Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

joannawisn napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Hej 🙂Honoratka no to niezła ''agentka'' ta chrzestna Anastazji 🤪 😞a zrobiła Anastazja kupke???

tak zrobiła wczoraj jedną tak ok 16 i jeszcze o 18 drugą 🙂
bez płaczu czy nerwów po prostu nadeszła 😁
to super 🙂dzisiaj ja czekam na kupke 🙂

Witam z rana.

Widzę że podobny problem z kupkami co i u nas jest.

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
joannawisn napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Hej 🙂Honoratka no to niezła ''agentka'' ta chrzestna Anastazji 🤪 😞a zrobiła Anastazja kupke???

tak zrobiła wczoraj jedną tak ok 16 i jeszcze o 18 drugą 🙂
bez płaczu czy nerwów po prostu nadeszła 😁
to super 🙂dzisiaj ja czekam na kupke 🙂

Witam z rana.

Widzę że podobny problem z kupkami co i u nas jest.

u mnie pojawił sie pierwszy raz w jej życiu 🙂

• Mamusie
a my zamiast wstać i coś posprzątać obiad zrobić i zakupy to leżymy z Dareczkiem i się lenimy 🙂
nie musimy się z niczym śpieszyć bo Robert w pracy aż do 19 jakoś więc spokojnie zdążymy ze wszystkim 🙂
my jakieś 2 dni temu mieliśmy problem z kupą mały cisnął cisnął i nie mógł zrobić bałam się, że to jakieś duże zatwardzenie ale wypił sporo soczku i jakoś udało mu się zrobić 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
a my zamiast wstać i coś posprzątać obiad zrobić i zakupy to leżymy z Dareczkiem i się lenimy 🙂
nie musimy się z niczym śpieszyć bo Robert w pracy aż do 19 jakoś więc spokojnie zdążymy ze wszystkim 🙂
my jakieś 2 dni temu mieliśmy problem z kupą mały cisnął cisnął i nie mógł zrobić bałam się, że to jakieś duże zatwardzenie ale wypił sporo soczku i jakoś udało mu się zrobić 🙂
a jaki soczek dałaś że zrobił?

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
anka111 napisał(a):

dałam mu porzeczkowy ale taki co moja babcia sama zrobiła 🙂 ale chodziło mi głównie o to żeby go dobrze nawodnić bo wtedy łatwiej zrobić kupkę 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
joannawisn napisał(a):
anka111 napisał(a):

dałam mu porzeczkowy ale taki co moja babcia sama zrobiła 🙂 ale chodziło mi głównie o to żeby go dobrze nawodnić bo wtedy łatwiej zrobić kupkę 🙂
🙂

hej my dzisiaj mamy szczepionke na 11 na zoltaczke 😞
Wiec uciekam szykowac sie.po szczepionce odezwe sie.
Witam nową kolezanke 🙂
Moj malutki kończy dziisja pol roczku jak to szybko minelo 🙂

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
Kamilka jaką spódniczke kupiłaś? 🙂

Hejka 🙂
u nas beznadziejnej pogody ciąg dalszy, ale może juz się uda wyjść na spacer 🙃
Honorata to rzeczywiście chrzestna 1 klasa, biedna Anastazja jeszcze cioci będzie musiała kasę pożyczać. A najlepsze jest jak rodzina ukrywa takie rzeczy a potem dowiadujesz się o cudach...
Asiu kupiła w Carry spódniczkę, szarą ołówkową bo to mój ulubiony fason...ładnie wyszczupla 😎

• Mamusie
Joanna2236 napisał(a):
hej my dzisiaj mamy szczepionke na 11 na zoltaczke 😞
Wiec uciekam szykowac sie.po szczepionce odezwe sie.
Witam nową kolezanke 🙂
Moj malutki kończy dziisja pol roczku jak to szybko minelo 🙂

Wszystkiego najlepszego dla Kacperka 😉

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
joannawisn napisał(a):
Kamilka jaką spódniczke kupiłaś? 🙂

Hejka 🙂
u nas beznadziejnej pogody ciąg dalszy, ale może juz się uda wyjść na spacer 🙃
Honorata to rzeczywiście chrzestna 1 klasa, biedna Anastazja jeszcze cioci będzie musiała kasę pożyczać. A najlepsze jest jak rodzina ukrywa takie rzeczy a potem dowiadujesz się o cudach...
Asiu kupiła w Carry spódniczkę, szarą ołówkową bo to mój ulubiony fason...ładnie wyszczupla 😎

u nas pogoda też dalej beznadziejna mam nadzieje, że dzisiaj już nie będzie padać bo w końcu trzeba na jakiś spacer iść

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Cześć laseczki 🙂
Czy u Was też taka gówniana pogoda? 3 dzień siedzimy w domu bo leje 😞

gówniana i owszem...ale póki co jeszcze nie pada 🙃

u nas też nie ciekawie, jeszcze nie pada ale jakoś powoli się na to zanosi. Mam nadzieje, że jakoś przejdzie bokiem i obędzie się bez deszczu bo przydało by się na jakiś spacer wyjść 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
Kamila1 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Cześć laseczki 🙂
Czy u Was też taka gówniana pogoda? 3 dzień siedzimy w domu bo leje 😞

gówniana i owszem...ale póki co jeszcze nie pada 🙃

u nas też nie ciekawie, jeszcze nie pada ale jakoś powoli się na to zanosi. Mam nadzieje, że jakoś przejdzie bokiem i obędzie się bez deszczu bo przydało by się na jakiś spacer wyjść 🙂

my wczoraj o 21 wyszliśmy z Judytą na pierwszy i ostatni spacer hahaha 😜 i wróciliśmy za pół godziny bo tak na prawdę to poszliśmy do sklepu ale miałam nadzieję że Dysiak zaśnie ale oczywiście awantura 😜

Kurcze u mnie pogoda też jest do du.. że tak powiem 🙂 no i rzeczywiście mam żarłoka zjadła cały słoiczek obiadku tuńczyka chyba z cukinią nie pamiętam jaka to ryba była 🙂 posmakowałam to świństwo, rzeczywiście ohydne w smaku 😁 jak ona mogła to zjeść to nie wiem 🙂 wytrzymała jest, ciekawe czy by zjadła szpinak 😁

I teraz całymi dniami ciągle słyszę zaczepki "ba-ba" "ma-ma" "pa-pa" "ab-ła" i wiele innych kombinacji haha aż się słuchać nie chce 😆 i tak się dziwnie śmieje tak gardłowo zaczepia. Tak jakby śmiech połączony z "khrrr" 🙃

• Mamusie
Qrcze to u nas deszczycho pada prawie cały czas od 3 dni 😞 Wczoraj to jeszcze jakieś przerwy a dziś od kiedy oczy otworzyłam to ciągle pada. Na obiad zatem fryki i jakiś kurak bo tylko to mam w domu

kolo177 napisał(a):
Adam ma egzamin na prawko... 😉 o 9 miał testy i zdał a od 10 jeździ chyba 😉
no to trzymam mocno kciuki!!!

• Mamusie
a moja gwiazda w ogóle nie chce jeść tych gtowych słoiczków 😞 Pare łyżek i pluje. I muszę gotować. A te moje papki to co bym nie dodała to zjada pięknie i sporo 🙂 Za to te musy uwielbia 🙂 I kolejny dzień wyciąga butlę 🙂 I zasypia sama w dzień bez majaczenia!!! Tylko smok jeszcze jest z nami 😠