Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
ja dlatego wróciłam tak szybko bo obawiam się, że jakby na moje miejsce już znaleźli i przeszkolili kogoś to nie wiem co by mnie spotkało kiedyś...

Idę kąpać dziewczyny. Postaram się zajrzeć jutro (no bo obiecałam sobie, że wezmę się za siebie i będę odpalać domowego kompa i zaglądać do Was częściej!!!)

Dobranoc 😘

To ja dzisiaj miałam wyżerkę, mój zrobił sobie schabowe, a ja 2 devolaje - 1 raz w życiu sama je zrobiłam i wyszły całkiem całkiem 😜 tylko masło się wylało haha :P następne zrobię z pieczarkami 🙂 i brzuch mnie strasznie boli - okres 🤢 no, ale chociaż wiem, że nie jestem w ciąży 😁 😁 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
To ja dzisiaj miałam wyżerkę, mój zrobił sobie schabowe, a ja 2 devolaje - 1 raz w życiu sama je zrobiłam i wyszły całkiem całkiem 😜 tylko masło się wylało haha :P następne zrobię z pieczarkami 🙂 i brzuch mnie strasznie boli - okres 🤢 no, ale chociaż wiem, że nie jestem w ciąży 😁 😁 😁

nie mów hop ! ! ! Moja koleżanka do 6 miesiąca ciąży miała okres hahaha

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):
dzisiaj andrzejki 🙂 wróżycie sobie?

Ja bym sobie powróżyła...czy kiedyś będę miała drugiego bogatego męża 😉tak bym nie musiała do tej wstrętnej roboty chodzić 😉 😜

Wariatka 😁 trzeba było od razu brać się za jakiegoś starucha 😁 ja to zawsze mówię, że mogłam sobie sponsora znaleźć jak te laski z rozmów w toku, że na mieś. miały po 20tyś. jak nie więcej 😁 a brzydkie, że szok..

A my takie piękne, że może nawet dałybyśmy radę wyciągnąć z 40 tys. 😉 😜 😜
hihi wariatki jedne 😁

Eh Justyna taki interes to już tylko możemy po 70-tce założyć haha jak nasi mężowie wymrą 😁 😲

Blue faceci żyją krócej niż kobiety, a ja na pewno 70 nie dożyję więc może się uda coś wcześniej 😜 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Udało mi się znów podczytać Was 🙂 Drugi raz w tym tygodniu - tosz to szok 🤪
Trochę Wam zazdroszczam tego czasu dla dzieci. Ja mam w tygodniu jakieś 5 godzin po powrocie z pracy a muszę w tym czasie zrobić tysiąc rzeczy. Niestety. Na szczęście po zapłaceniu opiekunce (za październik wyszło jej 1250 zł), zapłaceniu dojazdów (moich 250 zł i 300 zł Adama) jeszcze zostaje mi drugie tyle wiec mam coś czego siedząc w domu bym nie miała 🙂

nop to super 😉 oklaski 😁

no pewnie Justyś,oklask
i dla Was Dziewczyny

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):

Ja bym sobie powróżyła...czy kiedyś będę miała drugiego bogatego męża 😉tak bym nie musiała do tej wstrętnej roboty chodzić 😉 😜

Wariatka 😁 trzeba było od razu brać się za jakiegoś starucha 😁 ja to zawsze mówię, że mogłam sobie sponsora znaleźć jak te laski z rozmów w toku, że na mieś. miały po 20tyś. jak nie więcej 😁 a brzydkie, że szok..

hihi wariatki jedne 😁

Eh Justyna taki interes to już tylko możemy po 70-tce założyć haha jak nasi mężowie wymrą 😁 😲

Blue faceci żyją krócej niż kobiety, a ja na pewno 70 nie dożyję więc może się uda coś wcześniej 😜 😜

Oj tam gadasz 🙂 mój dziadek żył do 80lat 🙂 a mojej koleżanki "pra"dziadek nadal żyje ma ponad 90lat i jest w dobrej kondycji - przeżył żonę! 😜 więc nie kracz, bo jeszcze pierwsze padniemy hahaha!

• Mamusie
ja dzis wywedrowalam do tesco na zkapuki i zakupilam pierwszy stroj identyczny dla chlopcow oto fotka 😁 przy da sie teraz na tyle okazji urodziny dzieci swieta sylwek a przede wszystkim na wyjscie....

pottem przyjechali do nas mojego meza brat z zona i dzieckiem dzieciaczki dostali zabawki mikolajkowe kodzio samochod sterowany a olinek aparat 😁

a zapomnialam wam napisac my w listopadzie wyladowalismy w szpitalu z olisiem z biegunka i przedluzajaca sie goraczka po wykonaniu badam wykryli bakterie coli i podejrzenie zakazenia moczowego wiec powtorzyli badania i bylo ok wiec wyszlismy biegunka i goraczka ustapily 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Kasia napisał(a):

hihi wariatki jedne 😁

Oj tam gadasz 🙂 mój dziadek żył do 80lat 🙂 a mojej koleżanki "pra"dziadek nadal żyje ma ponad 90lat i jest w dobrej kondycji - przeżył żonę! 😜 więc nie kracz, bo jeszcze pierwsze padniemy hahaha!

No to niezłe będą z nas szprychy w tak posuniętym wieku 😉 😜

• Mamusie
Hej 🙂
Ja dopiero znalazłam chwilkę...Justyna rozumiem Cię wyśmienicie... Ja też od kiedy wróciłam do pracy to czasu wciąż brak 😞 Właściwie na wszystko 😞 I ja na szczęście nie pracuję na pełen etat 🤢
U nas wszystko po staremu 😉
Jedyna nowość to DRUGI ZĄB!!!!!!! Cieszę się jak wariatka hehehe
Cały czas zaglądaliśmy w buziuchnę szukając dolnej jedynki, a dziś zupełnie przez przypadek odkryłam, że górna jedynka jest i to całkiem spora 🤪 Teraz muszę dokładniej się przyglądać hehehe
Dobra! Pochwaliłam się, a teraz spadam, bo jutro znowu do roboty 😞
Papa 😉

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Hej 🙂
Ja dopiero znalazłam chwilkę...Justyna rozumiem Cię wyśmienicie... Ja też od kiedy wróciłam do pracy to czasu wciąż brak 😞 Właściwie na wszystko 😞 I ja na szczęście nie pracuję na pełen etat 🤢
U nas wszystko po staremu 😉
Jedyna nowość to DRUGI ZĄB!!!!!!! Cieszę się jak wariatka hehehe
Cały czas zaglądaliśmy w buziuchnę szukając dolnej jedynki, a dziś zupełnie przez przypadek odkryłam, że górna jedynka jest i to całkiem spora 🤪 Teraz muszę dokładniej się przyglądać hehehe
Dobra! Pochwaliłam się, a teraz spadam, bo jutro znowu do roboty 😞
Papa 😉
a moj olis ma 6 zabkow i strasznie mu pasuja bo umiechajac sie wyglada jak lalunia 😁

witam laseczki 🙂

u nas pochmurno, ciemno bleeeeeee

jacka siostrze urodzila sie dziewczynka w poniedzialek i codziennie u niej jestesmy 🙂 taka mala kruszynka, ze nie wiem jak ja trzymac zeby jej krzwdy nie zrobic 😜 maryla przy niej to jak king kong 😁

na swieta mam dla malej czerwona sukieneczke na biale body i czerwone buciki o ktorych zawsze dla niej marzylam. mam nadzieje ze jej stopa z nich nie wyrosnie do swiat 😜
chcialam wklic linka, ale juz ich nie ma w sklepie 🙂

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
witam laseczki 🙂

u nas pochmurno, ciemno bleeeeeee

jacka siostrze urodzila sie dziewczynka w poniedzialek i codziennie u niej jestesmy 🙂 taka mala kruszynka, ze nie wiem jak ja trzymac zeby jej krzwdy nie zrobic 😜 maryla przy niej to jak king kong 😁
hihi
gratulacje dla siostry 🙂

• Mamusie
to Marylka będzie miała podobny strój do Mai 🙂 tylko moja czarne lakierki, które też bardzo mi się podobały już wzeszłym sezonie 😜
u mnie też brzydko, mgliście, ciemno i zimno jak diabli...
a dziś idziemy na pizzę 😉 za to jutro do kina...rok nie byliśmy w CC...w dodatku wtedy przespałam pół filmu 😎 ale to ciąża...