Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Asiu współczuje tego co przeżywasz. Mia podobną sytuację stworzą przez pewnego Pana S chwilami czułam się jak ostatnia k gdy mnie zwyzywała ale udało mi się z tego wybrnąć.
http://smocze-zycie.blogspot.com/2011/08/juz-od-samego-poczatku-sprawiaam.html tu to co przeżyłam.
przeczytałam i współczuję ci bardzo ale mam nadzieję że z Adamem jest ci dobrze 🙂 oklaski

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Kasia napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
Asiu współczuje tego co przeżywasz. Mia podobną sytuację stworzą przez pewnego Pana S chwilami czułam się jak ostatnia k gdy mnie zwyzywała ale udało mi się z tego wybrnąć.
http://smocze-zycie.blogspot.com/2011/08/juz-od-samego-poczatku-sprawiaam.html tu to co przeżyłam.
przeczytałam i współczuję ci bardzo ale mam nadzieję że z Adamem jest ci dobrze 🙂 oklaski

Strasznie mi przykro.

SmoczaMama napisał(a):
Kasiu Adam traktuje mnie jak księżniczkę i czasami mam tego dość ale rozumniem go wkońcu o wszystkim wie i chce mi wszysto co wtedy się stalo wynagrodzić.

I bardzo dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

smocza mamo moj piotrek nigdy mnie jeszcze nie pobil ani nie wyzwal dopiero na wczasach ostatnio ja go bardzo dozo wyzywam a on mnie nie.
az mi lzy poplynely jak to czytalam dobrze sie wszystko dobrze skonczylo 🙂

Joanna2236 napisał(a):
smocza mamo moj piotrek nigdy mnie jeszcze nie pobil ani nie wyzwal dopiero na wczasach ostatnio ja go bardzo dozo wyzywam a on mnie nie.
az mi lzy poplynely jak to czytalam dobrze sie wszystko dobrze skonczylo 🙂

Asiu postaw mężu sprawe jasno że albo się zmieni albo odejdziesz razem z dziećmi.

• Mamusie
jejku widzę że stało się coś poważnego a ja nie mam czasu poczytać
spróbuje wieczorkiem
a na razie opowiem tylko jak minął nam dzień

Zaprowadziliśmy Anastazję na 7:30 do żłobka było już większość dzieci
Panie pokazały co i jak. Jak ją wzieła jedna z nich na ręce to nie była córka zadowolona ale nie płakała.
Oddaliśmy na salę zabaw i poszliśmy (byłam ja i mąż). Łzy napływały mi do oczu, ale dziś zaczynałam nową pracę wiec musiałam się ogarnąć.
O 12 mąż poszedł po nią. Jak przyszedł to nie płakała, mówił że oznak płaczu też nie widział (czerwonych oczy itp). Ale panie powiedziały że krzykaczka z niej niezła heh ma ten głosik rzeczywiście donośny. Ładnie zjadła śniadanko ale obiadku nie za bardzo chciała.
Panie w żłobku mówiły że z doświadczenia najcięższa jest dla dziecka 2 doba wiec najgorsze przed nami 🥴

• Mamusie

Cześć Babolce 🙂
Ale popisałyście! Będę miała niezła lekturkę 🙂 Niestety też nie bardzo mam czas żeby być na bieżąco ...
HONORATKA napisał(a):
spróbuje wieczorkiem

Panie pokazały co i jak. Jak ją wzieła jedna z nich na ręce to nie była córka zadowolona ale nie płakała.
Oddaliśmy na salę zabaw i poszliśmy (byłam ja i mąż). Łzy napływały mi do oczu, ale dziś zaczynałam nową pracę wiec musiałam się ogarnąć.
O 12 mąż poszedł po nią. Jak przyszedł to nie płakała, mówił że oznak płaczu też nie widział (czerwonych oczy itp). Ale panie powiedziały że krzykaczka z niej niezła heh ma ten głosik rzeczywiście donośny. Ładnie zjadła śniadanko ale obiadku nie za bardzo chciała.
Panie w żłobku mówiły że z doświadczenia najcięższa jest dla dziecka 2 doba wiec najgorsze przed nami 🥴

Pierwsze koty za płoty 🙂 Ja myslę, że gdyby miała płakać i przeżywać rozstanie to akcja byłaby już dzisiaj 😉 Teraz z każdym dniem Anastazja będzie tylko bardziej oswojona z sytuacją 🙂
Oklask dla Was za to, że obie byłyście dzielne 😉 😘

• Mamusie
U nas wczoraj był pierwszy dzień w szkole. Przeżywałam okropnie(Tosia chyba to czuje, bo ostatnio noce to istna gehenna-budzi się co chwilę i przynajmniej raz wybudza sie w srodku nocy tak na amen i nie chce spać przez jakąś godzine 🤢). Loluś trzymał się dzielnie do czasu aż zobaczył mundurek... Wtedy sie rozkleił i popłakał chwilkę. Kuba Go odwiózł i mówił, że jak przeszli przez próg klasy to mały chciał zwiać i musiał Go złapać 😞 Ale jak pani Go przechwyciła i kazała Kubie wyjść, przyczaił sie przy drzwiach żeby posłuchać czy bedzie dalej płakać i mówił, że już po chwilce nic nie słyszał 🙂
Po szkole Lolinek powiedział, że 'w szkole jest fajnie' 😉 Dziś było już lepiej 🙂 Myślę, że z każdym dniem bedzie nam wszystkim łatwiej...

HONORATKA napisał(a):
spróbuje wieczorkiem

Honoratko będzie dobrze.
Bartek też dzisiaj debiutuje miał pierwszy dzień z nianią i jakos to przeżył. Nie widziałam żeby był zapłakany, zagłodzony lub coś takiego.

• Mamusie
a my jeszcze oprócz tego byliśmy dziś po mojej pracy na szczepieniu WZWB
jak zawsze obyło się bez płaczu ufffff
a dr jak ją badał to powiedział że już ząbki wychodzą 🤪 🤪 🤪
nawet się nie domyśliłam choć zaglądałam jej w buźkę kilka dni temu
fajnie bo mała nie marudzi może przejdzie je łagodnie

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
a my jeszcze oprócz tego byliśmy dziś po mojej pracy na szczepieniu WZWB
jak zawsze obyło się bez płaczu ufffff
a dr jak ją badał to powiedział że już ząbki wychodzą 🤪 🤪 🤪
nawet się nie domyśliłam choć zaglądałam jej w buźkę kilka dni temu
fajnie bo mała nie marudzi może przejdzie je łagodnie

Szczęściarze z Was 🙂 Tosia wyła okropnie przy szczepieniu, aż Karol kilka razy wpadał do gabinetu sprawdzać czy przypadkiem nikt nie robi krzywdy Tosiakowi 🤪 U nas też lekarka powiedziała, ze pewnie lada chwila będą... Nie wiem... Ja tam nic nie widzę hehehe

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ale śliczny kawaler 😜
a tak poza ty bardzo chwalę mundurki szkoda że nie wszystkie szkoły je wprowadziły

Tutaj wszystkie szkoły mają. Szkoda tylko, że jest to takie strasznie drogie 🤢 Ale też uważam, ze to dobrze, ze trzeba mieć mundurek. A jak to cudnie wygląda jak te szkraby wszystkie identyczne 🙂