Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
śliczny komplecik 😜 ale ja już teraz w takie rzeczy nie wskakuje 😞 chociaż mam kilka fajnych rzeczy to wolę się w nic nie pokazywać hahaha :p
no ale dzisiaj się odważę i będę Panią mikołajową 😁 😁 😁
udanego wieczorku 🙂 😘

honorata czekamy na wyniki 🙂

a ta koszulka to prezent od mikolaja czy dla mikolaja 😜

my robilismy mikolaja w niedziele, ale mezus wrocil z pracy i mowi do nas ze spotkal mikolaja po drodze 😜 i dostalysmy z marylka ksiazki 🙂

• Mamusie
wow jakie fajne nocne wdzianko widzę, ehh też mam kilka w szufladzie...no właśnie ale tylko w szufladzie...jakaś drętwa jestem 🤨
Honorata a dlaczego rezonans miałaś? Mam nadzieję, że wszystko ok...
Blue ale fajnie, ze w końcu wstawisz zdjęcie...mówię Ci te starej jakości aparaty tak źle fotografują 😜

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
honorata czekamy na wyniki 🙂

a ta koszulka to prezent od mikolaja czy dla mikolaja 😜

my robilismy mikolaja w niedziele, ale mezus wrocil z pracy i mowi do nas ze spotkal mikolaja po drodze 😜 i dostalysmy z marylka ksiazki 🙂

Nusia koszulka od i dla Mikołaja 🙂
Jeszcze jedną na gwiazdkę mam dostać 🙂

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
wow jakie fajne nocne wdzianko widzę, ehh też mam kilka w szufladzie...no właśnie ale tylko w szufladzie...jakaś drętwa jestem 🤨
Blue ale fajnie, ze w końcu wstawisz zdjęcie...mówię Ci te starej jakości aparaty tak źle fotografują 😜
taaaa ten nowy co kupicie będzie takie foty robił ze prosto do Tap Madl jutro na finał 😜 😉 😉

• Mamusie
Hania napisał(a):
Ja do pewnego czasu tez tylko w szufladzie trzymałam ale ostatnio doszłam do wniosku że Adam mocno się stara (zakupy, zakupy i jeszcze raz zakupy próbował mnie przekupić) to i ja się postaram 🙂
oklask dla ciebie 😘ja też ostatnio troszke sie poprawiłam 😜 😆 🤪a co!!!!!!! 😜 😉 😁

• Mamusie
no już jestem
a kiedyś pisałam wam że mam guza na przysadce (mikrogruczolaka) przez którego miałam mega bóle głowy codziennie, tyłam, miałam problemy hormonalne i nie mogłam zajść w ciążę 🥴
ale później trafiłam w ręce cudownej pani doktor która pomogła nam jakoś to wszystko ustabilizować i wiadomo urodziłam zdrową i silną Anastazję 🙂
a od czasu kiedy zaszłam w ciążę objawy bólu głowy, tycia, przeszły a po porodzie pojawiła się regularna miesiączka
i właśnie robiłam rezonans kontrolny żeby sprawdzić co się tam w głowie dzieje
no i niestety to coś sie powiększa
2 lata temu przed zajściem w ciążę miało 2x3mm teraz ma 2x6mm
ale wychodzi na to że przestał być aktywny bo hormony mam w normie, głowa mnie nie boli i gdyby nie świadomość że co coś tam jest to mogłabym spokojnie mówić że jestem zdrowa

mam zrobić pakiet kilkunastu badań i jeśli potwierdzi się to że hormony są w normie to zostawimy go w spokoju i będziemy tylko kontrolować co jakiś czas
jeśli natomiast coś wyjdzie w badaniach nie tak trzeba będzie przemyśleć usunięcie całej przysadki z czym wiąże sie praktycznie menopauza bo to właśnie przysadka produkuje nasze hormony żeńskie

• Mamusie
dzwonił do mnie wieczorem szef żeby zapytać = nakazać żebym robiła projekty w domu
bo nie może sobie pozwolić na opóźnienia 😠
pajac nie dość że nie płaci na czas, wprowadza chorą atmosferę w miejscu pracy to jeszcze ma czelność o takie rzeczy prosić

a ja wymijająco powiedziałam że jak dziecko pozwoli to zajrzę do projektów

Kamila1 napisał(a):

Asia Ty się śmiej, ale ja widzę różnicę, babcia kupiła rok temu nowy aparat to te zdjęcia są jakby inne niż te co ja mam, takie bardziej soczyste - wyraźne, ale ja to ja i bym musiała zrobić 100 zdjęć, żeby jedno normalne wyszło hahahahahahah!

Honoratka a nie możesz się zwolnić z pracy na chwilę obecną? bo ona Cię wykończy 🤢 albo w miedzy czasie szukać czegoś innego? nie dasz rady tak żyć. Ten koleś jest nienormalny!!

• Mamusie
wiesz szkoda mi się zwolnić bo stracę zasiłek na 3 miesiące
wiec po rozmowie z mężem ustaliliśmy że będę brała zwolnienia na siebie, nie przepracowała się aż sam mnie zwolni
to chyba najlepsze rozwiązanie
zostanę bezrobotną złożę wniosek o dotację na rozpoczęcie działalności gospodarczej i będę najszczęśliwszą osobą pracującą na świecie

• Mamusie
Hej 🙂Honoratka trzymam kciuki żeby było ok 😘
Dziewczyny kurcze moj Cprian kaszle był wczoraj lekarza i osłuchowo ok ale siedzi w domu inhalacje itd.ale dzisiaj Sonia mi tak dziwnie zakaszlała 🥴co moge bez lekarza Jej podać???prosze pomózcie... 🤔