Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Hania napisał(a):
Blue napisał(a):
Hania napisał(a):
Kasiu chłopaki cudo.
Asiu Sonia boska i jak fajnie biega 😘

Blue pokaż jaki zamówiłaś śpiworek??
Domyślam się że Laura zrobiła kupkę i rozsmarowała gdzieś ją???
Mój Bartek ubrudził tak dywan tym samym posłał go wkońcu do pralni 🙂

Dziewczyny słyszałyście o Avanti i H&M??

Gorzej 😁 ona ją zjadła a potem wyrzygała razem z resztkami obiadu 🤢 😮 a wszystko przez to, że latała po pokoju bez gaci, a mnie akurat przy niej wtedy nie było. Trzeba mieć oczy dookoła głowy. Cudownie wyglądała z ręką brudną od kupy i buzią, a na kołdrze pełno rzygów z kawałkami kupy 😆 teraz to już nago latać nie będzie nie ma mowy 😜

O matko 😮 gdzieTy matka byłaś 😁

Wyszłam z pokoju na chwilę i jak wróciłam to była NIESPODZIANKA 😁 nigdy bym się tego nie spodziewała.

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue ale cyrk 😁 😁 😁
ja kiedyś gdy Anastazja siedziała na nocniku postanowiłam zrobić jej kilka fotek a że wydawało mi się że nocnik jest pusty no to posadziłam ją sobie na materacu na łóżku i pstrykałam
po chwili mała chciała wstać wtopiła się w materac nocnik się przewrócił do góry dnem a z niego posypały się kuleczki kupy na pościel 😮 🤢 😮

HONORATKA napisał(a):
Blue ale cyrk 😁 😁 😁
ja kiedyś gdy Anastazja siedziała na nocniku postanowiłam zrobić jej kilka fotek a że wydawało mi się że nocnik jest pusty no to posadziłam ją sobie na materacu na łóżku i pstrykałam
po chwili mała chciała wstać wtopiła się w materac nocnik się przewrócił do góry dnem a z niego posypały się kuleczki kupy na pościel 😮 🤢 😮

Haha 🙂 a wybrudziła się pościel? pewnie twarde były to sobie pozbierałaś bobki. Nie no po prostu czasami trudno sobie wyobrazić do czego takie dzieci są zdolne - my dorośli myślimy jednak inaczej. Mojego małża siostra jak była mała też jadła kupy i do dzisiaj się z tego śmieją. Ja chyba też o ile mnie pamięć nie myli 🙂

• Mamusie
a chciałam się pochwalić - pożalić że przez tydzień siedzę w domu z małą na zwolnieniu
jest tylko przeziębiona ale pediatra kazał nam nie bagatelizować przeziębień bo zazwyczaj się z nich coś gorszego robi - coś o tym wiem smarkałam kaszlałam przez 2 tygodnie a zamiast lepiej robiło się gorzej i w czwartek lekarz stwierdził u mnie ostre zapalenie oskrzeli
no i oczywiście nie poszłam na zwolnienie bo nie chciałam szefa złościć a tu jednak przymusowe kurowanie z córcią mnie czeka

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
bony są w wydaniu grudniowym Avanti (tym w cenie 5,50)

A ile ich jest w jednej gazecie?

jeden bon w jednej gazecie

Dokładnie jeden bon to 20 zł, bony można łączyć promocja w H&M 15-18 grudzień czy coś takiego do tego powiem że tylko odzież nie przeceniona może być kupowana za bony.

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue ale cyrk 😁 😁 😁

Haha 🙂 a wybrudziła się pościel? pewnie twarde były to sobie pozbierałaś bobki. Nie no po prostu czasami trudno sobie wyobrazić do czego takie dzieci są zdolne - my dorośli myślimy jednak inaczej. Mojego małża siostra jak była mała też jadła kupy i do dzisiaj się z tego śmieją. Ja chyba też o ile mnie pamięć nie myli 🙂

nie no właśnie były w siuśkach i takiej półtwardej konststencji wiec wybrudziły co sie dało 😁

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue ale cyrk 😁 😁 😁

nie no właśnie były w siuśkach i takiej półtwardej konststencji wiec wybrudziły co sie dało 😁

No to super sprawa 😁 ja też musiałam szorować kołdrę po tych rzygowinach,

HONORATKA napisał(a):
Ja mam dla Anastazji 4 śpiworki na teraz
ostatnio były w Lidlu długości 90cm takie ciepłe welurowe za 29,90 chyba
to nam babcia kupiła jeden

Za 35zł były 🙂 ja już miałam ten Lidlowski kiedyś 70cm ale wyrosła z niego. Teraz postawiłam na ten, choć nie wiem, który będzie cieplejszy.

Asia napisał(a):
Hania napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
aha że są bony na 20zł
ale ciekawe czy można np zapłacić 4 bonami za jedną rzecz 😜

można można ja mam już 20 bonów 🙂
a skąd masz tyle bonów?? 🙂

Oddała się komuś w naturze za nie a co! hahahahah! Ty się Ania lepiej przyznaj 😁

• Mamusie
a ja się ostatnio jakoś zmieszałam i zamówiłam ANastazji bluzeczki na necie ze smyka w rozmiarze 80 no i przyszły ale wszystkie za duże 🥴 a nie było mniejszych bo to wyprzedaż i pojedyncze sztuki pozostawały
trudno urośnie do nich niedługo
ale dziwne bo z tej samej firmy wszystkie bodziaki i pajace nosi w rozmiarze 86 a wychodzi na to że bluzeczki powinna mieć 74
u was tez jest taka duża różnica w rozmiarach pomiędzy bodziakiem a innymi ubraniami?

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ten z Lidla bardzo ciepły Anastazja śpi w bodziaku na krótki rękaw i pajacyku bawełnianym
tego lidlowego zakładam jej w chłodniejszy dzień tzn wtedy gdy na dworze cieplej i grzejniki słabiej grzeją
ja pokupowałam pizamki w Auchanie nawet fajne i śpi w nich(takie ze góra osobno i spodenki)i nawet bez skarpetek spi bo sie w ogóle nie rozkopuje 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
Hania napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
aha że są bony na 20zł

Oddała się komuś w naturze za nie a co! hahahahah! Ty się Ania lepiej przyznaj 😁
😁 😁 😁
no nie tak pytam bo mnie zaskoczyła 🙃

HONORATKA napisał(a):
a ja się ostatnio jakoś zmieszałam i zamówiłam ANastazji bluzeczki na necie ze smyka w rozmiarze 80 no i przyszły ale wszystkie za duże 🥴 a nie było mniejszych bo to wyprzedaż i pojedyncze sztuki pozostawały
ale dziwne bo z tej samej firmy wszystkie bodziaki i pajace nosi w rozmiarze 86 a wychodzi na to że bluzeczki powinna mieć 74
u was tez jest taka duża różnica w rozmiarach pomiędzy bodziakiem a innymi ubraniami?

A nie mieli podanych wymiarów? Ja w ten week jadę do galerii to poszaleję w smyku 🙂 czekam na jakieś promocje butów, bo ostatnio jak byłam to mieli -50% dla jesiennych.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Asia napisał(a):
Hania napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
aha że są bony na 20zł

Daria jak mogłaś??? Zdradziłaś moją tajemnicę 🙂
A pewnie wczoraj mężowi dzisiaj kochankowi ☺️ 😜

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

A nie mieli podanych wymiarów? Ja w ten week jadę do galerii to poszaleję w smyku 🙂 czekam na jakieś promocje butów, bo ostatnio jak byłam to mieli -50% dla jesiennych.

nie no wiesz CoolClub mam bodziaki i pajace weszłam sobie na bluzeczki i wybrałam co było w przecenie a tu sie okazało że wszytskie mają za szerokie dekolty i za dłuuugie rękawy