Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Joanna2236 napisał(a):
wiesz granie to co innego zebys wiedziala jco on do mnie powiedzial na wczasach to bys nie widziala jak sie nazywasz
a co do wykopania z domu to kilka razy juz go pakowalam ale on wracal jak gdyby nic sie nie stalo a moi rodzice jeszcze go przyjmuja z otwartymi rekoma jak zamknelam drzwi to wszedl dolem prz4ez mamy drzwi do nas na gore wiec wykopac go sie nie da

No tak wyzwiska to najgorsze co może być 😞

Justa napisał(a):
Asiu to na prawdę, nawet nie musisz pisać, współczuję. Ja bym mojemu od razu w pysk dała. Poza tym wszystkie jesteśmy po twojej stronie 😘

Zgadzam się 🙂

Kasia napisał(a):
zrobiłam dla małego na noc mleko i wsadziłam do podgrzewacza i mi skisło 😮 🤪o co chodzi? jak się go używa?

Kasiu owszem wode podgrzewasz ale mleka nie warto bo skiśnie 😞

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Kasia napisał(a):
zrobiłam dla małego na noc mleko i wsadziłam do podgrzewacza i mi skisło 😮 🤪o co chodzi? jak się go używa?

Kasiu owszem wode podgrzewasz ale mleka nie warto bo skiśnie 😞

Kasiu ja jak odciągałam to wkładałam do lodówki a później jak małemu dawałam to podgrzewałam je. Jak robię mleko modyfikowane to czasami wstawiam do podgrzewacza by nie wystygło, ale to tylko na chwilę. I wszystko jest oki

• Mamusie
Hej Kochane 🙂nie nadrabiam bo nie mam siły 😞mój Cyprian sie wczoraj rozchorował całą noc walczyliśmy z gorączką dzisiaj pojechaliśmy na rozpoczęcie roku szkolnego tylko dlatego że prowadził całe przedstawienie i jakby lepiej sie czuł myślałam że może sie czymś przytruł 😞ale teraz leży ma 38,6 temp i mówi że gardło go boli 😞Jacek był z nim u lekarza ale niby nic jeszczew gardle nie widać mają jutro przyjechać normalnie oszaleje tak martwie sie o Sonie bo jest osłabiona przez te cholerne zęby(całą noc popłakiwała)to jeszcze anginy nam brakowało 😞

!!!!!!!!!!! Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową ,okres przydatności do spożycia do 2012 roku, kod kreskowy: 7613033089 73, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła! Kopiuj na status, chociaż nie jesteś rodzicem. Możesz uratować życie jakiegoś dziecko

Justa napisał(a):
Jaka Laura ładniutka, boska jest!
jak bym widziała moje dziecko

Justyna wielkie dzięki 🙂 ja Ci już wielokrotnie powtarzałam, że Miłoszek to ma delikatną buźkę jak dziewczynka i jest śliczny 😘 nasze skarbule małe 🙂

Joanna2236 napisał(a):
!!!!!!!!!!! Nestle apeluje do wszystkich konsumentów, aby zwrócić kaszkę bananową ,okres przydatności do spożycia do 2012 roku, kod kreskowy: 7613033089 73, ponieważ istnieje możliwość, że zawierają kawałki szkła! Kopiuj na status, chociaż nie jesteś rodzicem. Możesz uratować życie jakiegoś dziecko

Żartujesz? 😁 😁 😁 😁 dlatego ja nie chce mieć nic wspólnego z Gerberem i Nestle (choć kupiłam ostatnio z braku kaszek ich produkt) 😮 😮 😮

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
wczoraj o tym mówiła mi siostra

Asia już wie, teraz wam się pochwalę 🙂 Laura z godz. temu stanęła sama w łóżeczku na nogi i powtórzyła to już z 3 razy 🙂 czyli od dzisiaj to już mam dziewuchę stojącą, a za kilka tyg. to kto wie może będzie już chodzić jak Tosiakowa czy Bartuś 🙂

• Mamusie
Asia napisał(a):
Hej Kochane 🙂nie nadrabiam bo nie mam siły 😞mój Cyprian sie wczoraj rozchorował całą noc walczyliśmy z gorączką dzisiaj pojechaliśmy na rozpoczęcie roku szkolnego tylko dlatego że prowadził całe przedstawienie i jakby lepiej sie czuł myślałam że może sie czymś przytruł 😞ale teraz leży ma 38,6 temp i mówi że gardło go boli 😞Jacek był z nim u lekarza ale niby nic jeszczew gardle nie widać mają jutro przyjechać normalnie oszaleje tak martwie sie o Sonie bo jest osłabiona przez te cholerne zęby(całą noc popłakiwała)to jeszcze anginy nam brakowało 😞
Bidulek na rozpoczęcie roku rozchorował się 😞oklask dla was

Kasia napisał(a):
Asia napisał(a):

Dużo zdrowia 😘

Oświadczenie Nestlé Polska S.A.
z dnia 30 sierpnia 2011 r.

Oficjalne stanowisko dotyczące bezpieczeństwa produktów Nestlé dla dzieci i niemowląt w Polsce.

W związku z powielanymi w Internecie doniesieniami, firma Nestlé Polska pragnie uspokoić, że wszystkie produkty oferowane dla niemowląt i dzieci w Polsce są bezpieczne.

Apel wzywający do zwrotu tych produktów w Polsce jest bezzasadny i wprowadza rodziców w błąd. Wspomniane doniesienia odnoszą się do sytuacji, która miała miejsce w lipcu we Francji. Wtedy to firma Nestlé France zapobiegawczo i dobrowolnie wycofała z rynku francuskiego jedną serię odżywek dla niemowląt i dzieci Nestlé P’tit Pot Banana, po znalezieniu szkła w jednym produkcie.

Był to przecier bananowy w słoiczku, a jego pełna nazwa to: Nestlé P’tit Pot Banana (seria L 10980295).

Przy współpracy z odpowiednimi organami Nestlé niezwłocznie podjęło wszelkie działania niezbędne do ustalenia przyczyny tego incydentu. Przeprowadzone dochodzenie wykazało, że był to odosobniony przypadek, ograniczony wyłącznie do jednego słoiczka. Powyższa informacja o sytuacji na rynku odżywek dla niemowląt i dzieci we Francji, dotyczy wyłącznie jednej serii odżywek na rynku francuskim. Seria ta była sprzedawana wyłącznie we Francji i nie dotyczy innych produktów oraz innych rynków.

Wszystkie produkty dla dzieci i niemowląt sprzedawane przez firmę Nestlé na rynku polskim są bezpieczne.

Bezpieczeństwo i jakość naszych produktów są dla nas niekwestionowanym priorytetem. Nestlé przeprosiło wszystkich konsumentów i klientów za wszelkie niedogodności związane z dobrowolnym wycofaniem wspomnianego produktu ze sprzedaży.

Asiu współczuje tego co przeżywasz. Mia podobną sytuację stworzą przez pewnego Pana S chwilami czułam się jak ostatnia k gdy mnie zwyzywała ale udało mi się z tego wybrnąć.
http://smocze-zycie.blogspot.com/2011/08/juz-od-samego-poczatku-sprawiaam.html tu to co przeżyłam.

Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Asia napisał(a):

Dużo zdrowia 😘

Dużo dużo zdrówka 😘