Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hej Dziewoje 😘 😘 😘
mi dzisiaj Pipka pozwoliła pospać aż pół godziny dłużej 😜
kurcze od dwóch dni daję Jej ten Nan Dobranoc i żadnej zmiany... ona się chyba przyzwyczaiła że o tych stałych godzinach się budzi i tyle...

to ja nie wiem może faktycznie się przyzwyczaiła bo kiedyś Darek budził się zawsze o 4 normalnie jak z zegarkiem w ręce... ale teraz mu przeszło i mimo, że wieczorem je samo mleko to nie chce jeść w nocy czasami tylko z dwa łyki herbatki da mu się smoczka i idzie dalej spać

a Ona co się obudzi to musi cyca dostać... smoczek nie pomaga... bo Ona od razu wstaje w łóżeczku jak się obudzi...

a może spróbuj dać jej herbatki ?

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hej Dziewoje 😘 😘 😘
mi dzisiaj Pipka pozwoliła pospać aż pół godziny dłużej 😜
kurcze od dwóch dni daję Jej ten Nan Dobranoc i żadnej zmiany... ona się chyba przyzwyczaiła że o tych stałych godzinach się budzi i tyle...

to ja nie wiem może faktycznie się przyzwyczaiła bo kiedyś Darek budził się zawsze o 4 normalnie jak z zegarkiem w ręce... ale teraz mu przeszło i mimo, że wieczorem je samo mleko to nie chce jeść w nocy czasami tylko z dwa łyki herbatki da mu się smoczka i idzie dalej spać

a Ona co się obudzi to musi cyca dostać... smoczek nie pomaga... bo Ona od razu wstaje w łóżeczku jak się obudzi...

a może spróbuj dać jej herbatki ?

musiałabym sobie wieczorem zrobić i Jej dać w nocy tylko nawet jeśli zaśnie po herbatce to czy to coś pomoże i później się oduczy budzić?

• Mamusie
Dziewczyny ja mojemu w nocy i na noc nie daję herbatek (no chyba, ze takie bez cukru). Bo jak sie przyzwyczai do słodkiego picia w nocy, a będzie już miał zestaw ząbków to niej jest to dobre. Ja mojemu daje teraz w nocy ewentualnie wody. Jak mu zacznę myć ząbki to już później na noc nie dostanie nic słodkiego do picia 😉

• Mamusie
Justa napisał(a):
Agi one chyba mają takie pory, mój tez się budzi ostatnio 5:40 i już nie chce spać, musi dostać cycusia bo woda już rano na niego nie działa 😉
Poza tym na pewno jest głodny jak śpi od 19.30/20.00 😉

A Dyśka jak pojdzie spać około 21 to budzi się koło 2, 4-5, 6 i później o 7 już wstajemy... więc budz sie trzy razy na cycka

• Mamusie
Justa napisał(a):
Dziewczyny ja mojemu w nocy i na noc nie daję herbatek (no chyba, ze takie bez cukru). Bo jak sie przyzwyczai do słodkiego picia w nocy, a będzie już miał zestaw ząbków to niej jest to dobre. Ja mojemu daje teraz w nocy ewentualnie wody. Jak mu zacznę myć ząbki to już później na noc nie dostanie nic słodkiego do picia 😉

no właśnie Dyśka też ma 2 ząbki i nie chcę Jej dawać herbatki... a jak kiedyś piła bardzo dużo wody tak teraz nie chce w ogóle...

Hania napisał(a):
Witam. Ja dzisiaj w domu Bartek gorączkował całą noc wiec cała noc nie przespana 😞

To niefajnie,. a moja w nocy się nie obudziła ani razu 🙂 a co do ubranek to bym musiała najpierw widzieć, ale roz. też by mi odpowiadał 80-86 chyba, że by było duże 74 🙂

• Mamusie
hej 🙂
a ja jestem wyspana bo Maja obudziła się na cyca tylko o 5.30 a potem juz wstała o 8
Honorata suuper avatarek, uwielbiam jak dzieci się tak cieszą, wtedy widać że są szczęśliwe 🙂
dziś robię sobie sniadanie a ta pipka przyszła do mnie do kuchni 😉 a teraz leży pod moim krzesłem i ciągnie papierową metkę co jest tam przyklejona 🙂
Hania jak będziesz miała ten sklep to daj linka koniecznie, lubię ang ubranka i na pewno będzie coś fajnego. Ostatnio jak byłam w lumpku zobaczyłam super sweterek z H&M (podobny kolo kupiła, taki gruby) ale rozm. 62 😠...tylko 10zł 🙃

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
ale ja mu nie daję na noc takich granulowanych tylko zaparzam mu np. koperkową i wtedy nie słodzę 🙂 bo wody skubaniec nie chce pić :/

no właśnie Dyśka też wodą gardzi i zwykłą czarną herbatą też zaczęła... no to może zrobie tak jak Ty 😉

Spróbować zawsze można 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
hej 🙂
a ja jestem wyspana bo Maja obudziła się na cyca tylko o 5.30 a potem juz wstała o 8
Honorata suuper avatarek, uwielbiam jak dzieci się tak cieszą, wtedy widać że są szczęśliwe 🙂
dziś robię sobie sniadanie a ta pipka przyszła do mnie do kuchni 😉 a teraz leży pod moim krzesłem i ciągnie papierową metkę co jest tam przyklejona 🙂
Hania jak będziesz miała ten sklep to daj linka koniecznie, lubię ang ubranka i na pewno będzie coś fajnego. Ostatnio jak byłam w lumpku zobaczyłam super sweterek z H&M (podobny kolo kupiła, taki gruby) ale rozm. 62 😠...tylko 10zł 🙃

Ja tez proszę wtedy o linka do sklepu 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
hej 🙂

ten co ja kupiłam też jest h&m i dałam za niego 5 😜