Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Weźcie ode mnie tego krzykacza leży w łóżku i krzyczy, ale jak!! Jak się złości, że nie może na brzuch 😠 no szok.. to dziecko nie zna umiaru dosłownie, gdyby umiała się z powrotem przewrócić i gdyby nie chciała sobie wyciskać jedzenia z brzucha to bym nie miała nic przeciwko, ale jak ona tuż po jedzeniu ląduje na brzuchu to rzyga ile wlezie a jest już po kąpieli i nie chce żeby kwasem śmierdziała. Horror mam w domu, a mój jest w pracy ten to ma szczęście 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Weźcie ode mnie tego krzykacza leży w łóżku i krzyczy, ale jak!! Jak się złości, że nie może na brzuch 😠 no szok.. to dziecko nie zna umiaru dosłownie, gdyby umiała się z powrotem przewrócić i gdyby nie chciała sobie wyciskać jedzenia z brzucha to bym nie miała nic przeciwko, ale jak ona tuż po jedzeniu ląduje na brzuchu to rzyga ile wlezie a jest już po kąpieli i nie chce żeby kwasem śmierdziała. Horror mam w domu, a mój jest w pracy ten to ma szczęście 😉

Uparta dziewczyna 😉charakterek ma 🙂

wesa miala na urlop jechac 🙂

ja suknie kupilam wymarzona i nie mialam zamiaru jej sprzedac 🙂 a teraz wisi (jeszcze nie wyprana po prawie 3 latach) u mamy i czeka nie wiem na jakie czasy 🤪

• Mamusie
nusia27 napisał(a):

ja suknie kupilam wymarzona i nie mialam zamiaru jej sprzedac 🙂 a teraz wisi (jeszcze nie wyprana po prawie 3 latach) u mamy i czeka nie wiem na jakie czasy 🤪

Ja się popłakałam jak moją sprzedałam, byłam w niej zakochana 😉

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):

Uparta dziewczyna 😉charakterek ma 🙂

Oj ma.. i na pewno nie po mnie 😁 chociaż wszyscy mówią, że charakter ma po mnie, bo niby taka sama byłam od małego 😜

Justa napisał(a):
nusia27 napisał(a):

Ja się popłakałam jak moją sprzedałam, byłam w niej zakochana 😉

Ja mam nadal w domu sukienkę z I komuni świętej 😜 mama stw, że jej nie odda nikomu haha!

Justa napisał(a):
nusia27 napisał(a):
a blue zdjecia ze slubu dala juz???????????????

hahahaha dobre 🤪 😁

Ty se Nusiak grabisz naprawdę 😠 idź lepiej kup na jutro więcej schabowego 😆 bo Malylka was zeżre żywcem 😁 😁 😁 😁 😁

• Mamusie
Nadrobiłam 😜ja nie wiem jak wy to robicie że tu jesteście 😜ja to jestem chyba mało zorganizowana 😜 🙃zdjęcia cudowne 😘Honoratka wyglądałaś pięknie 🙂a że Anastazja najcudowniejsza to bez dwóch zdań 😘Ola ja mam skoczek i mala siedzi i chodzik też będzie bo oadam z sił 😞Justynka jak widziałam twoje fotki z ślubu na nk to byłam w szoku tak mi sie podobała toja sukienka taka skromna a taka śliczna 😘 ach wogóle jesteśmy laski 😘 😘 😘tera zja dodam fotke a Po mnie BLUE 😎 😉 😜 😜 😜

• Mamusie
o matko ja tu zaglądam a tu same białe damy 🤪 jakie piękne mamy tu siedzą!! no ale co się dziwić dzieci po kimś musiały być ładne 😉
a ja na moją tak narzekałam że nic jej nie smakuje a dziś dałam jej 1 raz rybkę w jarzynkach i wciągnęła nawet się nie krzywiąc 😎
na kolację dostała swoją bezmleczną kaszkę z Nestle a do tego dodałam banana i też aż się trzęsła 🤪 1 widok taki dla mnie 🙃
ale dzis się narobiłam, aż mnie kolana bolą 😉

• Mamusie
Kamila1 napisał(a):
o matko ja tu zaglądam a tu same białe damy 🤪 jakie piękne mamy tu siedzą!! no ale co się dziwić dzieci po kimś musiały być ładne 😉
a ja na moją tak narzekałam że nic jej nie smakuje a dziś dałam jej 1 raz rybkę w jarzynkach i wciągnęła nawet się nie krzywiąc 😎
na kolację dostała swoją bezmleczną kaszkę z Nestle a do tego dodałam banana i też aż się trzęsła 🤪 1 widok taki dla mnie 🙃
ale dzis się narobiłam, aż mnie kolana bolą 😉
widzisz Kamilka mała poprostu je to co lubi 🙂smakoszka mała 🙂a banana dałaś takiego surowego?czy ze słoiczka?a co robiłaś na kolanach??? 😜 😜 🤪ps.daj fotke ze ślubu 🙂

Kasia napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):
Honoratko pokazałam Twoją sukienke mamie i się w niej zakochała normalnie.

hehe cały czas jest na sprzedaż 😜

To jak to spotkanie dojdzie do skutku to ja wezne albo i szybciej 🙂 tylko musze męża oskubać 🙂 i synkowy skarbonke obrabować 😜

a macie już datę ślubu? 🙂

miał być 30.06.2012 ale raczej bedzie 29.06.2013 🙂
a czemu przełożyliście?

Mój Adam po operacji kolana i chwilowo nie ma jak pracować a co zatym idzie funduszy brak 😞