Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
szkoda ze wszystkie jestesmy porozrzucane po calej polsce i niektóre zaranica sa

ale na przyszłe wakacje jak Maluszki będę miały po półtora roczku to ja byłabym za spotkaniem 🤪

ja też o tym myślałam 🙂
albo w styczniu się spotkać 🙂

• Mamusie
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
u mniw w bloku jest pelno mlodych ludzi z dziecmi ale jakos tak na "dzien dobry" raczej. Mieszkaja tu od poczatku czyli od 5 lat, widac ze sie znaja... A my nowi ciagle 😞

u mnie tez lipa... znam miasto od urodzenia a jednak jakos odkąd mam Dyśkę to ciezko znalezc kompana do spacerów... teraz na szczescie Ania sie tu przeprowadziła to mam Ją...

ja w rudzie też nikogo nie miałam każdy chciał się spotkać ale dopiero wieczorem kiedy dla mnie było to raczej już nie możliwe... a teraz przynajmniej możemy razem pospacerować posiedzieć i pogadać o tych naszych pociechach 🙂

o kupkach , ząbkach karmieniu i wogle 😁

dokładnie 🙂

ojjjj tak to jest najlepsze jak spotkają się dwie mamuśki dzieciaczków w podobnym wieku to o niczym innym nie peplają 😜

hehe no bo zawsze można się czegoś fajnego dowiedzieć 😁
ale i tak najbardziej rozbraja mnie to jak Dyśka z Darkiem łapią się za rączki i wkładają sobie je do buzi xD

ojjj tak uwielbiają się 😜 no i łobuziara Dysia zabiera smoka Darusiowi 😜 hihi widok nieziemski tych naszych pociech 😜

trzeba im jakiś zdjęć nacykać 😁 bierz jutro aparat bo niestety ja nie wiem gdzie mam kabel od swojego 😁

najpierw musze płytę kupić i zdjęcia zgrać bo mam zawaloną kartę od aparatu 😜 nie martw się jeszcze kilka dni i będziemy w tym samym budynku to będziemy miały okazję do robienia fot 😜

HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
szkoda ze wszystkie jestesmy porozrzucane po calej polsce i niektóre zaranica sa

ale na przyszłe wakacje jak Maluszki będę miały po półtora roczku to ja byłabym za spotkaniem 🤪

ja też o tym myślałam 🙂

W styczniu to troszke kiepsko ale w wakacje np na mazurach 🙂

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
no fajnie by tak się na weekend zwalić w jakims fajnym miejscu z dzieciockami i mężami nawet

mężowie przydadzą sie bo wieczorem popilnują dzieci 😁
no tak bo my w dzień pogadamy o ząbkach, kupkach, zupkach a wieczorem lepiej się poznamy z innej strony hehe

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):
no fajnie by tak się na weekend zwalić w jakims fajnym miejscu z dzieciockami i mężami nawet

mężowie przydadzą sie bo wieczorem popilnują dzieci 😁

o tak tak 😜 a my będziemy whisky popijały 😜

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):

ja też o tym myślałam 🙂

ja bym była za morzem 😜

• Mamusie
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
anka111 napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
anka111 napisał(a):
kolo177 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
u mniw w bloku jest pelno mlodych ludzi z dziecmi ale jakos tak na "dzien dobry" raczej. Mieszkaja tu od poczatku czyli od 5 lat, widac ze sie znaja... A my nowi ciagle 😞

u mnie tez lipa... znam miasto od urodzenia a jednak jakos odkąd mam Dyśkę to ciezko znalezc kompana do spacerów... teraz na szczescie Ania sie tu przeprowadziła to mam Ją...

ja w rudzie też nikogo nie miałam każdy chciał się spotkać ale dopiero wieczorem kiedy dla mnie było to raczej już nie możliwe... a teraz przynajmniej możemy razem pospacerować posiedzieć i pogadać o tych naszych pociechach 🙂

o kupkach , ząbkach karmieniu i wogle 😁

dokładnie 🙂

ojjjj tak to jest najlepsze jak spotkają się dwie mamuśki dzieciaczków w podobnym wieku to o niczym innym nie peplają 😜

hehe no bo zawsze można się czegoś fajnego dowiedzieć 😁
ale i tak najbardziej rozbraja mnie to jak Dyśka z Darkiem łapią się za rączki i wkładają sobie je do buzi xD

ojjj tak uwielbiają się 😜 no i łobuziara Dysia zabiera smoka Darusiowi 😜 hihi widok nieziemski tych naszych pociech 😜

trzeba im jakiś zdjęć nacykać 😁 bierz jutro aparat bo niestety ja nie wiem gdzie mam kabel od swojego 😁

najpierw musze płytę kupić i zdjęcia zgrać bo mam zawaloną kartę od aparatu 😜 nie martw się jeszcze kilka dni i będziemy w tym samym budynku to będziemy miały okazję do robienia fot 😜

ja tylko czekam na to aż będziesz mieszkała w drzwiach na przeciwko 🙂

kolo177 napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):

ja też o tym myślałam 🙂

ja bym była za morzem 😜

a ja bym była za tym żeby to było jakieś centrum polski żaby wszystkim było jak najbliżej 🙂

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
kolo177 napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):

ja też o tym myślałam 🙂

ja bym była za morzem 😜

a ja bym była za tym żeby to było jakieś centrum polski żaby wszystkim było jak najbliżej 🙂
ja uwielbiam góry
heheh

zapraszam do londynu 😁

ja juz zaczelam krzyczec na ludzi... klade mala na macie w innym pokoju, zeby odpoczela od wszystkich i nie zapomniala, ze sama ze soba tez sie moze bawic a za minute slysze ze juz ktos tam do niej polecial 🙃 jedyne na co nie moge narzekac, to ze tesciowa rano bierze mala zebym mogla sobie pospac 😜

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Joanna2236 napisał(a):

A wiecie, że ja też o Tym myślałam 🙂może na wiosnę albo następne wakacje?kurcze byłoby super

• Mamusie
Moja Majusia oglada razem z Natala teledyski na mini mini 🙂 Zapatrzona takie fajne pioseneczki. A ja zrobilam wstepnie takie cus (tak mniej wiecej; dobrze Was zamiescilam?)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/534/mapapolski.jpg/][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/8092/mapapolski.jpg[/IMG][/URL]

Oczywiscie to nie wszystkie z nas

JUSTYNA napisał(a):
Moja Majusia oglada razem z Natala teledyski na mini mini 🙂 Zapatrzona takie fajne pioseneczki. A ja zrobilam wstepnie takie cus (tak mniej wiecej; dobrze Was zamiescilam?)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/534/mapapolski.jpg/][IMG]http://img534.imageshack.us/img534/8092/mapapolski.jpg[/IMG][/URL]

Oczywiscie to nie wszystkie z nas

ja jestem dobrze 🙂