Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
Justa napisał(a):
nusia27 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
kasiak napisał(a):
Kasia napisał(a):
witam 🙂
Sto lat dla Klary to już 11 miesięcy

od nas tez buziaki dla Klarci 😘 😘 😘

i od nas 😘 😘 😘

i od nas 🙂

i jeszcze od nas 😘 😘

też całujemy 😘
wlaśnie Justyna też się boję że jak pojdę do pracy to te beztroskie chwile miną 🤢 tylko miesiąc mi został 🤔 no ale ze dwa lata i będzie trzeba się postarać o drugiego dzidzionka 😉
my chyba w nast. sobote skoczymy sobie do kina, bo już dawnooo nie byliśmy...była która na "listach do M"?

ja bym chętnie poszła 😉 ale nie ma z kim łobuza zostawić 😜

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ojj tak beztroskie dni minęły
pozostał natłok obowiązków i pękające serduszko że nie ma się już tyle czasu dla dziecka 😞

ja na szczęście nie pracuję i na razie mi się nie spieszy 😉 mam 600zł alimentów i 400zł zasiłku dla bezrobotnych więc tyle ile najwięcej jestem w stanie zarobić w moich rejonach hahaha a połowe co najmniej z tego musiałabym oddać opiekunce hahahah

• Mamusie
Asia napisał(a):
a u mnie porażka totalna 😞Sonia tak daje popalić że płakać mi sie chce razem z Nią 😞a na dodatek mama pojechała do Niemiec i nie będzie Jej na Święta 😞a ja nie umiem sie w tym wszystkim odnależć 😞....
...

Asiula oklask ode mnie
Na pewno nie ma tak źle, Miłosz też szaleje całymi dniami nie usiedzi sekundy 😉
nie płakusiaj 😘

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
a u mnie porażka totalna 😞Sonia tak daje popalić że płakać mi sie chce razem z Nią 😞a na dodatek mama pojechała do Niemiec i nie będzie Jej na Święta 😞a ja nie umiem sie w tym wszystkim odnależć 😞....
...

Asiula oklask ode mnie
nie płakusiaj
dziękuje Kochana 😘ta moja Sonia to normalnie szok!caly dzień chce chodzić wiadomo musze ją prowadzać wszędzie i np.stoje z Nią 15 min w łazience bo takm ją najbardziej wszystko inetresuje 🙃a ja mam tyle rzeczy do zrobienia 🥴
łap oklask Justyś 😘 😘 😘

• Mamusie
Asia napisał(a):
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
...

Asiula oklask ode mnie
nie płakusiaj
dziękuje Kochana 😘ta moja Sonia to normalnie szok!caly dzień chce chodzić wiadomo musze ją prowadzać wszędzie i np.stoje z Nią 15 min w łazience bo takm ją najbardziej wszystko inetresuje 🙃a ja mam tyle rzeczy do zrobienia 🥴
łap oklask Justyś 😘 😘 😘

Asiu Miłosz tak samo 🙂łazienka to jego żywioł 😜 😁wszystko chce z półek, wyciąga pranie z pralki a jak się kąpie to stoi w wannie i ciągle odkręca wodę. I cały dzień za nim biegam więc Mamuśka widzisz : 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
Justa napisał(a):
Asia napisał(a):
...

Asiula oklask ode mnie
nie płakusiaj
łap oklask Justyś 😘 😘 😘

Asiu Miłosz tak samo 🙂łazienka to jego żywioł 😜 😁wszystko chce z półek, wyciąga pranie z pralki a jak się kąpie to stoi w wannie i ciągle odkręca wodę. I cały dzień za nim biegam więc Mamuśka widzisz : 🙂

a ja Judyty nigdy w dzień nie prowadzałam do łazienki i nie mam problemu 😉 Judytka już od bardzo dawna wie że jak idziemy do łazienki to na kąpiel 😉 i nic więcej Ją tam nie interesuje... no wiadomo żejak się kąpie to rozgląda się dookoła i ciągle coś broi ale w dzień łazienka nie istnieje... 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
ojj tak beztroskie dni minęły
pozostał natłok obowiązków i pękające serduszko że nie ma się już tyle czasu dla dziecka 😞

ja na szczęście nie pracuję i na razie mi się nie spieszy 😉 mam 600zł alimentów i 400zł zasiłku dla bezrobotnych więc tyle ile najwięcej jestem w stanie zarobić w moich rejonach hahaha a połowe co najmniej z tego musiałabym oddać opiekunce hahahah

ja juz jakis czas temu zrezygnowalam z pracy. gdybym wrocila, wsztstkio co bym zarobila oddalabym na opiekunke i caly dzien bym dziecka nie widziala, wiec jaki sens? 😮

Hej paskudy 😘

Laura od rana chodzi nago po pokoju 😁 mam wszystkie kołdry i śpiwory na podłodze ułożone, żeby nie czuła chłodu no i będę potem musiała prać 😁 mała zadowolona jak nigdy, się kula i piszczy, no i doszła nowa zabawa do kolekcji bije się głową o drzwi 😮 😮 😮 aż ma czerwone plamki od tego. Ta to zawsze sobie wymyśli ciekawe zajęcia 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
Hej paskudy 😘

Laura od rana chodzi nago po pokoju 😁 mam wszystkie kołdry i śpiwory na podłodze ułożone, żeby nie czuła chłodu no i będę potem musiała prać 😁 mała zadowolona jak nigdy, się kula i piszczy, no i doszła nowa zabawa do kolekcji bije się głową o drzwi 😮 😮 😮 aż ma czerwone plamki od tego. Ta to zawsze sobie wymyśli ciekawe zajęcia 😁

Blue u mnie podobną Barti zabawę stosuje ale walenie głową o podłogę.

No to Laura ma mega radochę jak tak.

• Mamusie
u mnie też wiało mega w nocy, w dodatku na balkonie u sąsiadów fruwało od tego wiatru plastikowe wiaderko i nie mogłam spać 😠 że też im nie przeszkadzało...
moja dziś wciagnęła na śniadanko parówkę cielęcą i całą kromkę chleba tak jej smakowała 🙂
ja też pojechałam dziś na zakupy ale wyszłam tylko z czarnymi lakierkami dla Mai 🙂 fajne z hm, przydadzą się na święta i roczek...a sobie upatrzyłam spódniczkę 😉

• Mamusie
Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
Hej paskudy 😘

Blue u mnie podobną Barti zabawę stosuje ale walenie głową o podłogę.

No to Laura ma mega radochę jak tak.

Judyta siada tyłem lub klęka przodem do ściany i wali łbem i się cieszy...

kolo177 napisał(a):
Kasia napisał(a):
ale dzisiaj frekfencja mała 🙂

No tak jakoś tu cichutko dzisiaj 😞
kurcze nie mogę znaleźć żadnej fajnej kurtki a poza tym to nie mam pojęcia jaki rozmiar mam wziąć hahaha

A kochasz mnie jeszcze? 😁