Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Justa napisał(a):
Mój Synuś wczoraj się do mnie przytulił pierwszy raz 🙂 🙂
a do Darka dzisiaj 🙂 🙂
jak cudnie 🙂
a jak dzisiaj się zajmowałam małą od mojego brata, to mały zazdrosny i się popłakał, no i musiałam go od razu wziąć 🙂 i tak dwa razy

słodkie sa takie momenty
czasem jak się bawię z moją i np. całuję ją w szyję to ona mnie łapie rączkami za szyję, tak jakby obejmowała 😎
a jak widzi mojego tatę to robi taką podkówkę i łezki w oczach, że od razu chce ją przytuić 🙃

• Mamusie
Nadrobiłam 🤪Blue dlaczego piszesz że Sonia będzie chuda? 😜 😉dzisiaj miałam koszmar cały dzien ja bolał brzuszek 😞rano do mleka dosypałam jej lyzeczke kaszki jabłkowej z bobovity i cholera bolał ją brzuch 😞nie wiem czy to możliwe że ma awersje do jabłek czy co???bo deserku ZADNEGO z jabłkiem nie ruszy a kaszke zjadła i potem zooonnnkkk 😠biedna męczyła sie 😞Kolo chyba ty pisałaś że Judytka miała po kaszce wzdęcia??/ 😞już sama nie wiem 😞

Joasiu, bo Ty jesteś chudy patyczak to ma za kim 😁
A może ma uczulenie na jabłko i ją brzuszek po nim boli? dlatego nie chce go jeść? chyba, że po prostu za kwaśne jest dla niej?

Moja dzisiaj zrobiła 2 raz kupę i była taka pomarańczowo-czarna plastelina to dałam jej na noc samego jabłka pół słoiczka to mam nadzieję, że to się jakoś ureguluje 🙂

Kamila1 napisał(a):
same fajne bobki na fotach 🙂 kolo Kasia, super 🙂
jednak poszłam na ten spacer do miasta i na szczęście było ok 😎nawet się cieszyła, poleżała w wózku na brzuchu hehe a potem zasnęła 😉 za to jak poszliśmy do moich rodzicow to jak zwykle wystraszyła się "ślicznego dziadka" jak to mój tato mówi 😉
dałam jej jabłuszko żeby tą kupę zrobiła, ale na razie tylko srutła trochę ughh........oczywiście kwasiła się jak piernik hehe

Zrobi nie martw się 🙂

Joanna2236 napisał(a):
Blue ja 2 dni tak mieszalam i przeszlam na bebiko i nic nie bylo 🙂seba dostal goraczki 39 i dalam mu czopka moze przejdzie 😞
dobranoc mamusie

Ja będę musiała dłużej, bo mam jeszcze Bebilona z połowę z 400g to muszę to zużyć a to nowe opakowanie po prostu sprzedam. Tylko muszę zobaczyć czy ona rzeczywiście chce to mleko pić czy po prostu ściemnia ogólnie.

• Mamusie
Dobry wieczor, jestem na chwilke , wiec sie melduje 🙂
Dzis o dziwo w miare ok poszlo mi kladzenie malego spac i juz nie bylam w pokoju tam gdzie spi, tylko cos tam sobie ukladalam w przedpokoju tak, ze mnie slyszal. A pozniej sie odwrocil w strone sciany, ja dokonczylam co robilam i....zeszlam na dol 🙂 I spi 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Mój Synuś wczoraj się do mnie przytulił pierwszy raz 🙂 🙂
a do Darka dzisiaj 🙂 🙂
jak cudnie 🙂
a jak dzisiaj się zajmowałam małą od mojego brata, to mały zazdrosny i się popłakał, no i musiałam go od razu wziąć 🙂 i tak dwa razy

Jej jak slodko, az mi sie lezka zakrecila 😉 A przy okazji, jaki radosny awatarek Justynka 😆

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
Nadrobiłam 🤪Blue dlaczego piszesz że Sonia będzie chuda? 😜 😉dzisiaj miałam koszmar cały dzien ja bolał brzuszek 😞rano do mleka dosypałam jej lyzeczke kaszki jabłkowej z bobovity i cholera bolał ją brzuch 😞nie wiem czy to możliwe że ma awersje do jabłek czy co???bo deserku ZADNEGO z jabłkiem nie ruszy a kaszke zjadła i potem zooonnnkkk 😠biedna męczyła sie 😞Kolo chyba ty pisałaś że Judytka miała po kaszce wzdęcia??/ 😞już sama nie wiem 😞

tak po kaszce i po kleiku ryżowym ma Judyta wzdęcia niestety 😞

• Mamusie
MadziaW napisał(a):
Dzis o dziwo w miare ok poszlo mi kladzenie malego spac i juz nie bylam w pokoju tam gdzie spi, tylko cos tam sobie ukladalam w przedpokoju tak, ze mnie slyszal. A pozniej sie odwrocil w strone sciany, ja dokonczylam co robilam i....zeszlam na dol 🙂 I spi 🙂

Widzisz jaki duży chłopak 🙂brawo

• Mamusie
Justa napisał(a):
MadziaW napisał(a):

Widzisz jaki duży chłopak 🙂brawo

No, Robbie wlasnie po cos poszedl do gory i go chyba obudzil 😞 Ciekawe jak dlugo bedzie musial tam teraz spedzic, zanim maly znow zasnie 😮

I znowu pierwsza 😜 to świadczy o tym, że się obijacie i jesteście śpiochami 😁 😁 😁

Dzisiaj moja mycha mnie zaskoczyła.. jakoś tak sama z siebie się obudziłam ok. 7 rano, odruchowo patrzę na zegar a potem na łóżeczko a tam..................... jak gdyby nic mała leży na brzuchu przykryta ładnie kołderką do pleców tylko głowa wystaje i się prosto na nas patrzy zadowolona 😁 no myślałam, że padnę 😁 zero histerii z jej strony, stoicki spokój normalnie. Obudziłam mojego żeby to zobaczył, poszedł zrobić jej mleko - dałam i wiecie co? nie było płaczu, marudzenia ani histerii normalnie wypiła a teraz sobie śpiewa.. czy to przez zmianę mleka? tylko mam obawy co do błonnika, bo w Bebilonie jest go bardzo dużo, a Nan go nie posiada 😉

• Mamusie
a ja już nie śpię od 5, bo moja tą kupę strugała i w końcu jej się udało ehhh........jaaakaa pomarańczowa plastelina 🤪 dzisiaj dam jej resztę jabłka to może całkiem się rozluźni 😉
moja też co rano jak się budzi to kula się na brzuch hehe, a najlepiej wygląda jak na śpiocha podnosi łepek z zamkniętymi oczami 🙃
noo a teraz się obudziła..........muszę ją obrobić 😉
a ja już kawkę mam i jajeczko na miękko 😎