Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
a co do choinki to choćby była nie wiem jak piękna to nienawidzę sztucznej 😜 uwielbiam ten zapach jak się wchodzi do pokoju... cudo 😜
tylko boję się że Dyśka będzie te igły do buzi brała 😜

ja tez lubie zapach, dlatego kupie kilka swiezych galazek albo wieniec jakis. ale po ostatnim razie zywej juz miec nie bede 😜 a poza tym u nas miejsca nie ma za bardzo, bo dokupilismy fotel i choinka malusia 1.20 🙂

kurcze a jak nie zrobimy sypialni i nie wyniesiemy łóżeczka Judyty z salonu to nie wiem dzie ja choinkę postawię hahaha chyba na podwórku 😁

• Mamusie
Kasia napisał(a):
wczoraj wieczorem Patryk miał temperaturę 37,8 i był cały gorący dzisiaj robi luźne kupki i jest mega marudzący i chyba prze to idą mu górne dwójki 🤪

ejj weź bo jestem zazdrosna... 😜 Judyta ma tylko dwie dolne jedyneczki które wyszły w sierpniu... i cisza hahaha 🤪

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
wczoraj wieczorem Patryk miał temperaturę 37,8 i był cały gorący dzisiaj robi luźne kupki i jest mega marudzący i chyba prze to idą mu górne dwójki 🤪

ejj weź bo jestem zazdrosna... 😜 Judyta ma tylko dwie dolne jedyneczki które wyszły w sierpniu... i cisza hahaha 🤪
nie bądź zazdrosna i łap oklaska 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):

nie bądź zazdrosna i łap oklaska 🙂

hehe dzięki 😉
łap oklaska żeby ząbki szybko wyszły bez problemowo 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
ja dla Małej jedne rękawiczki mam takie http://allegro.pl/hm-czapka-plus-rekawiczki-nowe-r-62-68-i1821150158.html one są w środku na podszewce bawełnianej i takie http://allegro.pl/nowe-rekawiczki-w-paseczki-hm-i1931154829.html na polarku

Ja mam Kolo takie jak Ty te drugie. W H&Mie kupiłam tylko że niebieskie

• Mamusie
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):
ja dla Małej jedne rękawiczki mam takie http://allegro.pl/hm-czapka-plus-rekawiczki-nowe-r-62-68-i1821150158.html one są w środku na podszewce bawełnianej i takie http://allegro.pl/nowe-rekawiczki-w-paseczki-hm-i1931154829.html na polarku

Ja mam Kolo takie jak Ty te drugie. W H&Mie kupiłam tylko że niebieskie

ja kupiłam w lumpku razem z szaliczkiem właśnie takie brązowe za 5 zł 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Adam jest na mnie zły bo zadzwoniła do mnie kobieta z orange bo nam się kończy umowa i co chwilę do nas dzwonią i wciskają różne telefony i się dzisiaj dałam namówić a nie mamy kasy...

Aga masz 14 dni na cofnięcie zamówienia musisz tylko iść do salonu ORANGE i tam złożyć rezygnacje. Ja tak miałam na wiosnę chcieli mi wcisnąć telefon i z rozmachu się zgodziłam ale potem poszliśmy i zrezygnowałam. Teraz już do nas nawet nie dzwonią.

• Mamusie
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Adam jest na mnie zły bo zadzwoniła do mnie kobieta z orange bo nam się kończy umowa i co chwilę do nas dzwonią i wciskają różne telefony i się dzisiaj dałam namówić a nie mamy kasy...

Aga masz 14 dni na cofnięcie zamówienia musisz tylko iść do salonu ORANGE i tam złożyć rezygnacje. Ja tak miałam na wiosnę chcieli mi wcisnąć telefon i z rozmachu się zgodziłam ale potem poszliśmy i zrezygnowałam. Teraz już do nas nawet nie dzwonią.

ale problem polega na tym że ja chcę ten telefon hahaha
jutro albo pojutrze ma przyjechać kurier z telefonem i nową umową i od tego dnia będę miała 10 dni żeby się wycofać... mam 10 dni żeby sobie sprawdzić telefon itp. i jak mi coś nie będzie odpowiadało to się mogę wycofać 😉

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):

to już inna sprawa. a jaki??

• Mamusie
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Hania napisał(a):
kolo177 napisał(a):

to już inna sprawa. a jaki??

nokia 500

• Mamusie
ja też mam dla Mai takie różowe na polarku z HM
też bym chciała schudnąć 🤢 ale nie jedzenie niczego lub podjadanie w zamian słodyczy nie jest rozwiązaniem, lepiej jeść 5 małych posiłków niż wcale, no i jakieś "normalne" rzeczy 😉
nasi znajomi jedzą 5 małych posilków, nic smażonego i wcale słodyczy i w parę miesięcy on schudł 20 kg a ona 8 kg....ehhh a ja nie umiem nie zjeść smazonego mięcha hehe, zresztą słodyczy też 😉 😉
idę obiad robić...schabowy 😜

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
ja też mam dla Mai takie różowe na polarku z HM
też bym chciała schudnąć 🤢 ale nie jedzenie niczego lub podjadanie w zamian słodyczy nie jest rozwiązaniem, lepiej jeść 5 małych posiłków niż wcale, no i jakieś "normalne" rzeczy 😉
nasi znajomi jedzą 5 małych posilków, nic smażonego i wcale słodyczy i w parę miesięcy on schudł 20 kg a ona 8 kg....ehhh a ja nie umiem nie zjeść smazonego mięcha hehe, zresztą słodyczy też 😉 😉
idę obiad robić...schabowy 😜

zrób sobie gotowanego hahaha 🤪 🙃 😁 😁 😁 😁

mi zostal 1kg to wagi sprzed ciazy .... ale malo jem, prawie w ogole,,,wczoraj zjadlam w ciagu dnia cala tabliczke czekolady z orzechami 🙂 i troche jajecznicy na kolacje ......a tak to wyjadam reszte co po malej zostanie 🙂 ,za to co sobote nadrabiam, bo robimy z przyjaciolka tygodniowe imprezy 😉 wtedy jemy co podlezie pod reke i po weekendzie zawsze jest 2kg na plusie 😁 😁

• Mamusie
Izabela napisał(a):
mi zostal 1kg to wagi sprzed ciazy .... ale malo jem, prawie w ogole,,,wczoraj zjadlam w ciagu dnia cala tabliczke czekolady z orzechami 🙂 i troche jajecznicy na kolacje ......a tak to wyjadam reszte co po malej zostanie 🙂 ,za to co sobote nadrabiam, bo robimy z przyjaciolka tygodniowe imprezy 😉 wtedy jemy co podlezie pod reke i po weekendzie zawsze jest 2kg na plusie 😁 😁

hahaha to fajna dieta 🤪 🤪 🤪

kolo177 napisał(a):
Izabela napisał(a):

hahaha to fajna dieta 🤪 🤪 🤪

staram sie....... 😁 😁

u was tez wyglada pokoj jak wielki plac zabaw po huraganie ? 🙂 ...bo u mnie tak jest codzien z pokojem, pokoikiem Malej i przedpokojem,,,wyciaga wszystko co da rade wyjac

Nusia....... choinka ci sie sypala, bo kupilas zla odmiane 🙂 ...sa dwie, co przepieknie pachnie i cholernie sie sypie,,,,i jest druga, co w ogole sie nie sypie i pachnie-ta jest tez drozsza
ja co roku mam te druga i w tym roku mam tez zamiar miec, najwieksza jaka kiedykolwiek mialam-w koncu to pierwsze swieta Klarci, oczy jej z orbit musza wyjsc maxymalnie !! 😁 😁 😁