Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Asiu z Miłoszem raczej wychodzę bez wózka, bo potem pcham wózek i gonię młodego 😉
Co do siku to Miłosz jeszcze często sika i mimo, że się wysiusia się do nocnika to za 10 minut znowu, raz woła raz nie, a że jest zima i mamy zimną podłogę na razie dałam se spokój.
Potem będę go puszczała posikanego 😉

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Justa napisał(a):
Asiu z Miłoszem raczej wychodzę bez wózka, bo potem pcham wózek i gonię młodego 😉
Co do siku to Miłosz jeszcze często sika i mimo, że się wysiusia się do nocnika to za 10 minut znowu, raz woła raz nie, a że jest zima i mamy zimną podłogę na razie dałam se spokój.
Potem będę go puszczała posikanego 😉
u nas spacer z wózkiem tez tak wygląda 🥴Sonia mi ciągle ucieka a w sklepie to porażka 🥴 😲biegnie przed siebie jak szalona...czy wasze dzieci też sie zachowują jak dzikusy w miejscach takich jak sklep itd? 🥴

Maryla (tfu tfu) jest bardzo grzeczna na zakupach. zazwyczaj jezdzimy z wozkiem, a dzisiaj zrobilam jej ogromna frajde i pojechalysmy do sklepu autobusem bez wozka 😉 mala siedziala sama na siedzeniu i myslalam ze peknie z dumy:P

promyczek1981 napisał(a):
W moim domu ostatnio cały czas słychać kłótnie moich dzieci 😠 Tośka ma teraz etap 'moje-Tosi' na wszystko. Karolowi ciężko to ogarnąć, więc całymi dniami(oprócz tych paru godzin kiedy Lolo jest w szkole 😉) słychać jak się kłócą, ustalając co jest czyje 😮

haha biedny Lolek bo pewnie wedlug Toski wszystko jest jej 😁

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Asia napisał(a):
Witam z rana 🙂
u nas piękna zima ogarniemy w domu i idziemy na dwór 🙂
A co tam u Was dziewczyny?Honoratka jak Anastazja sie czuje? 🙂

Już lepiej. Nie ma już temperatury, ale nudzi jej się w domu że masakra
U nas pogoda do niczego 😞
U nas na szczescie pogoda ok teraz -2 i śnieg to chociaz na pol godz wyjdziemy 🙂

• Mamusie
U nas dzisiaj tak jakoś ponuro, wczoraj ładnie słonko świeciło. Po śniegu nie ma praktycznie śladu. Dzisiaj siedzimy w domu bo sesja trwa w weekend same egzaminy, a ja oczywiście zostawiłam sobie wszystko na ostatnią chwilę 😮 Darek pewnie wyjdzie na jakiś spacer dopiero z Robertem jak ten wróci z pracy 🙂

• Mamusie
Dober 🙂

A u nas prawie wszyscy przeziebieni 🤢 Tzn Oskar juz lepiej, bo to od niego sie zaczelo. Ja w trakcie, a R. zaczal cos pokaslywac wlasnie dzis. Najmniejszy pokichiwal, ale trzymam kciuki, zeby to na tyle bylo 🤨

Maly sie chyba boi mojego smarkania, bo co zaczynam, to on sie wybudza 😜 Mam dosc tych przeziebien 😠 Od konca wrzesnia 4 przeziebienia, przerwa na porod (to i tak choc tyle dobrze) i znow... ehhh... 😘

• Mamusie
witam 🙂
dużo zdrówka dla wszystkich chorowitków
Ja dzisiaj ważyłam Patryka w ubraniach i pampersie waży 13.9, u mniego też ciężko idzie odzwyczajanie od pampersa, nie chce wołać, tylko jak już ma mokre majtki to zawoła
u nas dosypało w nocy śniegu ale jest odwilż więc ciekawe jak długo poleży
Emilka mnie dzisiaj wykończy tylko rączki i rączki

• Mamusie
Cześć mamusie widzę że na forum zrobiło się weekendowo i nikogo nie ma
trzymajcie kciuki Anastazja wraca do żłobka po 4 tygodniach nieobecności
oby teraz pochodziła trochę bo nam pracodawcy się denerwują na nasze długie nieobecności

ostatnio pisałam wam że szukałam książki Magdy Gessler Kuchenne Rewolucje no i dostałam od męża KSIĄŻKĘ Z AUTOGRAFEM 😆
na razie próbowałam kotlety mielone i zupę gulaszową 🙂
wyszły dobre ale nie rewelacyjne - śmialiśmy się że jak doprawę po swojemu to wychodzą lepsze
za to Anastazji smakowały bardzo kotleciki zazwyczaj zjada ze 2 a wczoraj zjadła 5 kotletów 🤪
najpierw 2 przy obiedzie z buraczkami a później chodziła do kuchni i zabierała ze stołu kolejne kotlety
bardzo mnie to cieszy bo przez tą chorobę i to że nie chciała jeść za wiele schudło mi dziecko do 10kg 🥴

• Mamusie
mała już w żłobku a ja w pracy
sterta dokumentów przed nosem chyba przez tydzień z nich nie wyjdę 🥴
Anastazja radośnie poszła do żłobka i co najważniejsze nie ominie nas bal przebierańców
kupiłam Anastazji kostium ale że zachorowała to myślałam że bal już się odbył a tu niespodzianka bal został przełożony bo w terminie w jakim miał być bardzo dużo dzieci było chorych i nieobecnych jupiii
kupiłam jej coś takiego http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://img.partybox.pl/zasoby/images/middle/3614F_b0.jpg&imgrefurl=http://www.partybox.pl/prod_17358_kostium_dzieciecy_kwiatek_zolty_80-96.html&h=800&w=518&sz=87&tbnid=4dBGEi2CDTqGeM:&tbnh=90&tbnw=58&prev=/search%3Fq%3Dprzebranie%2Bkwiatek%2B%25C5%25BC%25C3%25B3%25C5%2582ty%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=przebranie+kwiatek+%C5%BC%C3%B3%C5%82ty&usg=__VCPsfpOH8MfBMORG9KxeMuim794=&docid=pX11buiBwxT6hM&hl=pl&sa=X&ei=oZcYUdrLK8THsgbGgoCwBw&ved=0CC4Q9QEwAQ&dur=1422
rano nie miałam czasu podpytać pań czy będą zdjęcia z fotografem
a jak nie będzie to sama z nią pójdę do studia zrobić kilka fotek 😁

Hej 🙂
Honoratka kostium supre, tylko moja Manka za chiny nie utrzymalaby tej czesci na glowe 😜 😁
ja tez wpracy dzisiaj od 8-20 wiec tatus caly dzionek z Marylka. jeszcze tylko jutro do 12 i 3 dni wolne 😉

• Mamusie
MadziaW napisał(a):
Kasiu - no za niedlugo i moj maly bedzie sie domagal na raczki 😉 Kurde, ale zlecialo. Dopiero co Emilka sie urodzila 😲 Moze corusia da mamui jutro odpoczac nieco 😉
A chlopcy sie razem fajnie bawia?
Chorobska masz racje - moglby sobie isc sio... 😠

witam
Madziu moje chłopaki bez siebie żyć nie mogą, raz się bawią raz biją ale i tak do siebie lgną 🙂
idę do mojej marudy