Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Blue napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Blue pytałam dziewczyny o to czy moge kaszke nestle ryżową zrobić z bebiko???jak myślisz?

Tak 🙂 ja wszystko mieszam 🙂 tzn. daję jogurty/deserki mleczne Nestle i Bobovity, herbatniki Hippa, kaszki Bobovity i Nestle a mam Bebilona 🙂 nic małej nie jest. Ona jest wszystkożerna. Wszystko ją interesuje. Dałam jej chipsa solnego do posmakowania to oczywiście chciała jeszcze lizać, ale to sama chemia to nie dałam.
dzięki 🙂cczasam imam wrażenie że nasze dziołchy są podobne bo moja aż sie trzeęsie jak ja coś jem 🤪dzisiaj jej dawałam ziemniaki z mojego talerza i memlała 🙂a potem liznęła pare razy algide śmietankową 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

ja muszę jeść obiad cichaczem żeby mały nie widział bo wpada w histeryczny płacz odrazu i nie da się uspokoić dopóki nie dam mu czegoś z talerza 🙂

czasami jem z Darkiem na kolanach a wtedy to normalnie rzuca się i chce mi widelec z ręki wyrwać 🤪

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

anka111 napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
anka111 napisał(a):
Justa napisał(a):
Mnie już powoli wraca ochota na seksiny 😉 😜 Z tym, że teraz ciągle teściowa jest w domu, a ja się nie będę przy niej... 😉

teraz jak już mieszkamy sami to w sumie można coś poszaleć bez krępowania się a nie tak jak wcześniej po cichu tak żeby nikt nie słyszał xD

A ja mogę bez seksu żyć 🙂

Ale może spróbuje tak jak piszecie więcej seksu więcej ciuszków 🙂

na ten moment też przeżyła bym bez seksu ale nie wykluczam że w końcu mi się odmieni a Robert zapewne tylko na to czeka 🙂

Aniu Adam u mnie czasami posuwa sie do podstępu przekupstwem kąpiel kolacyjka komedia romantyczna (czego nienawidzi) i myśli że się pomiziamy troszkę

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Blue napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Blue pytałam dziewczyny o to czy moge kaszke nestle ryżową zrobić z bebiko???jak myślisz?

Tak 🙂 ja wszystko mieszam 🙂 tzn. daję jogurty/deserki mleczne Nestle i Bobovity, herbatniki Hippa, kaszki Bobovity i Nestle a mam Bebilona 🙂 nic małej nie jest. Ona jest wszystkożerna. Wszystko ją interesuje. Dałam jej chipsa solnego do posmakowania to oczywiście chciała jeszcze lizać, ale to sama chemia to nie dałam.
dzięki 🙂cczasam imam wrażenie że nasze dziołchy są podobne bo moja aż sie trzeęsie jak ja coś jem 🤪dzisiaj jej dawałam ziemniaki z mojego talerza i memlała 🙂a potem liznęła pare razy algide śmietankową 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪

ja muszę jeść obiad cichaczem żeby mały nie widział bo wpada w histeryczny płacz odrazu i nie da się uspokoić dopóki nie dam mu czegoś z talerza 🙂
a jakie mleko mu dajesz?czy karmisz cycusiem? 🙂

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
anka111 napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
anka111 napisał(a):
Justa napisał(a):
Mnie już powoli wraca ochota na seksiny 😉 😜 Z tym, że teraz ciągle teściowa jest w domu, a ja się nie będę przy niej... 😉

teraz jak już mieszkamy sami to w sumie można coś poszaleć bez krępowania się a nie tak jak wcześniej po cichu tak żeby nikt nie słyszał xD

A ja mogę bez seksu żyć 🙂

Ale może spróbuje tak jak piszecie więcej seksu więcej ciuszków 🙂

na ten moment też przeżyła bym bez seksu ale nie wykluczam że w końcu mi się odmieni a Robert zapewne tylko na to czeka 🙂

Aniu Adam u mnie czasami posuwa sie do podstępu przekupstwem kąpiel kolacyjka komedia romantyczna (czego nienawidzi) i myśli że się pomiziamy troszkę

bo faceci są podstępni i to strasznie 🙂 ja czasami się z Robertem poprzytulam trochę ten się rozochoci a ja się odwracam tyłkiem i idę spać 🙂 no i wkurza się na mnie, że tak nagle zmieniam zdanie....

• Mamusie
...a ja dziś kupiłam sobie spódniczkę...w S wchodzę hihi
ale gości dziś mieliśmy, ciuszków dla Mai to na pół roku znów dostałam.. 🙃
jak wezmę moją pindę pod paszki i postawię na czymś twardym to już tak śmiesznie na nogach skacze 😎 tylko palce ma tak śmiesznie podkurczone 🙃

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
jak wezmę moją pindę pod paszki i postawię na czymś twardym to już tak śmiesznie na nogach skacze 😎 tylko palce ma tak śmiesznie podkurczone 🙃

od jakiegoś czasu takie skakanie na nogach to ulubione zajęcie Darka 🙂 i teraz dziad tylko by stał, a jak nie to awantura taka, że hejjj

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
mojej ubrałam dzisiaj trampki 🤪i postawiłam żeby podciągnąć z tyłu spodnie na pupci bo wrzeszczała i ona stała 🤪

anka111 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):

od jakiegoś czasu takie skakanie na nogach to ulubione zajęcie Darka 🙂 i teraz dziad tylko by stał, a jak nie to awantura taka, że hejjj

u nas podobne zabawy Bartuś ma z Tatusiem bo ten twierdzi że mały szybko bedzie chodzi to zaczyna uczyć go raczkować i bawią się w skakanie 😉

joannawisn napisał(a):
Blue napisał(a):
joannawisn napisał(a):

Moja też jadła ziemniaka z mojego talerza i ssała schabowego 😁

Joasiu, bo moja po prostu ma już awersję do mleka i woli jedzenie stałe. To by mogła jeść na okrągło. Chociaż teraz zjadła 120ml mleka jeden plus. Ogólnie to by siedziała tylko w słoiczkach i kubeczkach. A mleko to 2 razy dziennie 😁

• Mamusie
Blue napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Blue napisał(a):
joannawisn napisał(a):

Ja jeszcze z Tosią tak nie eksperymentowałam. Hmmm... Będę musiała spróbować, bo też do naszych talerzy aż się trzęsie 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
Joasiu, bo moja po prostu ma już awersję do mleka i woli jedzenie stałe. To by mogła jeść na okrągło. Chociaż teraz zjadła 120ml mleka jeden plus. Ogólnie to by siedziała tylko w słoiczkach i kubeczkach. A mleko to 2 razy dziennie 😁
no i tak też można 😜dawaj jej więce tego co lubi 🙂wiem że mleko musi pić ale jak nie chce to itak nie wypije wiem coś o tym 😜 😜 😜

promyczek1981 napisał(a):
Blue napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Blue napisał(a):
joannawisn napisał(a):

Ja jeszcze z Tosią tak nie eksperymentowałam. Hmmm... Będę musiała spróbować, bo też do naszych talerzy aż się trzęsie 🙂

Niech poznają nowe smaki 😜 mojej nawet sok z kapusty kiszonej smakował dawałam jej na palcu 😁 to jest czub niesamowity. A ogólnie to chyba kiszoną kapustę można dawać po roku nie?

joannawisn napisał(a):
Blue napisał(a):
no i tak też można 😜dawaj jej więce tego co lubi 🙂wiem że mleko musi pić ale jak nie chce to itak nie wypije wiem coś o tym 😜 😜 😜

Ja się boję dawać obiadek 2 razy dziennie to chyba za dużo dla takiego maluszka.

• Mamusie
Blue napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Blue napisał(a):

Ja się boję dawać obiadek 2 razy dziennie to chyba za dużo dla takiego maluszka.
ja czasami daje zupke i po 2 h mleko i zależy ile wypijei np.po 2,5-3h obiadek a czasami nawet dwa razy dziennie zupke z mięsem (jak nie chce mleka) przecież głodna nie będzie chodziła 😉

HONORATKA napisał(a):
ojej ciężki dzień
przyjechała z niezapowiedzianą wizytą chrzestna Anastazji
przyleciała na kilka dni ze Szkocji i tak jak jej słucham to sobie myślę co mnie podkusiło żeby ją wziąć na matkę chrzestną 🥴

Buahhaha dobre 🙂 a co z nią nie tak? Mój poszedł spać, a ja buszuję po necie 🙂 głowa mnie rozbolała.. szukałam ciuchów na allegro, ale nic nie ma ciekawego pozostaje mi tylko galeria 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
ojej ciężki dzień
przyjechała z niezapowiedzianą wizytą chrzestna Anastazji
przyleciała na kilka dni ze Szkocji i tak jak jej słucham to sobie myślę co mnie podkusiło żeby ją wziąć na matkę chrzestną 🥴

Buahhaha dobre 🙂 a co z nią nie tak? Mój poszedł spać, a ja buszuję po necie 🙂 głowa mnie rozbolała.. szukałam ciuchów na allegro, ale nic nie ma ciekawego pozostaje mi tylko galeria 🙂

ajj ona zawsze była zwariowaną osobą która robi wszystko po swojemu i mega imprezowiczką ale zawsze miała w życiu cel starała się rozwijać chciała znaleźć dobrą pracę założyć rodzinę a przez to że wyjechała i nikt nie miał nad nią kontroli stała się alkoholiczką, która narobiła pełno długów, która nie myśli o niczym innym tylko o dobrej zabawie, a pracuje w strip clubie rozbiera się przed facetami i nic jej to nie rusza ☺️ 😞 ☺️
jak można siedzieć na wyspach i wołać pieniądze od ledwo wiążących koniec z końcem rodziców w Polsce
oczywiście nie uważam że tam pieniądze spadają z nieba ale wiem dobrze od niejednej osoby, że jeśli ma się normalną pracę to bez obaw wystarcza pensja do końca miesiąca ona pracowała w sklepie jakimś tam z markową odzieżą ale wylali ją bo ciągle sie spóźniała albo nie przychodziła wcale gdy nie miała siły wykończona jakąś imprezą
a ona poprosiła ich w marcu o 10tys pożyczki od rodziców ci nie mieli wzięli kredyt ona zamiast spłacić długi to przechlała i przećpała wszystko i terach potrzebuje 20tys 😮
nic nie wiedzieliśmy o tym jak ją prosiliśmy na chrzestną
była jedyną moją dorosłą kuzynką i pomyślałam sobie że fajnie mieć chrzestną za granicą bo chociaż można tam na wakacje pojechać
a głupia ciotka - jej matka nic nikomu nie mówiła i ukrywała prawdę o niej
a teraz wyszło wszystko na jaw 😞

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Hej 🙂Honoratka no to niezła ''agentka'' ta chrzestna Anastazji 🤪 😞a zrobiła Anastazja kupke???

tak zrobiła wczoraj jedną tak ok 16 i jeszcze o 18 drugą 🙂
bez płaczu czy nerwów po prostu nadeszła 😁
to super 🙂dzisiaj ja czekam na kupke 🙂