Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Wasze dzieci są też takie nerwowe?
Judyta potrafi położyć pluszaka, złapać się barierki od łóżeczka i po nim deptać tak jedną nogą albo go kopie... jak nie chcę Jej z łóżeczka wyciągnąć...

Mój jak się wnerwi to rączkami mocno gestykuluje i buczy 😁 ewentualnie czymś rzuci. Jeszcze nie kopie zabawek, ale to pewnie kwestia czasu 😉

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Judyta potrafi położyć pluszaka, złapać się barierki od łóżeczka i po nim deptać tak jedną nogą albo go kopie... jak nie chcę Jej z łóżeczka wyciągnąć...

Mój jak się wnerwi to rączkami mocno gestykuluje i buczy 😁 ewentualnie czymś rzuci. Jeszcze nie kopie zabawek, ale to pewnie kwestia czasu 😉

Judyta jest straszny nerwus... ale ma to po mnie hehe 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Z Adamem się niby pogodziliśmy 😉
co można zrobić na romantyczną kolację?
bo Adam ma dzisiaj urodziny a ja nie mam prezentu 😜
muszę kupić wino bo jak kupiłam na mikołajki to Adam wypił kieliszek a ja resztę 🤪

może jakieś pieczywko zapiekane z pieczarkami, serem i pomidorkami? 🙂

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Miłosz też, wystarczy że jak jedzie autkiem albo czymkolwiek po podłodze i natrafi na przeszkodę w postaci progu to jest wielki ryk bo nie umie przejechać 😁 🤪 albo jak próbuje zrywać zabezpieczenia rogów ze stołu i nie potrafi bidulek to jest ryk na całego i wymachiwanie łapkami 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Z Adamem się niby pogodziliśmy 😉
co można zrobić na romantyczną kolację?
bo Adam ma dzisiaj urodziny a ja nie mam prezentu 😜
muszę kupić wino bo jak kupiłam na mikołajki to Adam wypił kieliszek a ja resztę 🤪

może jakieś pieczywko zapiekane z pieczarkami, serem i pomidorkami? 🙂

przeczytałam piweczko 🤪 🤪 🤪 głodnemu chleb na myśli 🙃
no muszę pomyśleć 😉 chciałam zrobić golonkę ale chyba mi się nie chce 😜

• Mamusie
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Justa napisał(a):
kolo177 napisał(a):

Miłosz też, wystarczy że jak jedzie autkiem albo czymkolwiek po podłodze i natrafi na przeszkodę w postaci progu to jest wielki ryk bo nie umie przejechać 😁 🤪 albo jak próbuje zrywać zabezpieczenia rogów ze stołu i nie potrafi bidulek to jest ryk na całego i wymachiwanie łapkami 🙂

no Judyta też się drze... np jak coś leży na środku stołu i nie może dosięgnąć hahaha tak to fajnie wygląda... a czasem to aż się cała czerwona robi jak jej coś ne wychodzi 😁

• Mamusie
Justa napisał(a):
Agi a wiesz jak on potrafi się drzeć w sensie krzyczeć - ja tak nawet nie potrafię. Ostatnio się wystraszyłam jak mi ryknął 🤪

Judyta też ma taki głos że masakra 🤪 nie wiem skąd te dzieci mają taką siłę w płucach hahaha i że Ich gardło nie boli to jestem w szoku...

• Mamusie
My juz po lekarzu.
Soni nic nie jest dzieki Bogu tylko mam robić inhalacje z samej soli wit.C pulneo i flegamina i na dwór 🤪
Tak jak Honoratka pisala tak mi lekarka powiedziała ze tylko temp.38st jest przeciwskazaniem do wyjścia 🙂no wiadomo w wichure nie wyjdziemy 😉
a wy wychodzicie codziennie?na ile?
Kamilka a gdzie leżą p.w H&M te legginsy?bo ja kurcze nie moglam znależć ☺️

• Mamusie
hej dziewczyny 🙂 nie było mnie tu bardzooo długo ale to dlatego, że mój kochany pierworodny ściągnął laptopa z biurka na podłogę i ekran pękł i się wylał 😞 udało mi się nadrobić wszystko co napisałyście 😁 my się pochwalimy po długich miesiącach ślizgania się na tyłku Darek opanował raczkowanie 🤪 potrafi też już coraz dłużej sam ustać ale jak tylko przypomni mu się, że się o nic nie podpiera zaraz się łapie czegoś albo siada 😁 i mamy też 2 górne jedynki więc ogółem ma już 4 ząbki wiem wiem, że szalejmy no ale 😁 będę tak z doskoku bo w sumie problemy z netem mam 😜 ale jak mi się uda to czasami popiszę nie zapomnijcie o mnie 😁
A no i mam nadzieje, że Iza się odezwie w końcu bo zżera mnie ciekawość co tam test wykazał 😁
Buziaki Wszystkich Dzieciaczków i ich Mamusi 😘 😘

• Mamusie
anka111 napisał(a):
hej dziewczyny 🙂 nie było mnie tu bardzooo długo ale to dlatego, że mój kochany pierworodny ściągnął laptopa z biurka na podłogę i ekran pękł i się wylał 😞 udało mi się nadrobić wszystko co napisałyście 😁 my się pochwalimy po długich miesiącach ślizgania się na tyłku Darek opanował raczkowanie 🤪 potrafi też już coraz dłużej sam ustać ale jak tylko przypomni mu się, że się o nic nie podpiera zaraz się łapie czegoś albo siada 😁 i mamy też 2 górne jedynki więc ogółem ma już 4 ząbki wiem wiem, że szalejmy no ale 😁 będę tak z doskoku bo w sumie problemy z netem mam 😜 ale jak mi się uda to czasami popiszę nie zapomnijcie o mnie 😁
A no i mam nadzieje, że Iza się odezwie w końcu bo zżera mnie ciekawość co tam test wykazał 😁
Buziaki Wszystkich Dzieciaczków i ich Mamusi 😘 😘
😘 😘 😘

• Mamusie
Hania napisał(a):
Hej Mamuśki,
O Ania wróciła 😘

Aga u mnie to samo Bartek to taki nerwus że jejku a jak coś mu się nie podoba to wyje i gryzie wszystkich.
Ja bym zrobiła jakieś spagetti albo mięsko z warzywami.

wyciągnęłam rybkę, więc coś rybnego będzie hahaha

• Mamusie
Mamuśki który lepszy??
http://allegro.pl/smoby-maxi-cosi-wozek-5w1-gondola-spacerowka-fotel-i1980597203.html
http://allegro.pl/3kolory-2w1-wielofunkcujny-wozek-chic2000-gratis-i1962505810.html

mam do tego taka lalke 🙂
http://allegro.pl/smoby-lalka-minikiss-music-box-do-snu-pozytywka-i1976447915.html

• Mamusie
Hania napisał(a):
Mamuśki który lepszy??
http://allegro.pl/smoby-maxi-cosi-wozek-5w1-gondola-spacerowka-fotel-i1980597203.html
http://allegro.pl/3kolory-2w1-wielofunkcujny-wozek-chic2000-gratis-i1962505810.html

mam do tego taka lalke 🙂
http://allegro.pl/smoby-lalka-minikiss-music-box-do-snu-pozytywka-i1976447915.html

ten drugi bo ma regulowaną rączkę 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Mi się jeden i drugi podoba 🙂 a ja kupiłam jednak tego żółwia 😁 http://allegro.pl/zolw-albert-e-edu-niespodzianka-i1965292164.html

mi też się oba podobają ale ten drugi chyba jest bardziej praktyczny 🙂 bo można dopasować rączkę 😜 a ten żółw to fajny 😜

• Mamusie
Asia napisał(a):

Kamilka a gdzie leżą p.w H&M te legginsy?bo ja kurcze nie moglam znależć ☺️

wiesz co, te z h&m to takie dżinsy granatowe bez żadnych kieszonek i wiszą na wieszakach za 79 zł...krojem jak leginsy bo są obcisłe i w gumkę, bardzo je lubię bo brzucha nie widać 🙃.
a ja mam takie gałęzie z ikea i owinęłam je dziś lampkami i żem sobie zapaliła w przedpokoju ehh 🙂

Kolo Judytka boska na zdjeciu 🙂

a ja sie przed chwila w szok wbilam. maryla uwielbia jak razem czytamy ksiazeczki i przed chwila wziela jedna i przewracala strona po stronie i wydawala rozne dzwieki tak jakby sobie czytala 😁

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
Kolo Judytka boska na zdjeciu 🙂

a ja sie przed chwila w szok wbilam. maryla uwielbia jak razem czytamy ksiazeczki i przed chwila wziela jedna i przewracala strona po stronie i wydawala rozne dzwieki tak jakby sobie czytala 😁
oklask dla Marylki 🙂