Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

Justyna kiedy Majka zaczęła tak siedzieć?? 🙂 a siada już sama? aż miło popatrzeć, moja też już jest coraz bardziej sztywna, ale leci na boki jak się jej nie trzyma, a z oparciem ładnie siedzi.

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Kłócimy się, smucimy, czepiamy... bo jesteśmy znudzone. Dziaciaki dają nam nieźle w kość i każdy kolejy dzień podobny do poprzedniego. Ja to zauważyłam, że jedyną moją odskocznią ostatnio są zakupy. Takie normalne, jedzeniowe ale z domu dalej niż na spacer do parku 😠
u mnie to jakaś porażka 😞ostatnio jak pojechaliśmy na zakupy mój mąż tak bardzo chcial żebym sobie coś kupila(i wreszcie przestala marudzić 😉)że przynosił mi ciuchy do przymierzalni 🤪 sam wybierał 🤪 🤪 🤪

I nic a nic nie próbuje pełzać ani raczkować uparciuch jeden i podobnie jak Miłosz lubi być trzymana i stać to piszczy z radości taka dumna jest 🙃

• Mamusie
joannawisn napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Kłócimy się, smucimy, czepiamy... bo jesteśmy znudzone. Dziaciaki dają nam nieźle w kość i każdy kolejy dzień podobny do poprzedniego. Ja to zauważyłam, że jedyną moją odskocznią ostatnio są zakupy. Takie normalne, jedzeniowe ale z domu dalej niż na spacer do parku 😠
u mnie to jakaś porażka 😞ostatnio jak pojechaliśmy na zakupy mój mąż tak bardzo chcial żebym sobie coś kupila(i wreszcie przestala marudzić 😉)że przynosił mi ciuchy do przymierzalni 🤪 sam wybierał 🤪 🤪 🤪

A ja sobie sama spodnie kupiłam 😜 😉
oklaski Asiu dla Ciebie

joannawisn napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

Mój też podobnie myśli (przekupuje mnie słodyczami!) 🤢 śmieszne..

• Mamusie
Blue napisał(a):
I nic a nic nie próbuje pełzać ani raczkować uparciuch jeden i podobnie jak Miłosz lubi być trzymana i stać to piszczy z radości taka dumna jest 🙃
moja ma już taka fotke jak stoi na dworze na nogach 🤪normalnie szok 🙂takie małe A TAK SZTYWNO STOI!!!!!!!!!!!1

joannawisn napisał(a):
ja kupie te jogurciki i dam jutro 🙂Blue dajesz codziennie?

Przeważnie daje codziennie, ale zdarza się, że i 2 razy dziennie dostaje. A co do kaszek to porażka dałam jej 180ml z łyżeczki i się zrzygała, że jej przez nos poszło 😞 dosłownie chlustała.. ona ma jakąś awersję do kaszek znowu.

• Mamusie
Blue napisał(a):

To mamy podobne dzieciaczki 😉
silna dziewucha 🙂
mój to się jeszcze na brzuchu potrafi dookoła obracać 🙂za zabawką

• Mamusie
Justa dziękuję 😘

Ciąg dalszy mojej radości 😉

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/3/dscf2315c.jpg/][IMG]http://img3.imageshack.us/img3/939/dscf2315c.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/20/dscf2319c.jpg/][IMG]http://img20.imageshack.us/img20/9642/dscf2319c.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/847/dscf2322k.jpg/][IMG]http://img847.imageshack.us/img847/5376/dscf2322k.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusie
Justa napisał(a):
joannawisn napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):

A ja sobie sama spodnie kupiłam 😜 😉
oklaski Asiu dla Ciebie
dzięki 😘dla ciebie też 😘

promyczek1981 napisał(a):
Moja zaczęła podnosić dupcie ostatnio tylko zamiast ruszać do przodu to się cofa hehehe Myślę sobie, ze Tosiak będzie raczkować - to już tylko kwestia czasu 😉

Tosiak to już w ogóle ewenement.. 😁 bo moja nadal nie wyczaiła, że może sama się przewrócić 🙂 i znalazłam na nią sposób kładę jej lalkę niemowlaka do łóżka a ta głupia się do niego cieszy i drapie i gryzie 🙂 i razem teraz śpią 😆

• Mamusie
Blue napisał(a):
Moja zaczęła podnosić dupcie ostatnio tylko zamiast ruszać do przodu to się cofa hehehe Myślę sobie, ze Tosiak będzie raczkować - to już tylko kwestia czasu 😉

Tosiak to już w ogóle ewenement.. 😁 bo moja nadal nie wyczaiła, że może sama się przewrócić 🙂 i znalazłam na nią sposób kładę jej lalkę niemowlaka do łóżka a ta głupia się do niego cieszy i drapie i gryzie 🙂 i razem teraz śpią 😆

Hehehehe Blue Ty to jesteś niezły krejzol 🤪

Dobra lasencje zmykam nakarmić tą wredotę pewnie wpadnie w szał znając życie, ale nie ma wypite nawet 400ml mleka to muszę ją jakoś przekonać 🙂 buziaki do jutra 😘

Blue napisał(a):

Hehehehe Blue Ty to jesteś niezły krejzol 🤪

Ja to wiem nie od dziś haha! Niech się razem wychowują 😁 😁 😁

• Mamusie
pewnie jutro będziemy świętować 1000
ciekawe która zrobi pierwsza ten wpis 🙂
a co do znudzenia to pewnie Justynka ma rację
jesteśmy po prostu ograniczone na maxa co dzień to samo
i dlatego nam odbija

ale powiedzcie czy nie jest tak że jak wasi faceci wracają z pracy to prędzej czy póżniej wykładają się na łóżku twierdząc że muszą odpocząć
a ja nie pamiętam kiedy sobie tak po prostu leżałam
jak Jerzy zajmuje się małą to ja albo sprzątam, albo gotuję albo projektuję
o wyjściu samotnym mogę zapomnieć bo przecież uparciuch butli nie ruszy jak jest głodna
coś czuję, że już w pierwszy dzień po powrocie do pracy powiem, że sobie odpoczęłam przez te 8 godzin 🥴

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
pewnie jutro będziemy świętować 1000
ciekawe która zrobi pierwsza ten wpis 🙂
a co do znudzenia to pewnie Justynka ma rację
jesteśmy po prostu ograniczone na maxa co dzień to samo
i dlatego nam odbija

ale powiedzcie czy nie jest tak że jak wasi faceci wracają z pracy to prędzej czy póżniej wykładają się na łóżku twierdząc że muszą odpocząć
a ja nie pamiętam kiedy sobie tak po prostu leżałam
jak Jerzy zajmuje się małą to ja albo sprzątam, albo gotuję albo projektuję
o wyjściu samotnym mogę zapomnieć bo przecież uparciuch butli nie ruszy jak jest głodna
coś czuję, że już w pierwszy dzień po powrocie do pracy powiem, że sobie odpoczęłam przez te 8 godzin 🥴

Coś w tym jest 😎
Ja np dzisiaj mam za sobą 8 godzin intensywnej pracy. Kuba wie jak było 'ciężko', bo był u mnie i widział to sam na własne oczy. No ale to On zmęczył się tak bardzo pilnowaniem naszych pociech, że jak tylko wróciłam dostałam Tosię niemalże w drzwiach a On pojechał na ryby 😮 Karol wciąż nie śpi więc o jakimś konkretnym odpoczynku nie ma mowy 🤔 No cóż tak to już z tymi facetami jest... Tylk, że z nimi źle a bez nich jeszcze gorzej 🙃