Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Izabela napisał(a):
hahahhaa...bo jej pokazalas , ze mamusia wezmie na raczki wiec sie teraz nie dziw 😁 😁 😁

a propo's gulaszu ...mieso sie kroi-wtedy sie ugotuje ,a nie cala krowe do gara upycha 😁 😁 😁

osz Ty 😜
miałam pokrojone 😜
wredoto jedna ! ! ! 😘
A Judyta to od zawsze tak miała że aż się zanosi od płaczu w wózku... gnojek mały 😜

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):
widze ze na polskim allegro duzo drozszesa...

w polsce wszystko drogie 😠

ale zdaje sie, ze pampersy tansze,,,, ostatnio jak jechalam do polski wzielam ze soba zapasy, bo mylsalam, ze drozsze...skonczyly mi sie pieluchy i musialam dokupic,,,no i troche sie zdziwilam ,bo okazalo sie, ze tansze sa jak u nas

• Mamusie
Izabela napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):

ale zdaje sie, ze pampersy tansze,,,, ostatnio jak jechalam do polski wzielam ze soba zapasy, bo mylsalam, ze drozsze...skonczyly mi sie pieluchy i musialam dokupic,,,no i troche sie zdziwilam ,bo okazalo sie, ze tansze sa jak u nas

ale jakościowo lepsze macie 😉

kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):

ale jakościowo lepsze macie 😉

heheh,,,zwlaszcza jak juz nakitrane do srodka ,to sa na pewno lepsze hahahha 😁 😁 😁

ja szukam wszedzie i nie moge znalezc zwykle klocki plastikowe w roznych kolorach,ale zeby byly takie wieksze przynajmniej 8cm na 8cm.........
ale na mikolaja dostanie chyba wozek od fischera , bo lalke do niego juz ma - na dzien dziecka jej kupilam.....
zostanie mi jeszcze prezent pod choinke i na urodziny 😆

• Mamusie
Izabela napisał(a):
ja szukam wszedzie i nie moge znalezc zwykle klocki plastikowe w roznych kolorach,ale zeby byly takie wieksze przynajmniej 8cm na 8cm.........
ale na mikolaja dostanie chyba wozek od fischera , bo lalke do niego juz ma - na dzien dziecka jej kupilam.....
zostanie mi jeszcze prezent pod choinke i na urodziny 😆

No wlaśnie też chcę takie duże kloki kolorowe 😉 a jaki wózek? ja wygląda? i lala?

http://www.google.de/products/catalog?q=fisher+price+puppenwagen&hl=de&client=firefox-a&hs=bSG&rls=org.mozilla:de:official&prmd=imvns&biw=1280&bih=610&um=1&ie=UTF-8&tbm=shop&cid=17393832007773664798&sa=X&ei=co--TtrnO5Oz8QOwqOzUCA&ved=0CE8Q8gIwAA

http://www.toysrus.de/product/index.jsp?productId=4176851&camp=a-aff

paamietam , mialam kiedys-kiedys takie ,zwykle,plastikowe,kazdy w innym kolorze,,,,moze mialam 2-3 latka..........i do dzis je wspominam,bo byly moje ulubione 🙂
a te edukacyjne tez ok, bo dziecko sie uczy literek, cyferek i rozpoznawania zwierzatek,,,
poprosze kogos z rodziny , zeby mi je kupil tzn,nie mi tylko Klarci 😁