤪

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
a ja nie bede przezywala jak moje dziecko bedzie szlo do przedszkola czy szkoly. po prostu jej nigdzie nie puszcze 😜 bedzie sie uczyla w domu i zostanie stara pierdzielona panna 🤪
no tak bo drzwi z jej pokoju też wyjmiesz z futryny żebyś zawsze miała kontrolę nad tym co robi. Mój Adam już z checią by to zrobił jak do Natalii przychodza koledzy - gówniarze pobawić się gormitami hehe

Kamila1 napisał(a):
nie zapominajcie, że moja też zamierza być modelką 😜 🙃
jeśli Anastazja waży tyle, to pewnie moja też coś koło tego....to już kaszana bo spadnie na 3 centyl i do niedowagi mały kroczek 🤢
u mojej też niby wychodzą zęby, ale to widać tylko z przodu na dziąsłach, a u góry na razie nic...

Kamila a pomyśl ile one będą ważyć mając rok 😁 i na którym centylu będą do wzrostu ich BMI będzie zatrważające 😉

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
e to natala to chlopczyca 🙂 nie da sobie w kasze dmuchac, niech sie maz nie martwi 🙃
na razie jak ją głupkowato podpytuje co robiła u Igora czy Adriana albo co robiłą z Olkiem jak był u nas - czy się całowali albo inne takie to się puka w czoło i opowiada jakie to chłopaki mają nowe Gormitti. I choć jeden dał jej śmiechowe serduszko na sznureczku to ona w ogóle nie jest zainteresowana póki co takimi serduchowymi klimatami 😉 Jeszcze

JUSTYNA napisał(a):
nusia27 napisał(a):
e to natala to chlopczyca 🙂 nie da sobie w kasze dmuchac, niech sie maz nie martwi 🙃
na razie jak ją głupkowato podpytuje co robiła u Igora czy Adriana albo co robiłą z Olkiem jak był u nas - czy się całowali albo inne takie to się puka w czoło i opowiada jakie to chłopaki mają nowe Gormitti. I choć jeden dał jej śmiechowe serduszko na sznureczku to ona w ogóle nie jest zainteresowana póki co takimi serduchowymi klimatami 😉 Jeszcze

Za kilka lat powie co innego 😁

JUSTYNA napisał(a):
nusia27 napisał(a):

Justyna to powinien się cieszyć że nie weszła w faze zabawy w doktora a jest chłopczycą narazie 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
nusia27 napisał(a):

Za kilka lat powie co innego 😁
oj ciężko myśleć o tym, że jakiś koleś... wiecie hehe 🙃

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
nusia27 napisał(a):

Justyna to powinien się cieszyć że nie weszła w faze zabawy w doktora a jest chłopczycą narazie 🙂
no ja im dam doktora 😉 Łapy poprzetrącam 🙃

• Mamusie
wesa napisał(a):
Honoratka ale chudzinka, ale nie przejmuj sie dziweczyny tak mają trzymaą linie, przynajmniej nie musisz sie martwic ze kiedyś nadwage bedzie miała hehe

nie nie ja już kiedys pisałam że mnie to nie martwi wcale
tylko tak jakoś wydawało mi sie że zrobiła się cieższa gdy ją noszę 😉