Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
no i znowu zrobił sisiu do nocniczka 🙂 jak tak dalej pójdzie to szybciej patryka odzwyczaję od Pampersów niż Marcela
ja 3 rocznicę ślubu mam 11 października

Tyle, że dziecko niestety nie ma kontroli nad sikaniem do ok. 2lat , więc tak czy siak będzie sikać po nocy i w dniach kiedy zapomni, że istnieje nocnik hehe 🙂 ale trenować można, też moją niedługo będę przyzwyczajać, że można inaczej niż w pamperaka.
tak jest na nocnik zrobi jak posadzisz, ale normalnie tez nasika w gatki, nie oduczysz zbyt szybko tak jak blue pisze około 2 lata musi mieć zeby zakumać całkiem o co chodzi.

wesa napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
no i znowu zrobił sisiu do nocniczka 🙂 jak tak dalej pójdzie to szybciej patryka odzwyczaję od Pampersów niż Marcela

Tyle, że dziecko niestety nie ma kontroli nad sikaniem do ok. 2lat , więc tak czy siak będzie sikać po nocy i w dniach kiedy zapomni, że istnieje nocnik hehe 🙂 ale trenować można, też moją niedługo będę przyzwyczajać, że można inaczej niż w pamperaka.
tak jest na nocnik zrobi jak posadzisz, ale normalnie tez nasika w gatki, nie oduczysz zbyt szybko tak jak blue pisze około 2 lata musi mieć zeby zakumać całkiem o co chodzi.

A szkoda co? 🙂 fajnie jakby taki roczniak panował nad potrzebami 😜 bo szczerze to mam już dosyć tego zawijania w pampersy i skóra by oddychała w majtasach 😞

HONORATKA napisał(a):
witam
Anastazja faktycznie miała 3dniowkę
po 72 godzinach gorączka sama przeszła a rano pojawiła się wysypka na całym ciele

a jednak! to gdzie ona ją podłapała?

• Mamusie
hihi Ania ale kiełbachy pojadł, jak prawdziwy chłop 😉
moja też dziś mnie drażni, bo jedzeniem na całej linii gardzi 😠
a moja zaczęła gadać i "łazić" już po całym pokoju i korytarzu 😉 może powoli się rozkręci 🙂 włazi pod stół i krzesła, gada do kapci i głośników hehe słodkie to takie 🙃

Kamila1 napisał(a):
hihi Ania ale kiełbachy pojadł, jak prawdziwy chłop 😉
moja też dziś mnie drażni, bo jedzeniem na całej linii gardzi 😠
a moja zaczęła gadać i "łazić" już po całym pokoju i korytarzu 😉 może powoli się rozkręci 🙂 włazi pod stół i krzesła, gada do kapci i głośników hehe słodkie to takie 🙃

Widzisz jak się laska rozkręciła 😁 niedługo to będzie biegać 🤪 tylko trochę czasu minie 🙂 moja też strasznie gardzi szczególnie mlekiem 😞 zrobiłam po raz kolejny mleko i za cholery nie chciała wypić to musiałam dodać kaszki mlecznej żeby zjadła waniliowej, bo bezmlecznej nie lubi, a taka mleczna z mlekiem to kurcze nerki obciąża, ale nie chciałam po raz kolejny wylać mleka 😞

• Mamusie
wesa napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):

ja o tym doskonale wiem ale jaka jest radość jak zrobi 🙂 moja koleżanka sadzała swoją córkę na nocnik jak ta stabilnie siedziała(jest w wieku Marcela) i już od dawna nie chodzi w pampersach nawet na noc jej nie zakładają bo woła i kontroluje sikanie

tylko napisalam na forum ze moja pipka nie chce jesc obiadkow i wtrabila sloiczek i jeszcze troche tego co jej ugotowalam 🤪 zawsze robi na odwrot to co pisze na forum... wiec napisze jeszce ze wstaje w nocy 😜

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
tylko napisalam na forum ze moja pipka nie chce jesc obiadkow i wtrabila sloiczek i jeszcze troche tego co jej ugotowalam 🤪 zawsze robi na odwrot to co pisze na forum... wiec napisze jeszce ze wstaje w nocy 😜

Najlepiej to ponarzekać na nasze dzieciaczki to potem będzie dobrze 😉