Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ah rozmarzyłam się waszymi wyjazdami my albo nigdzie nie pojedziemy albo na kilka dni do Niemiec do siostry mojego no i to tyle, ale lepszy rydz niż nic 😜 tam są chociaż fajne obniżki i centra handlowe wielkie. A po drugie morze mam pod nosem, więc chociaż jeden plus. Chociaż Honoratka też ma haha!

• Mamusie
Blue napisał(a):
Ah rozmarzyłam się waszymi wyjazdami my albo nigdzie nie pojedziemy albo na kilka dni do Niemiec do siostry mojego no i to tyle, ale lepszy rydz niż nic 😜 tam są chociaż fajne obniżki i centra handlowe wielkie. A po drugie morze mam pod nosem, więc chociaż jeden plus. Chociaż Honoratka też ma haha!

kurcze morze mam 120km od domu wiec wcale nie tak blisko 🙂
ale zawsze to mniej niz 500 🙃

byłam na zakupach
tych ludzi to popie...
nie ma już chleba, ani drobiu ani mięsa prawie wcale 😮 😮
no oszaleli

HONORATKA napisał(a):
mieliśmy rano pomysł żeby pojechać nad morze ale obiecaliśmy rodzince ze pojawimy sie na grilu wiec zostaliśmy w domu

Ja do centrum Gdańska mam ok. 10-15min. jak nie ma korków 🙂 a stamtąd skm do Sopotu, bo tylko tam lubię się opalać mam też z 15min. 🙂

promyczek1981 napisał(a):
Fajnie macie z tymi wyjazdami... Mi też się tęskni polskie morze... Te piaszczyste plaże...
Tutaj mam zaledwie 20km do morza, ale te plaże... a właściwie ich brak... Zamiast piachu są kamienie 🤔 No ale żeby nie było, że narzekam 🙂 Dobre i to 😉

To lipa faktycznie 😞 ja kocham morze, w górach byłam w sumie tylko raz w Zakopanem a tak to na południu Polski, ale tylko w dużych miastach 🙂

Jak mnie obce bezmózgie bachory wkurzają 😠 od sąsiadów przyszli i zaczęli mojego psa wkurzać, a jeden bachor jeszcze pluł w jego stronę to wyszłam i im powiedziałam swoje to od razu był spokój, głupie już nie powiem co!! 😠 Rodzice to powinni się wziąć za wychowanie takich bachorów a nie puszczać w samowole. Normalnie szok.

To masz Promyczku niezły sajgon 🤪

Z nudów kupiłam sobie taki płaszczyk będzie pasował mi do mojego szala fioletowego:
http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/16/98/20/73/1698207328_1

Tosiak ma nieziemskie oczy takie dzikie haha 🙂 a moja dzisiaj przećpana jakaś jest, ale może to dobrze 🙂 zjadła na obiad ziemniaki z kurczakiem i kabaczkiem 🙂 trochę miała do przeżuwania nie powiem hehe ale ładnie zjadła 🙂 ogólnie ma już histerię jak ją wkładam do fotelika jak ma jeść to się rzuca i wierci, jak wkładam do krzesełka to też po chwili wariuje, jak chciałam kiedyś w bujaczku karmić to też niedobrze, na kolanach buzi otwierać nie chce 🙂 ta to ma już jazdy niezłe 😁 to co mam ją karmić na leżąco?? 😁 oczywiście te jej schizy nie są z powodu, że nie chce jeść tylko po prostu nie chce w nich siedzieć.

• Mamusie
Hej wam 😉)
Jeny jeszcze 50 stron mi zostało do poczytania ehh:/
Narazie mam trochę roboty bo mąż wpadł w trakt sprzątania i mamy mały Sajgon. Jula z wujkiem na spacerze także na spokojnie możemy robić...
dzisiaj obniżyliśmy jej łóżeczku heh ale szczęśliwa jest

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
ja już nie kąpie Anastazji w wanience tylko w naszej wannie na gąbce a kilka dni po przeprowadzce zanim kupiłam nową gąbkę kąpałam na zwykłej pieluszce i tak sobie myślę już właśnie jak to zrobię tam i chyba wezmę właśnie tą gąbkę

My już wanienkę oddajemy znajomej.. Małą my kąpiemy w dużej wannie używamy "foczki"

• Mamusie
SmoczaMama napisał(a):
Anusia0608 napisał(a):
Hej wa 😉)
Ja tylko na chwilkę.. Trochę do nadrobienia mam..
Musze sie wam pochwalić moja Jula dzisiaj dostała ząbka na dole 🙂) Ach az dumna jestem hehe

no to Aniu jesteśmy już dwie 🙂
oklaski dla was:*

Ciekawe jak to dalej bd 🙂) Moja to nie gorączkowała tylko marudna była ehh..
Oklasik dla Was;*

• Mamusie
Blue napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
Dziewczyny a jak się mają Wasze włosy w rączkach małych potworków?

Moje się mają tak, ze na ostatnim strzyżeniu u mojej fryzjerki usłyszałam, ze coś się z nimi stało, bo mam ich zdecydowanie mniej niż zawsze 🤪

Moja też łapie i wyrywa za każdym razem w ręce ma włosy jak ją tylko wezmę.

Hehe ja mimo kitki to i tak mam grzywkę i mała ja uwielbia 🙂)
Ale pociągnąć to też potrafi i to fest

• Mamusie
JUSTYNA napisał(a):
Blue napisał(a):
JUSTYNA napisał(a):
A moja siedzi w kojcu i się bawi 🙂 U nas też z tym niekapkiem ciężka sprawa... Nie umie 😞

A jaki masz kupiony? ja zauważyłam, że lepiej jak dziecko ma uszka do chwytania 🙂 moja wtedy sobie sama wsadza do buzi, ale szkoda, że to ma twardą końcówkę.
ja mam canpola (nie wiemczemu akrat ten?) i ma uszka i twardy dziubek ale moja nie załapała jeszcze o co w tym urządzeniu biega. Trzyma i gryzie...

Ja teraz jak do polski pojadę to musze kopic jakiś kubek itp smoczki.... Bo tutaj widziałam ale z twarda końcówka.. Od razu kupimy kubek niekapek eh

Justa napisał(a):
Aniu Twoja Julcia już świetnie siedzi 🙂oklaski
Mój jeszcze tak nie umie, chwieje się na boki

Moja też się chwieje 🤪 i jest drażniąca do bólu!! A siedzi ślicznie 🙂 podobnie jak Justyny mała 🙂