Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ty szczesciaro blue a skad ci ta paczka przyszla?
Justa daj jakies zdjecia ze slubu.
Wlasnie zrobila malemu zupke i wsadzilam do sloiczków goraca i bede miala na 3 dni i na dzisiaj jeszcze zostalo 😁

anka111 napisał(a):
Blue napisał(a):
Moja złośnica zjadła cały obiadek i teraz sobie myślę kiedy jej zrobić budyń, bo dostałam fajny przepis 🙂 ciekawe czy zje..

podaj przepis 🙂

Składniki:
180 ml mleka modyfikowanego
8 gr maki ziemniaczanej
Sposób przyrządzenia:
Mleko wymieszaj z mąką, zagotuj cały czas mieszając.
Można dodać starte jabłuszko.

Tylko nie wiem jak go rozumieć 🤪 zimne mleko i mąka, ciepłe mleko i mąka czy jak? zapytałam się, ale nie wiem kiedy odp. dostane 😜 bo wiesz niektóre składniki mleka nie lubią wysokiej temp. i mogą po prostu zniknąć od tego.

• Mamusie
Blue napisał(a):
anka111 napisał(a):
Blue napisał(a):
Moja złośnica zjadła cały obiadek i teraz sobie myślę kiedy jej zrobić budyń, bo dostałam fajny przepis 🙂 ciekawe czy zje..

podaj przepis 🙂

Składniki:
180 ml mleka modyfikowanego
8 gr maki ziemniaczanej
Sposób przyrządzenia:
Mleko wymieszaj z mąką, zagotuj cały czas mieszając.
Można dodać starte jabłuszko.

Tylko nie wiem jak go rozumieć 🤪 zimne mleko i mąka, ciepłe mleko i mąka czy jak? zapytałam się, ale nie wiem kiedy odp. dostane 😜 bo wiesz niektóre składniki mleka nie lubią wysokiej temp. i mogą po prostu zniknąć od tego.

Dzięki może jutro też zrobie 🙂
a nie wiem nie wiem pewnie mleko zrobić tak jak zawsze skoro tak napisali to najwidoczniej po późniejszym zagotowaniu nic się nie stanie 🙂

anka111 napisał(a):
Laski ale mi się przeokropnie nudzi 😞

,mi podobnie zaczęła się u mnie burza, Bartek wyje niemiłosiernie przez sen a ja biedna w Bujaczku go lulum.

http://allegro.pl/babylux-materacyk-wkladka-do-wozka-dzieciecego-i1695279132.html?source=oo

To kupiłam małej do spacerówki, bo dostałam tylko do gondoli wkład 🙂

• Mamusie
Blue napisał(a):
http://allegro.pl/babylux-materacyk-wkladka-do-wozka-dzieciecego-i1695279132.html?source=oo

ja też miałam tylko takie cienkie okrycie drewnianego stelaża ale nie kupowałam nic tylko włożyłam pod niego poduszkę od kompletu pościeli bo i tak nie używam a na długość była akurat 🙂
a do spacerówki też ostatnio myślałam że będzie mi coś potrzebne i zaraz sobie zmierzę czy ten który kupiłaś będzie mi pasował 🙂

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):

ja też miałam tylko takie cienkie okrycie drewnianego stelaża ale nie kupowałam nic tylko włożyłam pod niego poduszkę od kompletu pościeli bo i tak nie używam a na długość była akurat 🙂
a do spacerówki też ostatnio myślałam że będzie mi coś potrzebne i zaraz sobie zmierzę czy ten który kupiłaś będzie mi pasował 🙂

Mi dali na całą długość wkład z gąbki obszyty owieczkami 🙂 Ja mierzyłam i pasuje tyle, że moja gondola ma 83cm 😜 a te dziurki od pasów są idealnie wymierzone.