Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Laura nie chodzi, ale na łóżko dosyć wysokie nauczyła się jak tylko pokazałam, że może.. i wchodzi zawsze kiedy nie ma 🙂 jedyny problem to taki, że nie umie z niego schodzić, boi się i jak chce zejść to zaczyna wydawać dziwaczne dźwięki 😁 przy chodziku pchaczu też już fajnie chodzi, za ręce znowu nie potrafi.

Jula ile ma już zębów jestem w szoku 😉

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Majka wchodzi na Natalkowe łóżko bo jest raczej niskie ale nie wiem czy by zeszła czy spadła? Przeważnie dla spokoju jak nie ma w pokoju Natalii mam pozamykane dzwi - od jej pokoju by nie spadła z łóżka i od sypialni by nie wywalała wszystkiego z szafek nocnych i z komody 😠 Nie można jej z oka spuścić ani na chwilę bo wszędzie sięga 😠

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Majka wchodzi na Natalkowe łóżko bo jest raczej niskie ale nie wiem czy by zeszła czy spadła? Przeważnie dla spokoju jak nie ma w pokoju Natalii mam pozamykane dzwi - od jej pokoju by nie spadła z łóżka i od sypialni by nie wywalała wszystkiego z szafek nocnych i z komody 😠 Nie można jej z oka spuścić ani na chwilę bo wszędzie sięga 😠
hahahha u nas tez ciuchy sa po wywalane u mnie jest ten problem ze mamy jeden pokoj a ile razy maz wymienial zawiasy od szafek bo olis mi urwa teraz tez czekaja zawiasy do wymiany bo szafka rozwalona...

Kasia napisał(a):
Hania napisał(a):
Kasiu jak sie czujesz?? 🙂
dziękuję dobrze 🙂 to już 16,5 tyg

Jak ten czas szybko leci 🙂 Laura właśnie wsunęła naleśnika i szczęśliwa, a jedzenie łyżeczką wychodzi jej nieporadnie, ale ważne, że się stara 😁

JUSTYNA napisał(a):

U mnie to samo ściąga dosłownie wszystko.. ze swojego łóżka kołderkę z naszego łóżka kołdrę z stolika wszystko i otwiera każdą szufladę, czasami wygląda u mnie jak po huraganie 🙃

• Mamusie
ja juz wiem o tym troszke to pomiszane oto link z uwagi

http://uwaga.tvn.pl/55349,wideo,332907,nie_chce_pomocy__nie_chce_takiego_zycia,nie_chce_pomocy__nie_chce_takiego_zycia,reportaz.html

http://www.eostroleka.pl/jasnowidz-jackowski-o-magdzie-z-sosnowca-8222dziecko-zostalo-zamordowane8221,art28166.html

http://wiadomosci.onet.pl/fotoreportaze/Kraj/w-tym-miejscu-znaleziono-cialo-magdy,5017416,11281235,fotoreportaz-maly.html

• Mamusie
Cisza bo weekndzik 🙂
U mnie niestety mało przyjemny. Byłam w pracy. Jak wstawałam po 4-tej to było - 27 stopni wrrr 😠 W robocie padły ciepłe nawiewy i jak rano otworzyłam firmę było zaledwie 5 stopni. Zanim techniczni coś zorganizowali porządnie zmarzliśmy wszyscy 😞 FDopiero w domu dochodzę do siebie a tu telefon od babci, że dziadek od wczoraj już nie mógł podnieść się z łóżka i właśnie go pogotowie zabrało do szpitala. A jak sama w domu z dziewczynami i nic nie mogę zrobić 😞 Fajny weekend nie ma co...

• Mamusie
a tu znow wklejam linka do podczytania http://www.fakt.pl/Bartek-i-Katarzyna-W-z-bronia-Na-wlasnym-slubie-Zdjecia-,artykuly,144741,1.html

o matko justyna trzymaj sie... 😞oklask

moj oliska coraz wiecej zaczyna manewrowac stopkami i czesciej i ma nowego zabka zobaczylam przez przypadek szostka mu wyszla a zab 9 😁

• Mamusie
Moje dwa słoneczka po kapieli i przed spaniem... 😁

ALE ZROBILI NA IMAGE MUSIALAM PODAC MAILA ZEBY ZDJECIA WAM WRZUCIC:d

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Cisza bo weekndzik 🙂
U mnie niestety mało przyjemny. Byłam w pracy. Jak wstawałam po 4-tej to było - 27 stopni wrrr 😠 W robocie padły ciepłe nawiewy i jak rano otworzyłam firmę było zaledwie 5 stopni. Zanim techniczni coś zorganizowali porządnie zmarzliśmy wszyscy 😞 FDopiero w domu dochodzę do siebie a tu telefon od babci, że dziadek od wczoraj już nie mógł podnieść się z łóżka i właśnie go pogotowie zabrało do szpitala. A jak sama w domu z dziewczynami i nic nie mogę zrobić 😞 Fajny weekend nie ma co...

Justyna mój dziadek też idzie jutro do szpitala, bo wykryli u niego tetniaka, będzie miał operację ale boję się tego wszystkiego bo wiadomo jak to z tętniakiem 😞
w pizdu z tą zimą już mam jej po dziurki w nosie... 😠
moja zaczyna chodzić 🙃 jak się ją zawoła lub sama jak sobie stoi to potrafi przejść kilka kroków....sądzę że kwestia kilku tygodni i zacznie lepiej i pewniej biegać 🙂

• Mamusie
Hejka 🙂
Ja po pracującym weekendzie mam dziś wolne 🙂 Wysprzatałam, poprałam i mam już czas dla siebie. Zwłaszcza, że Majuśka poszła spać.
Zima ta to i mnie wykończy chyba niedługo! W dodatku martwię się tylko dziadkiem. Zostawili go w szpitalu. Jest bardzo słaby. Nie chciał jeść to zaczął się odwadniać. Dziś mają być kolejne badania. Kilka dni to na bank tam zostanie 😞 No chyba, że coś jeszcze wyjdzie... Wiecie co wczoraj pracowałam to Adam był u niego. Dzisiaj jestem sama z dziewczynami więc nie mogę go odwiedzić ale boję się jakoś tam iść. Nie wiem czemu. A z drugiej strony cały czas nie opuszcza mnie przeczucie, że powinnam zrobić to jak najszybciej bo mogę nie zdążyć 😞

Zdrówka życzę chorutkom

Kamila nawet się nie obejrzysz a Maja będzie zasuwać 🙂

A gdzie Wy?

• Mamusie
ale tu cisza....zamroziło Was 😜?
Justyna wiem co przeżywasz, też stale myślę o moim dziadku bo to mój kochany dziadzio, który z babcią opiekował się mną jak byłam mała...jestem dla niego ta najkochańsza wnuczka ☺️...ehh bądźmy dobrej myśli...
to Patryk ładnie waży i długi jest...kiedyś moją mierzyłam to 78 cm miała 🙂

• Mamusie
hej 🙂
Adam poszedł do pracy a ja się nudzę 😉
położyłam Dyśkę do łóżeczka to może zaśnie bo jeszcze dzisiaj nie spała 🙂 dziewczyny współczuję 😞 mój dziadek zmarł 5 lat temu... miał 62 lata... została mi tylko jedna babcia, która całkiem nieźle się trzyma 🙂