Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
A moja nadal ma tego pryszcza na uchu eh niby widać taki bąbel jakby żółty, ale to się już zbiera z tydzień, kupiłam jej krople do czyszczenia uszu, ale na razie nic nie wylatuje. Smaruję ten bąbel sudokremem, linomagiem i odkażam octeniseptem. Ile czasu takie dziadostwo może trzymać 😠

Tyle co u dużego ludzia 😉

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
promyczku w H&M ciuszki sa juz tansze niz w primarku 🙂 nie wiem czy wszystkie ale np kupilam maryli czapki po 2,50 spodnie dresowe za 3, body za 2,99 organic i spodnie sztruksowe za 6 🙂 a spiochy do spania kupuje w sainsburym 3 za 10 i sa rewelacyjne 🙂

Tu mnie zaskoczyłaś 🤪 Wieki już nie byłam w sklepie H&M'u 🤢 Z przyzwyczajenia kupuję te z Early Days 😉 Hmmm... Muszę się wybrać do wielkiego miasta i obczaić jak to wygląda w praktyce 😉

• Mamusie
Śmiejemy się z Kubą, że Tosik się nie będzie lalkami bawić hehehe Ma już teraz kilka takich odpowiednich do Jej wieku, ale jedyne co Ja interesuje to zabawki Karola 😁 Jak tylko zobaczy, że drzwi do Jego sypialni są otwarte włącza turbo dopalanie i już jest! 🙂 Zabiera Mu wszystko co napotka na swojej drodze 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/828/dscf4330f.jpg/][IMG]http://img828.imageshack.us/img828/8573/dscf4330f.jpg[/IMG][/URL]
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/225/dscf4335.jpg/][IMG]http://img225.imageshack.us/img225/2079/dscf4335.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusie
Izabela napisał(a):
Kasia napisał(a):
Izabela napisał(a):
Justa napisał(a):
Izabela napisał(a):
mam pytanie......... wiecie czy ktoras zaszla ponownie w ciaze juz?

nieeeee, no chyba ze jeszcze o Tym nie wiemy?Chcesz nam coś powiedzieć? 🙂

😁 😁 😁 😁 NIE;NIE,jeszcze nie teraz ........ ale prace wrza pelna para 😁
ja tak w tamtym miesiącu

Kasiula,,,chcecie jeszcze ?

hehe na tym etapie NIE, ale gdyby mi ktoś zagwarantował że będzie teraz córka to bym z chęcią chciała ale za kilka lat 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
witam mój Patryk też ma katar i nieznosi wycierania noska i czyszczenia fridą 😞

Kolejny bidulek 😞
Moja jak tylko zobaczy, ze sie zbliżam z niebieskim ustrojstwem to bierze nogi za pas i chce dyla dawać 🤪 W każdym razie muszę sie nieźle natrudzić żeby Jej nosek wyczyścić 🤢

po raz kolejny napisze ze toska mnie zaczarowala 🙂 nie wiem czy juz pisalam ze mi sie imie tosia bardzo podobalo, tylko mojemu mezowi nie. gdyby nie to, to mielisbysmy 2 toski na forum 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
po raz kolejny napisze ze toska mnie zaczarowala 🙂 nie wiem czy juz pisalam ze mi sie imie tosia bardzo podobalo, tylko mojemu mezowi nie. gdyby nie to, to mielisbysmy 2 toski na forum 🙂

mi się imię Tosia też bardzo podoba 😉
mi też 😘i tak w ogole to nasza Tośka jest tak cudowna że brak słów 😘 🙂

• Mamusie
moja też od środy ma ten katar...i oczywiście nienawidzi odciągania 🙃 a co stosujecie na giluństwo? bo ja w sumie tylko maść majerankową...
ee tam Blue możesz się ze mną nie zgodzić, ale mam chyba z 10 bluzek George i wszystkie się "rozwaliły" na dole...badziewna bawełna.
Promyczek avatarek jak zwykle uroczy 😎

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
moja też od środy ma ten katar...i oczywiście nienawidzi odciągania 🙃 a co stosujecie na giluństwo? bo ja w sumie tylko maść majerankową...
ee tam Blue możesz się ze mną nie zgodzić, ale mam chyba z 10 bluzek George i wszystkie się "rozwaliły" na dole...badziewna bawełna.

Ja jeszcze wpuszczam mu marimer i krople ma do nosa nasivin soft

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):

mi pediatra poleciła otrivin baby
ale Anastazja nie miała zatkanego nosa wiec nie używałam
bo te leki bardziej udrożniają niż leczą katar