Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
?Dona ja też jestem za wiązanymi...takie niebanalne 🙂
też muszę kupić sobie jakieś kozaki na obcasie, bo w zeszłym roku kupiłam płaski co by bebzun dobrze się nosiło 😉
łep mnie dziś boli i gardło swędzi...może to ode mnie pipka dostała kataru...chociaż teraz nie jest tak źle, pewnie na wieczór wyjdzie giluństwo 😜
hmm tak naprawdę to w każdym słoiczku może trafić się szkło, bez względu na to jaka to firma a co do nich dają to też nie ma pewności 🙃

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
?Dona ja też jestem za wiązanymi...takie niebanalne 🙂
też muszę kupić sobie jakieś kozaki na obcasie, bo w zeszłym roku kupiłam płaski co by bebzun dobrze się nosiło 😉
łep mnie dziś boli i gardło swędzi...może to ode mnie pipka dostała kataru...chociaż teraz nie jest tak źle, pewnie na wieczór wyjdzie giluństwo 😜
hmm tak naprawdę to w każdym słoiczku może trafić się szkło, bez względu na to jaka to firma a co do nich dają to też nie ma pewności 🙃
mój Pysio też ma katar 😞 i Marcel też 😞

dona niestety ten drugi link mi niedziala, wiec widzialam tylko te ze sznurowkami 🙂 dobrze zmierz noge i spytaj o obwod w lydce, bo ja pare lat temu kupilam kozaki przez internet i nie moglam ich dopiac 🤪

blue pytalam sie ciebie o cos i mnie zlalas 😜

• Mamusie
Żyrafka tez śliczna 🙂, ta wziełam większą bedzie miał na przyszły rok albo nawet dłużej , bo tą mierzyłam Mai i też na nią dobra 🙂

Czy wasze maluchy tańczą jak usłyszą muzyke??? Mój bartek rusza dupką jak tylko słyszy muzyke albo wystarczy jak powiem tany tany albo kosi kosi to wtedy też tanczy. bo jemu sie myli kosi kosi i tany tany. hehe

• Mamusie
witam
nawet nie miałam czasu do was zajrzeć dziś
Anastazja była na kontroli ale że nic się nie zmieniło dostała antybiotyk sumamed
podałam go godzinę temu i zaraz później 150ml mleka (tyle co zawsze)
zjadła i gdy jej się odbijało to zwymiotowała ale tak że poleciało na nią na mnie na podłogę i ścianę 🤢
i teraz nie wiem czy to od leku że pomieszałam z mlekiem czy po prostu przypadek czy jeszcze coś innego
bo mam nadzieje że to nie kolejny objaw jakiejś choroby 🥴

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
witam
nawet nie miałam czasu do was zajrzeć dziś
Anastazja była na kontroli ale że nic się nie zmieniło dostała antybiotyk sumamed
podałam go godzinę temu i zaraz później 150ml mleka (tyle co zawsze)
zjadła i gdy jej się odbijało to zwymiotowała ale tak że poleciało na nią na mnie na podłogę i ścianę 🤢
i teraz nie wiem czy to od leku że pomieszałam z mlekiem czy po prostu przypadek czy jeszcze coś innego
bo mam nadzieje że to nie kolejny objaw jakiejś choroby 🥴

jak my dostalismy ten antybiotyk dla Dyśki to pani doktor zakazała pic i jesc przez jakis czas po nim ale nie pamietam jak długo... wiec moze faktycznie to objaw zmieszania...
to jest w ulotce:
Dawkowanie: Doustnie. Dawkę i częstotliwość przyjmowania leku ustala lekarz. Preparat podaje się co najmniej 1 godzinę przed lub 2 godziny po posiłku.

Drogiż Nusiaku 😁 zapomniałam Ci odpowiedzieć, ale już się poprawiam 😁 powiedzmy, że jest troszeczkę lepiej, ale nadal są obwisłe jak u starej baby 😉 jędrność jest lepsza, ale ten zwis to już zostanie na zawsze tak myślę 🤢 A Tobie się podniosły i ujędrniły? ja myślę o tabletkach na jędrność piersi tylko czy one działają ehh!

Kolo ma chyba rację z tymi tabletkami 🙂
Ja jestem bardziej tradycjonalistką, lubię prostotę bez udziwnień, dlatego wolę te bez sznurówek 😁

Muszę się ZNOWU pochwalić i ponarzekać.. najpierw zacznę od tego drugiego.. no to paskuda coraz gorsza jest ciągle płacze, marudzi, jest nerwowa non stop trzyma palec w buzi, a jak czasami pocieram jej dziąsła to się potrafi zalewać od płaczu 😮 tym razem zauważyłam białą plamkę podłużną, ale malutką w kresce na dziąśle, gdzie ząb powinien być, ale w górnej 1. Po cholerę takie coś się robi? to jakieś zalążki zębów prześwitują??

No i dobra wiadomość 🙂 Laura skumała o co chodzi i zaczyna chodzić 😁 jak się ją bierze na ręce to ona się automatycznie usztywnia, podnosi nogi do góry i normalnie idzie 😆 wczoraj to był jej pierwszy raz i powtórzyła to z ochotą kilka razy 🙂 może za miesiąc będzie już tak chodzić jak Tosiak 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Drogiż Nusiaku 😁 zapomniałam Ci odpowiedzieć, ale już się poprawiam 😁 powiedzmy, że jest troszeczkę lepiej, ale nadal są obwisłe jak u starej baby 😉 jędrność jest lepsza, ale ten zwis to już zostanie na zawsze tak myślę 🤢 A Tobie się podniosły i ujędrniły? ja myślę o tabletkach na jędrność piersi tylko czy one działają ehh!

Kolo ma chyba rację z tymi tabletkami 🙂
Ja jestem bardziej tradycjonalistką, lubię prostotę bez udziwnień, dlatego wolę te bez sznurówek 😁

Muszę się ZNOWU pochwalić i ponarzekać.. najpierw zacznę od tego drugiego.. no to paskuda coraz gorsza jest ciągle płacze, marudzi, jest nerwowa non stop trzyma palec w buzi, a jak czasami pocieram jej dziąsła to się potrafi zalewać od płaczu 😮 tym razem zauważyłam białą plamkę podłużną, ale malutką w kresce na dziąśle, gdzie ząb powinien być, ale w górnej 1. Po cholerę takie coś się robi? to jakieś zalążki zębów prześwitują??

No i dobra wiadomość 🙂 Laura skumała o co chodzi i zaczyna chodzić 😁 jak się ją bierze na ręce to ona się automatycznie usztywnia, podnosi nogi do góry i normalnie idzie 😆 wczoraj to był jej pierwszy raz i powtórzyła to z ochotą kilka razy 🙂 może za miesiąc będzie już tak chodzić jak Tosiak 🙂

Darek już jakiś czas chodzi tak za rączki ale jak tak idzie i coś mu się spodoba to zaczyna skakać i tak śmiesznie nogami przebierać, że się biedaczek plącze i siada zaraz na tyłku 🤪

• Mamusie
anka111 napisał(a):
hej 😘 u nas od samego rana pada deszcz :/ jak będzie tak jak wczoraj to chyba się załamie wyszliśmy na spacer dopiero koło 19 bo tak to ciągle padał deszcz...
u mnie też leje od wczoraj 😠więć wybraliśmy sie wczoraj na zakupki do CH i kupiłam małej tą czapke różową w hm z popmponem hello kitty za 19.90 🙂a ile wy płaciłyście?Blue ty kupowałaś ją na allegro??? 🙂