Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
nusia27 napisał(a):
justyna musiszrozszerzyc mape na europe i zaznaczyc mnie w londynie i w tedy srodek wyjdzie namm gdzie na granicy francji z niemcami 😜
we Francji nigdy nie byłam. Będzie okazja 😉 Może być 😜

Moja młodsza gwiazda już w łóżku. Pomiary porobiłyśmy sobie takie nasze domowe i tak:
waga 8700, wzrost 76/77 cm, główka 42/43 cm, klatka 45/46 cm
To Majki oczywiście

Asieńko bez Ciebie to się nie uda 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/59/mapapolskit.jpg/][IMG]http://img59.imageshack.us/img59/7554/mapapolskit.jpg[/IMG][/URL]

Spadam ogarnąć starszą i siebie. DOBRANOC!

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
ło matko..nadrobiłam 😉 gaduły kochane 😘a dlaczego mnie nie ma na mapie 😞 😎 😉Justynka poprosze tam gdzie polkowice 🙂

MNie tez jeszcze nie ma.. A jestem powiedzmy że koło Zielona Góra hehe 🙂)
a ZAPRASZAM WAS DO hOLANDII aMSTERDAM SIE ZWIEDZI TU I TAM HEHE

Justyna z Majki niezły grubas się zrobił 🤪 moja to nadal ledwo ponad 7kg waży ehh! moja to chyba miała i ma największy łeb z dziewczynek ze stycznia 😁 ojej to po mamusi 🙂 36 po urodzeniu i teraz 43,5cm 🙃

Joasiu poszłam za Twoją radą, bo miała znowu bunt na mleko i jej dzisiejszy jadłospis wyglądał tak;

150ml mleka
cały obiadek - łosoś z cukinią
jogurt
cała zupka z kurczakiem
gdzieś tam pół słoiczka deserku owocowego
180ml kaszki
i kiedyś tam maks 50ml herbaty.
Super zapotrzebowanie na płyny ma 🙂

Ona już tylko mleko toleruje rano i wieczorem 😞

To za 2 mieś. obstawiam, że w ogóle przestanie pić mleko zobaczycie.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Joasiu poszłam za Twoją radą, bo miała znowu bunt na mleko i jej dzisiejszy jadłospis wyglądał tak;

150ml mleka
jogurt
cała zupka z kurczakiem
180ml kaszki

Blue suma sumarum całkiem ładnie 😉 A że nie bardzo jest za mlekiem? Cóż...taki Jej urok 🙂 Skoro wszystko jest z malunią ok to nie ma sie czym martwić 😉

• Mamusie
Dziś odwiozłam teściów na lotnisko... Niby się cieszę, bo znowu mamy cały dom dla siebie i nikt mi się nie będzie w nic wtrącać, ale mimo wszystko jak się żegnaliśmy to się jakoś tak wzruszyłam... Dotarło do mnie, ze dzieci chciały by mieć dziadków przy sobie(mają tylko jednych, bo moi mieszkają tu w Ie). Karol całą drogę z lotniska powtarzał, ze jest mu bardzo smutno i że chce polecieć do Polski...

• Mamusie
promyczek1981 napisał(a):
Hej 🙂
Ale tu dziś naklepane 😜
Ja mam już pierwszy dzień pracy za sobą... W sumie nie było aż tak źle 😉 Myślałam, że będę częściej myśleć o domu, jednak okazało się, że miałam tyle do zrobienia, że nie było czasu na tęsknotę 🙂

oklaski Mamuśka za powrót 🙂

Blue napisał(a):

150ml mleka
jogurt
cała zupka z kurczakiem
180ml kaszki

Blue suma sumarum całkiem ładnie 😉 A że nie bardzo jest za mlekiem? Cóż...taki Jej urok 🙂 Skoro wszystko jest z malunią ok to nie ma sie czym martwić 😉

Tylko mam nadzieję, że może jeść 2 razy dziennie obiadki 😁 tylko z drugiej strony co mam dać zamiast obiadku? owoce ją zakwaszą.. jogurt może uczulić.. to chyba tylko to mi pozostaje, kilka razy podchodziłam do niej z mlekiem i aż czerwona ze złości się robiła i ciągle płakała dopóki tej zupki nie dostała. Dziwak jeden. Wiesz mogła chociaż więcej wody pić. Kurcze sama nie wiem co z tym wapnem itd. w środę mamy szczepienie to się może czegoś dowiem.

• Mamusie
Justa napisał(a):
Hej 🙂
Ale tu dziś naklepane 😜
Ja mam już pierwszy dzień pracy za sobą... W sumie nie było aż tak źle 😉 Myślałam, że będę częściej myśleć o domu, jednak okazało się, że miałam tyle do zrobienia, że nie było czasu na tęsknotę 🙂

oklaski Mamuśka za powrót 🙂

Dzięki 😘 😘 😘
Teraz jak o tym myślę, to aż wstyd się przyznać, ale odpoczęłam troszkę przez tych kilka godzin ☺️

• Mamusie
Justa napisał(a):
Dzięki 😘 😘 😘
Teraz jak o tym myślę, to aż wstyd się przyznać, ale odpoczęłam troszkę przez tych kilka godzin ☺️

Ja jeszcze trochę i chcę iść i nie chcę

Miałam tak samo. W pełni Cię rozumiem 😉 Najgorszy ten pierwszy dzień. Ja wczorajszej nocy nie przespałam... Cały czas zadręczałam sie myslą co to będzie 🙂 Pierwsze koty za płoty 😉 Teraz już się tak nie boję 🙂 U Ciebie Justyś też będzie ok 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Dzięki 😘 😘 😘

Miałam tak samo. W pełni Cię rozumiem 😉 Najgorszy ten pierwszy dzień. Ja wczorajszej nocy nie przespałam... Cały czas zadręczałam sie myslą co to będzie 🙂 Pierwsze koty za płoty 😉 Teraz już się tak nie boję 🙂 U Ciebie Justyś też będzie ok 🙂

dzięki kochana 🙂ja chyba dzień wcześniej nerwicy dostanę 😉I jeszcze godzina na karmienie 😉musi być oki 🙂Ostatnie moje dwa tygodnie 🙂

• Mamusie
Justa napisał(a):
Dzięki 😘 😘 😘

buziak dla ciebie za odwagę 😘 i oklask gratis 🙂 - za 111 minut 🙂

• Mamusie
ja dzisiaj byłam w tym biurze projektowym co mam iść do pracy od września i wzięłam sobie zlecenie do domu
dogadałam sie ze w sierpniu wrócę na kilka dni do poprzedniej pracy podbiją mi zaświadczenie do żłobka że wróciłam po macierzyńskim
a kilka dni później złożę o wychowawczy i pójdę do tego biura
a jak już po 3 miesiącach próbnych stwierdzą że się nadaję to napiszę wypowiedzenie i zatrudnię się już na stałe