Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
my też już po wizycie u lekarza
nic poważnego po porstu kaszel i katar
mamy Pulmeo, i Drosetux na kaszel
otrivin na katar
i Cembion + Sanosvit na odporość
aha no i o raz kolejny namawiał mnie na inhalacje - wiem że ma racje tylko ja niemam kasy i tak jakoś głupio mi to powiedzieć mu bezpośrednio
ale właśnie pożaliłam się mamie i może ona kupi

wogóle to zmieniając temat moja mama zrobiła się "bardziej hojna" ostatnio
w tym miesiącu dała nam na żłobek dla małej, kupiła jej kombinezon zimowy i teraz ten inhalator 😮
jestem w szoku ostatni raz dała mi cokolwiek chyba jeszcze przed ślubem bo tak to wszystko pożycza a ja z czasem oddać muszę

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
a jeszcze wracając do spacerów to tez mam zalecane po 1 godzinkę dziennie
ubrać ciepło i wio na spacer tak powiedział pediatra 🙂

ja też kupiłam inhalator 🙂 świetna sprawa 🙂 a ja mam dla Patryka Amoksiklav, witamina c, inhalacje, nawilżanie nosa, pojenie i mucosolvan i tobrex do nosa

Ja na temat chorób się nie wypowiadam, bo nie chcę zapeszyć, póki co u nas jest super.

Na mieś. idą 3 puszki mleka 800g na pewno.

Ja mam głupie wrażenie, że to dzięki temu mleku i prawidłowej diecie jest tak dobrze, mój się ze mnie śmieje, że to na pewno nie dzięki mleku, ale ja wiem swoje 😜 jak nie karmię piersią to coś musi wzmacniać organizm i na pewno nie same obiady. I Bebilon jednak się różni składem od tych co są dostępne, na równi z nim jest chyba Hipp i nie wiem jak Humana.

Lecę na zakupy i buziaki dla maluchów 😘

hejka 🙂
Maryla znowu wczoraj dostala katar. juz 3 tygodnie sie ciagnie to przeziebienie. i teraz nie wiem czy na spacer mam z nia chodzic czy nie 🤢
honorata zaintrygowalas mnie tym nocniczkiem, zaraz jakiegos poszukam 🙂

• Mamusie
hej 🙂
my po dłuugim spacerku, aż mi syry z tyłka wychodzą 🙂
noo jestem ciekawa kiedy Anastazja bez pieluchy będzie kicać...pewnie szybko 🙂
jaka lama ze mnie, kupiłam dla Mai kurteczkę na allegro łącznie za 34 zł...fajnie nawet tanio hehe i se ją wyprałam w za wysokiej temp....i popruł się materiał na kapturze i na szwie rękawa 🤢
musiałam kupić kawałek materiału i tasiemkę w związku z czym za naprawę zapłacę 40 zł 😁...i takim sposobem mam kurtkę za 75 zł 🙃 idzie się ugryźć 😠

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
hej 🙂
my po dłuugim spacerku, aż mi syry z tyłka wychodzą 🙂
noo jestem ciekawa kiedy Anastazja bez pieluchy będzie kicać...pewnie szybko 🙂
jaka lama ze mnie, kupiłam dla Mai kurteczkę na allegro łącznie za 34 zł...fajnie nawet tanio hehe i se ją wyprałam w za wysokiej temp....i popruł się materiał na kapturze i na szwie rękawa 🤢
musiałam kupić kawałek materiału i tasiemkę w związku z czym za naprawę zapłacę 40 zł 😁...i takim sposobem mam kurtkę za 75 zł 🙃 idzie się ugryźć 😠
no to ładnie mamusiu 🙂 chciała zaoszczędzić a wydała podwójnie 🙂

• Mamusie
my też długo na dworze jesteśmy bo naprawde ciepło jest jak na pazdziernik 😉teraz Sonia śpi a ja obiadek szykuje i po poludniu znowu na dwór 🙂inhalacje robimy dwa razy dziennie z samej soli i to jest chyba jedyna rzecz w którą wierze jeżeli chodzi o leczenie kataru i kaszlu 🙂naprawde warto kupić 🙂a jak Sonia siedzi grzecznie i wdycha 🤪normalnie szok 😉

• Mamusie
najmniejsze dostępne są chyba r. 18
takie kupiłam Anastazji kapciuszki ze sztywną podeszwą do żłobka i kozaczki właśnie i są może z 1,5cm za duże gdy ma na sobie rajstopy ale gdy przyjdą jeszcze skarpetki to będzie oki i Anastazja też ma stopkę 12cm
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/404/zdjcie0313j.jpg/][IMG]http://img404.imageshack.us/img404/2974/zdjcie0313j.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

HONORATKA napisał(a):
a co do nocniczka to też mam taki najzwyklejszy bez grających elementów, świecących lampeczek czy też wykonanych z pachnącego materiału 😮

pomyslalam ze jak bedzie za bardzo zbajerowany to mala bedzie traktowala go jak zabawke 🙂

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
a co do nocniczka to też mam taki najzwyklejszy bez grających elementów, świecących lampeczek czy też wykonanych z pachnącego materiału 😮

pomyslalam ze jak bedzie za bardzo zbajerowany to mala bedzie traktowala go jak zabawke 🙂
dobrze zrobiłaś 🙂