Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasia napisał(a):
Blue warto jechać do zoo do Gdańska?

Wiesz co ja tam byłam raz w życiu i nigdy więcej nie pojechałam z 2-3lata temu bodajże, jakoś mnie zoo nie kręci 🙂 ale dzieciom na pewno taki wypad się spodoba, bo zwierząt mają sporo.
no właśnie chodzi mi o dzieci 🙂

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
Kasia napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
moja kozulka nie chce spac 🤨
siedzi u mamy na kolanach i klikamy razem
a moje chłopaki wydurniają się z mężem 🙂

Tosiak pełza po podłodze 🙂
Teraz od kilku już minut przygląda się moim stopom, a właściwie paluchom, bo mam pomalowane pazury 🤪 Proszę jak niewiele trzeba żeby zająć Ją na chwilkę hehehe

Ta to kurcze wszystko szybko robi skubana 😁 moja będzie pełzać za 100 lat 😜

Mój też 😉

HONORATKA napisał(a):
kurcze muszę Anastazji pokupować bodziaki na 86 bo już z 80 po mału wyrasta

Ja też już ubieram 80 i 86, bo po prostu mniejsze naciskają mocno pampersa, a ja lubię luz 🙂 czyli długość ok. 45cm i więcej jest ok 🙂 zresztą ja nawet dla siebie kupuję luźniejsze ubrania to moja obsesja 🙃 rampersy mam 50 nawet 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

Ja też już ubieram 80 i 86, bo po prostu mniejsze naciskają mocno pampersa, a ja lubię luz 🙂 czyli długość ok. 45cm i więcej jest ok 🙂 zresztą ja nawet dla siebie kupuję luźniejsze ubrania to moja obsesja 🙃 rampersy mam 50 nawet 😉

Blue a pieluchy masz już 4?

Justa napisał(a):
Mój już śpi 🙂 i właśnie zmieniałam mu pieluchę bo kupę zrobił pierwszy raz tak po kąpaniu i to dzisiaj druga 🙂

Moja odkąd je obiadki, deserki itd. to robi codziennie 1-3 razy 🙂 zależy jak dużo zje jednego dnia.

Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

4 to ja już mam od dawna, jak ważyła z 6,7kg? jakoś tak.. wiem, że była blisko 7kg i wtedy jej kupiłam.

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
HAHAHAAH PIERWSZA ZROBIŁAM 1000 STRONĘ 🤪 😜 😁 😁 😁

no a kto mógłby inny jak nie ty 🙂

No już nie musisz zazdrościć 😁 😁 😁 😁 😘 😘 😘

Ja lubię wszystko za luźne jej zakładać, więc pampersy też muszą być za duże 🙂 tylko co ja zrobię jak ona zacznie ważyć 10kg to są jakieś większe pampersy niż 18kg? 😁 bo ja będę mieć schizę, że to ją uciska.

• Mamusie
moja teraz jak je obiadki deserki i kaszke to robi max 1-2 a wcześniej to co kilka godzin

myślę o zmianie pieluszek na Dada została mi jedna paczka pampers i może dokupię Dadę i na zmianę będę zakładać
i proszek też próbuję już Persil a nie Lovelę
jak zobacze jakieś zmiany na skórze czy kropeczki to wrócę do Loveli

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Mój już śpi 🙂 i właśnie zmieniałam mu pieluchę bo kupę zrobił pierwszy raz tak po kąpaniu i to dzisiaj druga 🙂

Moja odkąd je obiadki, deserki itd. to robi codziennie 1-3 razy 🙂 zależy jak dużo zje jednego dnia.

Mój dziennie jedną na pewno często dwie 🙂a zdarzą się i 3 ale to już rzadko 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

4 to ja już mam od dawna, jak ważyła z 6,7kg? jakoś tak.. wiem, że była blisko 7kg i wtedy jej kupiłam.

Ja chyba tez kupie 4 ale te na noc... Bo te na dzień to jeszcze ma duzo duzo luzu heh
Jak bylismy wczoraj na zakupach to akurat była promocja na art dziecięce i kupiłam małej duzy sudocrem za 3,5e i chusteczki Pampers za 1,15e takze chociaz cos

• Mamusie
moja Gabinia tez juz spi, wrocilismy ze spaceru, nakarmilam ja i zasnela a tatus przy niej 🙂 a mielismy ją myc 🙂
zamowilam ten gryzak na allegro

Justa Miloszek super juz siedzi, ja do spacerowki przeloze ją za ok miesiac jak juz zacznie w miare stabilnie siedziec, chociaz tez mam calkowicie rozkladane oparcie , ale jakas taka duza ta spacerówka mi sie wydaje

Tosia tez superowo siedzi i wlasnie o taki gryzaczek mi chodzilo jak ma na zdjeciu

Anastazja ma super wloski

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
moja teraz jak je obiadki deserki i kaszke to robi max 1-2 a wcześniej to co kilka godzin

myślę o zmianie pieluszek na Dada została mi jedna paczka pampers i może dokupię Dadę i na zmianę będę zakładać
i proszek też próbuję już Persil a nie Lovelę
jak zobacze jakieś zmiany na skórze czy kropeczki to wrócę do Loveli

Ja małej to zawsze tzn od małego prałam w vizir sensitive. i płyn do pukania lenor i jest oki 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
Justa napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

haha ja kupiłam 4 gdy nawet 6 nie ważyła
teraz waży 6,5 wiec jeszcze nawet nie mieści się w przedziale wagowym za to tamte 3 były stanowczo za krótkie na mojego tasiemca