Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Kasia napisał(a):
witam 🙂
a ja mam mocne wsparcie w moim mężu on zawsze mi pomagał i pomaga i daje mi odpocząć i sam się zajmie dziećmi 🙂

Ja na mojego też nie narzekam 😉 Jak idę do pracy i Kuba zostaje z bąkami sam, to czasami aż się nadziwić nie mogę jak fajnie Mu ta opieka wychodzi 😉 Ugotuje, ogarnie chatę, wypierze, dzieciaki stroi, że sama tak ich ubrać nie umiem hehe i do tego te fryzury Tosiaka - jak tatko czesze to zawsze są dwa kitki 😁

promyczek1981 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
wczoraj obcielam malej wlosy i nawet mi to niezle wyszlo 😜

Wow! Nusia jestem pod wrażeniem! Ja do takich rzeczy mam dwie lewe ręce 🤢 Jedyna opcja to pójście do fryzjera 🙂

e tam, zamykasz oczy, ciach, potem otwierasz oczy i patrzysz na efekt 😜

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
nusia27 napisał(a):
wczoraj obcielam malej wlosy i nawet mi to niezle wyszlo 😜

Wow! Nusia jestem pod wrażeniem! Ja do takich rzeczy mam dwie lewe ręce 🤢 Jedyna opcja to pójście do fryzjera 🙂

e tam, zamykasz oczy, ciach, potem otwierasz oczy i patrzysz na efekt 😜
🤪 😁

• Mamusie
Cześć Babolce 🙂
Faktycznie cisza tutaj 🤢
Ja od wczoraj znowu sama 😞 Kuba pojechał na kurs do Dublina i wróci jutro wieczorem... Czas spędzamy bardzo aktywnie, cały czas ktoś nas odwiedza, żeby nam czas umilić 😁 W ogóle jakoś tak się porobiło, że wciąż coś się dzieje - a to ktoś do nas, a to my do kogoś, a to gdzieś, a to z kimś hehehe Teraz mam problem, bo w niedzielę idziemy na dwa przyjęcia urodzinowe i nie mam zielonego pojęcia co kupić 🥴 Może Wy coś podpowiecie? Potrzebuję prezentu dla 2 latki i dla chłopca na roczek...
W poniedziałek spotkaliśmy się ze znajomymi, którzy mają synka 9 m-cy starszego od Tosi(z resztą też Tosiek 😉). Dzieciaki szalały a kumpel strzelał foty 😉
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/402/55564240193046320784515.jpg/][IMG]http://img402.imageshack.us/img402/3073/55564240193046320784515.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
Ta jest moją ulubiona hehehe Oddaje charakterek mojej gwiazdy w 100 procentach 🤪

P.S. Zwróćcie uwagę na 'letnie' stroje naszych szkrabów 😎

• Mamusie
Co u Ciebie Kasiu? Jak Emilka się sprawuje? Daje pospać? Często się budzi na karmienie? Pierś czy butla? Chłopcy nie zazdrośni o księżniczkę? 😉

tylko cycuś 🙂
Emilka w nocy wstaje tylko 2 razy więc jest super, w dzień różnie zależy od jej humoru, dzisiaj np. upodobała sobie rączki, a chłopcy to tak: Patryś by tylko ją całował, dawał cześć i głaskał a Marcel raczej trzyma się z boku ale mówi że kocha Emilkę i czasami ją głaszcze po główce 🙂

• Mamusie
Hej Kobietki 🙂 W końcu mam troszkę więcej czasu i neta także raz za czas będę do Was zaglądać. Nie tak często jak kiedyś, ale zrezygnowałam z pracy więc jestem ciągle w domku a i tu wiele podziałać nie mogę tylko ciągle leżę to będę zerkać.
Kasiu prześliczną masz córcię 🙂

• Mamusie
Kasia napisał(a):
witaj emilko:0 żeczywiście dawno ciebie nie było, mów co u was 🙂

U nas w zasadzie bez zmnian. Chwilke pracowałam, ale koszty dojazdu i opiekunki przewyższały moje dochody więc olałam sprawę i chwilkę później dowiedziałam się, że mamy drugie w drodze, także w lutym znów zostanę mamą. A tak poza tym to dalej mieszkamy na zadupiu i nie zapowiada się na zmianę. ale przynajmniej w końcu mam neta i łączność ze światem zewnętrznym hehe 😜

• Mamusie
Hej Kobitki 🙂
Witaj Milka 😉
Nusia u nas też pięknie 🙂 Aż trudno uwierzyć, że to Irlandia 😎 Dzisiaj drugi dzień tego pięknego słoneczka, mam nadzieję, ze jutro też tak będzie bo mam w planach ruszyć na plaże 😎

Dzisiaj pół dnia spędziłam w szpitalu z Lolutkiem... W końcu dostaliśmy się do laryngologa, Jestem bardzo zadowolona z efektów tej wizyty. Sprawdzono Mu słuch, pan dr dokładnie przyglądnął się gardłu Lola, a do noska wprowadził nawet sondę. Jestem bardzo dumna z Karola, że pozwolił sobie te wszystkie zabiegi wykonać bez najmniejszego nawet skrzywienia. Okazało się, że ma w nosku polipa, który utrudnia nam leczenie. Będziemy mieli zabieg wycięcia intruza. Odbędzie się on w znieczuleniu ogólnym(strasznie się tego boję 🥴 ), w trakcie zabiegu pobiorą młodemu krew do testów alergicznych. Dodatkowo zastanawiał się nad wycięciem migdałków, ale w końcu stwierdził, ze na razie damy sobie spokój... Młody już jest lekko poddenerwowany - wizja dwudniowego pobytu w szpitalu nie jest dla Niego przyjemną, ale pociesza Go fakt, że cały czas będę z Nim(pytałam i będę mogła zostać na noc). Mam nadzieję, że to Mu ułatwi życie i przynajmniej problemy z oddychaniem odejdą w dal...

przerwa wakacyjna:P
MAryli sie pozmienialo i znowu wstaje o 3 i mleko chce. najgirsze jest ze nie spi do 5 i bawic sie chce, a jak ja do lozeczka wkladam to drze sie jak opetana 😮

• Mamusie
Ojojoj, ale cichutko 😮
Nusia to ostro tam macie z Marylką 🤢
Moja z kolei ostatnio przywołuje mnie do siebie co noc i tak się gnieżdżę z Nią na pojedynczym łóżku 🤢 Tzn ja jestem wciśnięta w siatkę zabezpieczającą przed spadnięciem, a pańcia śpi w poprzek łóżka ze stopami na ścianie 🤪