Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

donia napisał(a):
oczywiscie buzki dla dziewczynek

moja ostatnio jest nieznosna, teraz spi, ale przed spaniem tak sie zpłakała, ze az sie zanosila

a...i we wtorek zlapala gorączke i dopiero wczoraj zeszla, podejrzewam, ze to 3-dniówka

A ja wróciłam z poczty, na szczęście ludzi nie było. Hmm a 3dniówka nie kończy się ostatniego dnia wysypką? bo tak jakoś maluchy dziewczyn miały.. może to na zęby miała taką gorączkę? mojej już się ładnie przebija zębol część już widać ponad dziąsłem, a reszta jeszcze między, ale już chyba wszystko jest widoczne. No i jakoś jedynka obok się nie kwapi, żeby się pokazać.

• Mamusie
Hejka 🙂 A ja od poniedziałku rabotam 🙂 Wracam padnięta i niczego nie ogarniam ale ta adrenalina jaką daje mi praca jest nie do opisania. Dostałam 3 tygodniowy okres na wdrożenie ale 3 dnia moja koleżanka zachorowała i już szybciutko sobie wszystko przypomniałam. Ach tego mi brakowało trochę... I dzieci tak kocham i stęskniona jak na skrzydłach do nich lecę. I jak bardzo się wszyscy cieszymy na wolny, wspólny weekend 🙂
Trochę jakby ulatuje mi coś co tu w domu się dzieje ale do tego chyba się trzeba przyzwyczaić po tych kilkunastu miesiącach siedzenia w domu

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
ale pustka od dłuższego czasu 🤪
a u mojej górne jedynki są już takie napęczniałe że codziennie doglądam czy się nie przebiły...no ale na razie cały czas przysłonięte skórą
to u mnie tzn. u Patryka jest tak samo i ciągle zaglądam czy się już przebiły i do tego jeszcze dolna dwójka idzie 🤪
Kamilko oklask dla was za te ząbki co by szybciej się przebiły 🙂

• Mamusie
Wesa bardzo dziękuję za te kody do rossmanna 🙂 Akurat jutro wybieram się po zakupy pieluch, słoiczków, proszku. Na pewno skorzystam. Dziękuję jeszcze raz :* A tak swoją drogą to mój Adam był kierownikiem w rossmannie 3 lata temu przez jakieś 2 lata. Perfum jakie mi poprzynosił do tej pory jeszcze używam. Nic nie kupowałam z chemi lekkeij i ciężkiej gdy pracował i przez kilka miesięcy jeszcze po tym jak zmienił pracę. A rodzina i znajomi? Też korzystali 😜

Miłej nocki dziewczęta 😘

• Mamusie
Witam.

Blue z ręką nie jest źle teść mnie na pogotowie wysłał tam lekarz spojrzał na rękę i powiedział ze oni nic tu już nie zrobią bo jest prawidłowo opatrzona i nie będą tykać plasterków tylko w czwartek mam się na kontrole zjawić.

Spóźnione najlepszego dla LAURY I MAI 😘 😘 😘

Mamuśki zębate czy wasze maluchy też chodź raz zagryzły sobie wargę lub język?? Bo u nas to już jest codziennością 😞

• Mamusie
Hania napisał(a):
Witam.

Blue z ręką nie jest źle teść mnie na pogotowie wysłał tam lekarz spojrzał na rękę i powiedział ze oni nic tu już nie zrobią bo jest prawidłowo opatrzona i nie będą tykać plasterków tylko w czwartek mam się na kontrole zjawić.

Mamuśki zębate czy wasze maluchy też chodź raz zagryzły sobie wargę lub język?? Bo u nas to już jest codziennością 😞

Darek raz sobie " przytrzasnął " górną wargę dolnymi zębami i to tyle nigdzie więcej nic się nie zdażyło 😁

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Hania napisał(a):
Witam.

Darek raz sobie " przytrzasnął " górną wargę dolnymi zębami i to tyle nigdzie więcej nic się nie zdażyło 😁

U nas niestety to się powtarza strasznie często nawet po kilka razy dziennie.

• Mamusie
witam was dziewczynki 😘
u nas czas leci tak szybko że tego nie ogarniam
wczoraj dojrzałam u Anastazji drugiego ząbka na dole jeszcze się nie przebił ale już widać białą kreskę na całej szerokości
mała robi już siku i kupkę na nocnik 😆
wystarczy ściągnąć jej pampka posadzić i już ona wie co ma robić 😁
nie mija 5minut a nocnik pełen

JUSTYNKO gratuluje podjęcia decyzji o powrocie do pracy
i kto ci córeczek pilnuje ?
znalazłaś opiekunkę, czy kogoś z rodziny? bo pewnie na oddanie do żłobka żadna z was by się nie zgodziła (tylko ja jestem taka bezwzględna 😜)
nie żałuje wcale - jak widzę moją córkę zadbaną zadowoloną rozwijającą się z dnia na dzień coraz szybciej to duma mnie rozpiera 🙂

buziole dla was wszystkich 😘 😘 😘
dziś robimy małą imprezkę wiec jak tylko Anastazja się obudzi muszę do kuchni iść zacząć szykowanie

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
witam was dziewczynki 😘
u nas czas leci tak szybko że tego nie ogarniam
wczoraj dojrzałam u Anastazji drugiego ząbka na dole jeszcze się nie przebił ale już widać białą kreskę na całej szerokości
mała robi już siku i kupkę na nocnik 😆
wystarczy ściągnąć jej pampka posadzić i już ona wie co ma robić 😁
nie mija 5minut a nocnik pełen

znalazłaś opiekunkę, czy kogoś z rodziny? bo pewnie na oddanie do żłobka żadna z was by się nie zgodziła (tylko ja jestem taka bezwzględna 😜)
nie żałuje wcale - jak widzę moją córkę zadbaną zadowoloną rozwijającą się z dnia na dzień coraz szybciej to duma mnie rozpiera 🙂

buziole dla was wszystkich 😘 😘 😘
dziś robimy małą imprezkę wiec jak tylko Anastazja się obudzi muszę do kuchni iść zacząć szykowanie
brawo dla Anastazji i okaski
a co za imprezkę szykujecie?

Hej paskudy 🙂 robi się już chłodno trzeba to przyznać, u mnie na dworze 13 stopni 🤢 muszę sobie kurtkę zimową kupić albo jakiś płaszcz, bo stary wyrzuciłam 🙂 no i buty.. eh znowu wydatki na zimę się zbierają.

Wasi faceci też tak mają, że jak idą do sklepu to wracają z niepotrzebnymi rzeczami? 😁 mój jest w tym doskonały. Wczoraj kupił kaszkę mleczną na dobranoc bobovity, bo "była w promocji" i nie mógł się powstrzymać. Innym razem wracał z kocami, koszykami itd. no dosłownie wszystko bierze co mu się spodoba i jest w promocji lub to reklamują 😁 a ile w domu mamy musztard i ketchupów 😆 co rusz by to kupował.. To teraz mamy zapas 4 kaszek.. w tym aż 3 z glutenem.. gdzie można takie kaszki podawać raz dziennie hehe 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hej paskudy 🙂 robi się już chłodno trzeba to przyznać, u mnie na dworze 13 stopni 🤢 muszę sobie kurtkę zimową kupić albo jakiś płaszcz, bo stary wyrzuciłam 🙂 no i buty.. eh znowu wydatki na zimę się zbierają.

Wasi faceci też tak mają, że jak idą do sklepu to wracają z niepotrzebnymi rzeczami? 😁 mój jest w tym doskonały. Wczoraj kupił kaszkę mleczną na dobranoc bobovity, bo "była w promocji" i nie mógł się powstrzymać. Innym razem wracał z kocami, koszykami itd. no dosłownie wszystko bierze co mu się spodoba i jest w promocji lub to reklamują 😁 a ile w domu mamy musztard i ketchupów 😆 co rusz by to kupował.. To teraz mamy zapas 4 kaszek.. w tym aż 3 z glutenem.. gdzie można takie kaszki podawać raz dziennie hehe 🙂
hehe to u mnie jest na odwrót ja tak mam 🙂

• Mamusie
Hejka 🙂

Lagoona u nas zupełnie na odwrót. Adam kupi wszystko z listą za to ja? Szkoda gadać 😜

HONORATKA napisał(a):
Kochana ja też bym z chęcią oddała Majusię do żłobka ale nie miałam co począć z Natalą i dletgo musieliśmy zdecydować się na na opiekunkę dla obydwu dziewczyn