Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
Justa napisał(a):
Dzięki 😘 😘 😘
Teraz jak o tym myślę, to aż wstyd się przyznać, ale odpoczęłam troszkę przez tych kilka godzin ☺️

Ja jeszcze trochę i chcę iść i nie chcę

Miałam tak samo. W pełni Cię rozumiem 😉 Najgorszy ten pierwszy dzień. Ja wczorajszej nocy nie przespałam... Cały czas zadręczałam sie myslą co to będzie 🙂 Pierwsze koty za płoty 😉 Teraz już się tak nie boję 🙂 U Ciebie Justyś też będzie ok 🙂

buziak dla ciebie za odwagę 😘 i oklask gratis 🙂 - za 111 minut 🙂

Dziękuję Honoratka 😘 Odwzajemniam 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Justa napisał(a):
Śliczna Anastazja w awatarku 🙂
lubię to imię 🙂mam tak na trzecie 🙂

a dziękuję dzisiaj smakowała ziemniaczki ze szpinakiem i bardzo bardzo jej pasowało 🙂
a imię podobało mi się już jak ja byłam dzieckiem bo była taka fajna bajka Disneya o księżniczce Anastazji i tak już mi zostało 🙂

• Mamusie
Tak naprawdę najbardziej w tym powrocie do pracy przerażało mnie pogodzenie pracy z karmieniem Tosiulki. Mam nadzieję, ze nie odwidzę się mojej gwieździe zbyt szybko. Dziś było ok. Nawet nie zauważyła różnicy 😉

a ile godzin pracowałaś 8?
bo mi chyba cycki rozsadzi przez ten czas
będę z laktatorem do kibla latać 😁

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ja dzisiaj byłam w tym biurze projektowym co mam iść do pracy od września i wzięłam sobie zlecenie do domu
dogadałam sie ze w sierpniu wrócę na kilka dni do poprzedniej pracy podbiją mi zaświadczenie do żłobka że wróciłam po macierzyńskim
a kilka dni później złożę o wychowawczy i pójdę do tego biura
a jak już po 3 miesiącach próbnych stwierdzą że się nadaję to napiszę wypowiedzenie i zatrudnię się już na stałe

Fajowy plan 🙂 Mam nadzieję, ze wszystko pójdzie po Twojej myśli 🙂
Ja też trochę pokombinowałam z tym moim powrotem. Na chwilę obecną pracuję tylko 2 dni w tygodni + trzeci dzień gratis co dwa tygodnie. Dogadałam się tak, że pracuję w te dni kiedy mój mąż ma wolne 🙂 Na szczęście nie robili problemów. Z czasem jak ochłonę i przywyknę do nowej sytuacji chcę sobie 'dobierać' dodatkowe dni 🙂

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Tak naprawdę najbardziej w tym powrocie do pracy przerażało mnie pogodzenie pracy z karmieniem Tosiulki. Mam nadzieję, ze nie odwidzę się mojej gwieździe zbyt szybko. Dziś było ok. Nawet nie zauważyła różnicy 😉

Tak 8 plus dojazd razem wyszło ponad 9 bez Tosiaka. Też bym nie wytrzymała, na przerwach doiłam się w kibelku 😉

• Mamusie
mąż mnie męczy że za długo tu siedze
mam dla niego niespodziankę bo kupiłam dziś [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/823/081098e2491e8cea0bb0976.jpg/][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/2343/081098e2491e8cea0bb0976.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
ciekawe czy będzie mu się podobać 😁

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):

Ja mam tak wredną dyrektorkę, że by mi ten lakator do gardła wcisnęła - i nie mówię w przenośni. Mam nadzieje, więc że mi się cycuchy troszeczkę przestawią 😉

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Justa napisał(a):

a dziękuję dzisiaj smakowała ziemniaczki ze szpinakiem i bardzo bardzo jej pasowało 🙂
a imię podobało mi się już jak ja byłam dzieckiem bo była taka fajna bajka Disneya o księżniczce Anastazji i tak już mi zostało 🙂

Mi też się bardzo to imię podoba - brzmi tak bardzo dostojnie 🙂 Ja nigdy nie miałam chopla na punkcie żadnego żeńskiego imienia. Za to zawsze chciałam mieć synka Antka 🙂 Ale jak byłam w ciąży i zwierzyłam się z moich planów dotyczących imienia szalonej mamince ta powiedziała ' tylko nie Antoni, bo będą za nim w szkole wołać Antoni co jajami dzwoni' 🤪 🤪 🤪 I mi się odwidziało hehehe

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Justa napisał(a):

Mi też się bardzo to imię podoba - brzmi tak bardzo dostojnie 🙂 Ja nigdy nie miałam chopla na punkcie żadnego żeńskiego imienia. Za to zawsze chciałam mieć synka Antka 🙂 Ale jak byłam w ciąży i zwierzyłam się z moich planów dotyczących imienia szalonej mamince ta powiedziała ' tylko nie Antoni, bo będą za nim w szkole wołać Antoni co jajami dzwoni' 🤪 🤪 🤪 I mi się odwidziało hehehe

heheh ale sie uśmiałam.... 🙂mykam papatki

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
mąż mnie męczy że za długo tu siedze
mam dla niego niespodziankę bo kupiłam dziś [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/823/081098e2491e8cea0bb0976.jpg/][IMG]http://img823.imageshack.us/img823/2343/081098e2491e8cea0bb0976.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]
ciekawe czy będzie mu się podobać 😁

Szałowy 😉 Moim zdaniem nie ma żadnych wątpliwości - będzie przeszczęśliwy 😉
Mi po ostatniej naszej akcji totalnie przeszła ochota na takie rzeczy... Dziś pierwszy raz w zyciu musiałam przyjąć tabletkę awaryjną(tą 72h). Normalnie czułam się jak jakaś totalnie nieodpowiedzialna małolata 🤔 Wszystko dlatego, ze po chrzcinach byłam tak padnięta, że zasnęłam tak twardym snem, że nie słyszałam przypomnienia o tabletce anty 😮 A dzień wczesniej miętoliłam się z lubym i lekarka stwierdziła, że lepiej nie ryzykować i przyjąć tą tablekę 'po' 😞

Promyczek no zdarza się 🙂 lepiej nie ryzykować 🙂

Honoratka no właśnie 🙂 spróbuj jeszcze raz może coś się zmieni, bo wiem z swojego doświadczenia z wcześniejszych związków, że jak coś nawet złośliwie powiedziałam, to już czasu nie dało się cofnąć i było tylko coraz gorzej, nawet jak próbowałam to naprawić.

• Mamusie
witam mamusie 🙂
justynko fajnie wymyśliłaś z tą mapką 🙂
Honorata fajny komplecik 🙂
a ja mieszkam tu 🙂 (zaznaczyłam)
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/199/mapapolskii.jpg/][IMG]http://img199.imageshack.us/img199/7057/mapapolskii.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Hej laski 😉)
My juz sie ogarnełyśmy troche mała lezy nałóżeczku i sie bawi..
Odwczoraj cos jej sie odwidziało z seidzeniem i zamiast do siadu to ona na nogi staje he...
Śmieja sie gdyby miała chodzik to dom by rozniosła hehe
A mapka sie podoba można mnie zanzcaczychmm Nowa Sół to Koło Zielonej Góry ja jestem jak najbardziej za takim spotkaniem fajnie by było 🙂)
U nas chyba tez dzisiaj cieplutko będzie (w końcu) narazie 20 stopni jest hehe

• Mamusie
Honoratko komplecik śliczny 😉 zdaj relację z wieczorku 😜
Mam nadzieję że Wam się ułoży 😉 trzymam kciuki 😉
ja już miałam z Adamem kilka podbramkowych sytuacji i później ciężko było naprawić to co się zepsuło... słów nie cofniesz... 😉