Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
Ale mi się dostanie 😁 bo mój już poszedł dawno spać, a ja nadal siedzę i nie pogadaliśmy sobie ojjej 🙃 i nie wiem czy temu żbikowi robić mleko. Pewnie się wypnie na butlę jak wczoraj.

mój też nie doczekał się żony w łóżku i poszedł spać
a jeszcze podgadywał czy mam okres czy już nie
cwaniak jak tak do do 5 nie potrafi dobrze policzyć i wszystko ja robie ale jak mam okres to każdy dzień odlicza i mówi "przecież już 5 dni mineło ..." 😁

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
kolo177 napisał(a):
Blue napisał(a):
promyczek1981 napisał(a):
Kij z tym psim g... Przecież buty są zazwyczaj przepocone po jakimś czasie... Bleee... Nawet nie chcę o tym mysleć 😁

Kurde ja nie wiem co jest lepsze czy psie gówno czy pot chyba to drugie 😁 😁 😁 brrr!

Kupiłyście by takie ubranka dla niemowlaka? Mi się nie podoba.
http://www.metalhead.pl/pol_m_KOSZULKI_Odziez-Niemowleca-4503.html

Już w ogóle body z czaszką i ten królik.. 😮

ja dzisiaj Judycie kupiłam skarpetki z czaszką... i patrzyliśmy na bluzy w czaszki 😜 mi się podobają te ciuchy 😉

SATANISTKA JEDNA NO 🙃 🙃 🙃

a ja wszędzie szukam takiego kostiumu zajączka - króliczka z ogonkiem dla dziecka rackującego nigdzie nie widziałam
ale np w reklamie panadolu czy nurofenu przeciwgorączkowego widziałam

Hmm to ten co tylko buzia jest odkryta?

no dokładnie 🤪

Chcesz żeby Ci królik hasał po domu? ☺️

chciałabym jej w takim zrobić fotki u fotografa 😜

A na allegro szukałaś? może coś podobnego mają.,

szukałam w strojach, kostiumach przebraniach i zwykłej odzieży ostatnio cały dzień tak spędziłam na allegro

• Mamusie
Faktycznie ciężko znaleźć takie przebranie...
Szukałam teraz na ebay'u i jedyne co znalazłam to takie coś : http://cgi.ebay.ie/bunny-crochet-hat-and-nappy-cover-set-prop-photo-0-3-/200633513159?pt=Baby_Clothing&hash=item2eb6b074c7
To nie to samo co cały strój ale w sumie też słodkie do fotek 😉

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
Ale mi się dostanie 😁 bo mój już poszedł dawno spać, a ja nadal siedzę i nie pogadaliśmy sobie ojjej 🙃 i nie wiem czy temu żbikowi robić mleko. Pewnie się wypnie na butlę jak wczoraj.

mój też nie doczekał się żony w łóżku i poszedł spać
a jeszcze podgadywał czy mam okres czy już nie
cwaniak jak tak do do 5 nie potrafi dobrze policzyć i wszystko ja robie ale jak mam okres to każdy dzień odlicza i mówi "przecież już 5 dni mineło ..." 😁

Mój cierpi na chroniczny brak pamięci 😉 i mówię, że mam okres, a następnego dnia lub 2 dni później znowu swoje gada i wtedy mu przypominam a on "a to jeszcze Ci się nie skończył to ile on trwa" 😮

Honoratka jak oni coś chcą to liczą ile się da 🙂 Mi ta spóźniona @ takiego stracha narobiła, że odechciało mi się seksu na kilka mieś. Niby wiedziałam, że to niemożliwe, ale tego do końca nigdy nie można być pewnym.

Faktycznie ciężko znaleźć takie przebranie...
Szukałam teraz na ebay'u i jedyne co znalazłam to takie coś : http://cgi.ebay.ie/bunny-crochet-hat-and-nappy-cover-set-prop-photo-0-3-/200633513159?pt=Baby_Clothing&hash=item2eb6b074c7
To nie to samo co cały strój ale w sumie też słodkie do fotek 😉

Fajne 🙂 ale z tą bluzeczką się gryzie. Mogło po całości takie być.

• Mamusie
Blue napisał(a):
Honoratka jak oni coś chcą to liczą ile się da 🙂 Mi ta spóźniona @ takiego stracha narobiła, że odechciało mi się seksu na kilka mieś. Niby wiedziałam, że to niemożliwe, ale tego do końca nigdy nie można być pewnym.

ja też jakoś 3-4 miesiące po porodzie zastanawiałam się czy mogło dojść do czegoś
i kilka dni myślałam co by było
od tamtej pory nie dam się dotknąć bez zabezpieczenia 😁

• Mamusie
Ja odkąd wróciłam do pracy jestem tak zmęczona, że nawet nie chce mi się myśleć o żadnych wygibasach ☺️ Kuba czasami robi podchody ale narazie nie robi wielkiej tragedii 😉 Chociaż ostatnio powiedział mi, że chciałby już wyprowadzić Tosię do innego pokoju żebyśmy znowu mogli się sobą nacieszyć 😮

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):

ja też jakoś 3-4 miesiące po porodzie zastanawiałam się czy mogło dojść do czegoś

Od znajomych jedna kobita zaszła w ciążę po 3mieś. 🙂

Ja odkąd wróciłam do pracy jestem tak zmęczona, że nawet nie chce mi się myśleć o żadnych wygibasach ☺️ Kuba czasami robi podchody ale narazie nie robi wielkiej tragedii 😉 Chociaż ostatnio powiedział mi, że chciałby już wyprowadzić Tosię do innego pokoju żebyśmy znowu mogli się sobą nacieszyć 😮

Mnie właśnie rozprasza Laura w pokoju, dlatego jakoś nie mam ochoty na mizianie.

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):

męża brat kilka lat temu spłodził syna po 3 miesiącach od urodzenia się jego 3 córki 😮 😮 😮

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):

Masakra!! Rok różnicy 😮 Chyba bym się pochlastała...

Albo kiedyś było miło, niby już coś mogło być, a ona nagle się wybudziła i zaczęła pierdzieć ustami, albo głośno gazy puszczała to oboje wybuchliśmy śmiechem. Jeszcze jak ona zaczyna po swojemu śpiewać to już mam libido -1000000000000%

Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):

Masakra!! Rok różnicy 😮 Chyba bym się pochlastała...

Ja miałam tak wielkiego stresa, że nie pytaj. Kupiłam 5 testów 😁 2 zużyłam, jeszcze jeden za kilka dni dla pewności, a reszta w zapasie chociaż mam nadzieję, że ich nigdy nie użyję 😉

HONORATKA napisał(a):
moi rodzice dalecy są od tych idealnych co to przyjdą dziecko zabiorą dadzą ci czas dla siebie
jeśli juz przyjdą to tak jak np dziś czyli zwalą się na obiad posiedzą do 22 i pójdą do domu
czyli mam jeszcze więcej roboty niż by ich nie było 🥴

A u mnie lepiej? Wszyscy się nią podniecają, ale nikt nie odwiedzi 🙂 tylko przyjść popatrzeć i tyle.. no ostatnio dostałam 100zł dla niej, że mam coś jej kupić no szok.. raz na pół roku się przypomni 😉

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
moi rodzice dalecy są od tych idealnych co to przyjdą dziecko zabiorą dadzą ci czas dla siebie
jeśli juz przyjdą to tak jak np dziś czyli zwalą się na obiad posiedzą do 22 i pójdą do domu

A u mnie lepiej? Wszyscy się nią podniecają, ale nikt nie odwiedzi 🙂 tylko przyjść popatrzeć i tyle.. no ostatnio dostałam 100zł dla niej, że mam coś jej kupić no szok.. raz na pół roku się przypomni 😉

u mnie tak samo
przypadkowo spotkałyśmy się w Tesco 🥴 i zaciągnęłam ją na wyprzedaże to wybrałyśmy razem kilka ubranek i powiedziała że da mi połowę kasy 😠

Ja tu gadu-gadu a moje starsze ADHD wciąż na chodzie 😮 U nas 22.45 chyba już czas iść spać hehehe
Dobranoc robaczki 😘 😘 😘
Do przeczytania jutro 🙂

Buzi w czółko, ucałuj Tosiaka 😘

HONORATKA napisał(a):
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):

u mnie tak samo
przypadkowo spotkałyśmy się w Tesco 🥴 i zaciągnęłam ją na wyprzedaże to wybrałyśmy razem kilka ubranek i powiedziała że da mi połowę kasy 😠

No co chcesz powinnaś się cieszyć raz na pół roku starczy 🤪 😁 jak ja bym miała wnuki to bym im kupowała prezenty, ale są ludzie i ludziska.

• Mamusie
dziś poruszyliśmy temat moich studiów od października
kiedyś przed ślubem moi rodzice zapierali się że będą mi dawać na szkołę
w rzeczywistości nie dali ani razu - raz pożyczyli 2tys

teraz powiedzieliśmy że musimy sprzedać auto żebym mogła studiować
to nawet się nie odezwali
a do spa co kilka miesięcy jeżdżą
wyć mi się chce ...

HONORATKA napisał(a):
dziś poruszyliśmy temat moich studiów od października
kiedyś przed ślubem moi rodzice zapierali się że będą mi dawać na szkołę
w rzeczywistości nie dali ani razu - raz pożyczyli 2tys

teraz powiedzieliśmy że musimy sprzedać auto żebym mogła studiować
to nawet się nie odezwali
a do spa co kilka miesięcy jeżdżą
wyć mi się chce ...

A masz rodzeństwo? Może im dają, czasami tak jest, że dzieci traktuje się nierówno, u mojego najukochańsza była siostra i to jej wszystko rodzice dawali i wszystko wybaczali, Byście się za głowę złapali jakie one cyrki odstawiała.