Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Nocne dojadanie grozi otyłością 😁 😁 😁 ale nie w przypadku Anastazji, wczoraj jak Laura się kąpała to mój tak na nią patrzył a potem wyjechał z tekstem " jaka ona jest chuda" 🤨 no cóż.. a moje dziecię pije mleko modyf. w przeogromnych ilościach od jakiegoś czasu maks 2-3 razy dziennie po 40-60ml nawet po całej nocy pije 40 - KTO JĄ PRZEBIJE? 😲

Warto kupić takie buty? bo jeszcze biedaczka nie ma zimowych 🙃
http://sklep.temar.net.pl/index.php?go=foto&i=oferty_foto/285..jpg&id=1-2-1321552424&master=1&sub=2&typ=

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wesa co dawałaś Majce jak przestała pić mleko? Pieluszki wielorazowe Laura nosi tzn. kieszonki+wkład i otulacz + tetra 🙂 kiedyś tam pokazywałam linki do stron. Zwykłe pieluszki zafundowały jej lekkie zapalenie pieluszkowe i się z nimi pożegnałam raz na zawsze 😠 jeszcze go nie mogę do końca zwalczyć, ale jest już lepiej. Teraz to tylko pozostaje jak najczęściej zmieniać pieluchy i kremować.

Ile Bartek już waży i mierzy??

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ja kupiłam sobie takie fajne kozaczki za kolana i też szukałam jakiś legginsów
ale na razie nie znalazłam 😞
no ja też szukam ale wszystkie jakieś dziwne 🥴a już rozmiar dobrać o matko nie wiem!!!! 😲
jak znajdziesz daj znać 😉 🙂

• Mamusie
Padnięta jestem bo po pracy mieliśmy jeszcze zebranie kadry i jak wyszłam z domu o 5-tej to wróciłam przed 18-tą 😠 😠 Bleeee 😞

Buziole dla Majeczki i Laury

Wasze dzieci jeszcze jedzą w nocy? Jejku szczerze współczuję bo my mamy już to z głowy jakieś pół roku albo przynajmniej z 5 miesięcy 🙂 Kolacja po 19-tej (kasza) i o 7:00 mleko a godzinę po tym kasza

kolo177 napisał(a):
Ja na maksa pokłócona z Adamem... od wczorajszego wieczora...
Mikołajowa coś Ty narozrabiała?

Asia ja daje pulneo bo on poza tym, że na kaszel to i przeciwzapalny jest

HONORATKA trzymam mocno kciuki by było wszystko ok!

Blue napisał(a):
A ja się zastanawiam jak oduczyć Laurę spania za dnia 😞 śpi po 3 razy dziennie gdzieś całościowo z 3-5godz. a potem na noc wariuje.. a teraz zasnęła na podłodze :/ no co to da, że jej nie dam do łóżka to zaśnie byle gdzie. Na spacer jak z nią idę i chce się jej spać to ma w du.. oglądanie czegokolwiek tylko całą drogę śpi.
Sama się oduczy. Tak mi się przynajmniej wydaje. Moja Majka już sama sobie podziękowała za drugie spanie i śpi tylko 1 raz około 1-2 godz. W nocy od 20 do 7 śpi spokojnie

kasiak napisał(a):
Hania napisał(a):
Co dziewczyny dostałyście??
Mi mikołaj do skarpki przyniusł prezencik zegarek i taki komplecik
tylko szlak mnie trafia bo okresu dostałam 😠

wow 🤪 ekstra 🤪
SUPER. Nie pomyślcie, że zboczona jestem ale chętnie zobaczyąłbym Ciebie Haniu w tym wdzianku a nie tą wyretuszowaną pindę 😜