Skocz do zawartości

Stycznióweczki 2011 | Forum dla mam

Admin

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusie
Blue napisał(a):
HONORATKA napisał(a):
skubana Anastazja podłapała słowo TATO
dziś rano jak się obudziła wzięłam ją do łóżka mąż jeszcze był i zaczał ją zaczepiać a ta powiedziała dość wyraźnie tato
ucieszyliśmy się ale mieliśmy świadomość że to raczej przypadkowo
no i myliliśmy się siedzi sobie teraz w bujaczku i woła TATO 🤪
ja do niej tato to ona mi odpowiada 🙂 aż wzięłam kamerę i nagrałam bo by mi nie uwierzył mąż
ale będzie szczęśliwy 🙃

No tak to już ten czas, moja tata nie powiedziała przy mnie nigdy 🙂 moja odpowiada jak mówię do niej "eeee" normalnie to już wałkujemy kilkanaście dni 🙃 i przestała już mówić baba i papa, mama mówi, ale tylko jak zaczyna marudzić. Ja czekam na dzień kiedy zrozumie, że mama to ja i będzie mówić do mnie mama wołając lub mama daj 🤪

moja siostra jak uczyła sie mówić to jednym z pierwszych słów było "daj jej" gdy coś chciała 😁

• Odpowiedzi 25,7 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Kasia_m

2553

• kolo177_m

2993

• HONORATKA_m

2177

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
HONORATKA napisał(a):
Asiu a w takiej rybie udostępniają może lodówki? np na otwarte słoiczki czy nie miałaś potrzeby?
i czy dają ręczniki i koce plażowe ?
Honoratka moja Sonia zjadała cały słoiczek i to przeważnie gdzieś na plaży albo na mieście 🙂a w pokoju to raczej mleko 🙂a lodówki nie ma a ręczniki dają jeden komplet na 5 dni tzn.2 małe i 2 duze ja suszyłam na balkonie ale swoje też brałam po jednym no i dla Soni jeden 🙂koca nie ma jest tylko parawan w szafie 🙂 😉

• Mamusie
a co do leżaczka to brałam bo ma tam pozaczepiane zabawki więc braliśmy go jak szliśmy jeść no a fotelik mamy przypięty w samochodzie to bez sensu by było go odpinać i nosić do hotelu a leżaczek stał w pokoju cały czas 🙂no i basenik brałam w tym ją kąpaliśmy w pokoju w łazience( jest dość duża) a w dzień czy na plaży sie w nim bawiła teraz zresztą też mam jeden w domu i jeden na dworze bawi sie w nim przynajmniej jest bezpieczna bo to mięciutko dookoła a w drugim sie pluska na dworze 🙂pytaj jak coś jeszcze 🙂 🙂 🙂

• Mamusie
a co do teściów i rodziców to mam najlepszych na świecie i tylko dzięki nim funkcjonujem dobrze 🙂a nawet b.dobrze 😜 😉wszystkie ciuszki Sonia ma od teśćiów z USA 🙂a moja mama przyszła dzisiaj po 7-ej rano i nalepiła nam różnych pierożków z kapustą pieczarkami z mięskiem i ruskie 🤪 😘właśnie e pogotowałam i pomroże sobie 🙂układałam Soni ciuchy bo powyciągałam już te 6-9 m-cy i naliczyłam 100szt body 60 par dresików i 20 par dżinsów 🤪 🤪 🤪nie wspomne o sukienkach, koszulkach, spodenkach krótkich ,sweterkach normalnie szok 🤪cały pokój 🤪ona tego w życiu nie znosi 😎a wczoraj teściowa dzwoniłaże lada dzień powinny paczki dojść z chodzikiem i zabawkami no i ciuchami 🤪 🤪 🤪to ja już za busem kukam 😁 😁 😁 😁także w życiu by mi nie przeszło złe słowo na nich 😘 😘 😘aha i jeszcze mężą siostra jakiś m-c temu przysłała dla Soni pampersy ja wczoraj patrze a to rozmiar 4 wię już dobre 🙂a jest tego 500 szt 🤪 😘podsumowując Sonie mam z głowy na jakiś czas Cypriana też bo dla niego też wszystko kupują tylko dla nas nic 😜 🥴

Dziewczyny coś dla fanek Hello Kitty 🙂
http://www.mothercare.com/Hello-Kitty-Single-Bed-Duvet/dp/B005CHCG94/277-0350477-7351935?ie=UTF8&pf_rd_r=0Z8JDJZ3E2NGCR2ZA9YA&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B003WKUDX4&pf_rd_p=223220727&pf_rd_s=bottom-1

No za to ja i Honoratka możemy czuć się całkowicie niezależne 😁 jedyne co nam pozostało to właśnie takie myślenie, choć niestety nie jest to fajne.

Przyszła do mnie dzisiaj ta kurtka co ją pokazywałam, na żywo jeszcze ładniejsza 🙂 I przez to jak dostaję takie ciuchy myślę co ja bym zrobiła bez allegro 😜

SmoczaMama napisał(a):
http://www.mothercare.com/Hello-Kitty-Single-Bed-Duvet/dp/B005CHCG94/277-0350477-7351935?ie=UTF8&pf_rd_r=0Z8JDJZ3E2NGCR2ZA9YA&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=201&pf_rd_i=B003WKUDX4&pf_rd_p=223220727&pf_rd_s=bottom-1

Mój już ma bzika na pkt Hello Kitty już chciał w sklepie kocyk taki kupić albo pościel, ale niestety nie ma chyba pościeli na takie małe łóżeczka.

Blue napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):

Blu jest http://allegro.pl/hello-kitty-posciel-2-el-90x120cm-super-cena-i1730127798.html ciutke większa ale dołóżeczka w sam raz ja mam taki komplet bo dostaliśmy od kuzynki miało być z kubusiem a przyszło hello kitty
Mój już ma bzika na pkt Hello Kitty już chciał w sklepie kocyk taki kupić albo pościel, ale niestety nie ma chyba pościeli na takie małe łóżeczka.

• Mamusie
Blue napisał(a):
No za to ja i Honoratka możemy czuć się całkowicie niezależne 😁 jedyne co nam pozostało to właśnie takie myślenie, choć niestety nie jest to fajne.

Przyszła do mnie dzisiaj ta kurtka co ją pokazywałam, na żywo jeszcze ładniejsza 🙂 I przez to jak dostaję takie ciuchy myślę co ja bym zrobiła bez allegro 😜
ja też jestem niezależna 🙂oni to robią dla dzieci 🙂nigdy nic mi nie mówili itd.kupują bo chcą bo im to sprawia przyjemność 🙂a ja sie wkurzam na allegro bo w sobote zamówiłam firanki i jeszcze nie ma 😠babka jakaś zakręcona 😠 😉a ile czekacie na przesyłke?

SmoczaMama napisał(a):
Blue napisał(a):
SmoczaMama napisał(a):

Blu jest http://allegro.pl/hello-kitty-posciel-2-el-90x120cm-super-cena-i1730127798.html ciutke większa ale dołóżeczka w sam raz ja mam taki komplet bo dostaliśmy od kuzynki miało być z kubusiem a przyszło hello kitty

A tego nie widziałam!

Asia napisał(a):
Blue napisał(a):

ja też jestem niezależna 🙂oni to robią dla dzieci 🙂nigdy nic mi nie mówili itd.kupują bo chcą bo im to sprawia przyjemność 🙂a ja sie wkurzam na allegro bo w sobote zamówiłam firanki i jeszcze nie ma 😠babka jakaś zakręcona 😠 😉a ile czekacie na przesyłke?

No, ale zawsze mogą w kłótni wygarnąć, że tyle dają, a wy jesteście niewdzięczni. No chyba, że się w ogóle nie kłócicie to takich słów nie usłyszycie. Daleko mieszkają to faktycznie chyba nie ma takich problemów.

Mi się wydaje, że to może być wina listonosza 🙂 u mnie potrafi chodzić raz na tydzień, w tamtym tyg. w pon. facetka wysłała mi ogrodniczki Hello Kitty a dostałam je dopiero wczoraj 🙃 bo tak sobie raczył przyjść listonosz.. żenada normalnie. Ogólnie jak u siebie w mieście zamawiałam coś to następnego dnia priorytetem już miałam nawet z drugiego końca Polski, tylko tutaj gdzie mieszkam jest jakaś patologia.

• Mamusie
dziewczyny ale numer zadzwoniłam do "takiej ryby" żeby zapytać co w przypadku gdy zrezygnujemy bo pogoda brzydka
tłumaczyłam pani że bez sensu jest 8 dni przesiedzieć w pokoju i nie wiemy co robić
a babka po dłuższej rozmowie mi zaproponowała że jeśli każdego dnia przez 8 dni spadnie deszcz to zapłacę 15% taniej
i jeszcze dała nam 200zł na wykorzystanie w hotelowej restauracji 🤪

ale są zdesperowani w tych nadmorskich ośrodkach w tym roku

• Mamusie
Blue napisał(a):
Kasiu a Patryk miał może afty też na dziąsłach?? Bo moja dostała białą malutką kropeczkę na dziąśle i nie jest twarda, więc to na pewno nie ząb. Tylko to chyba by musiało być w dużych ilościach co? i boleć? a jak to dotykam to ona nie płacze. Chyba, że to się jeszcze rozplewi 😁

Skleroza nie boli 😁

Blue Patryk nie miał aft tylko pleśniawki

• Mamusie
Witam koleżanki, ale było do nadrabiania 🙂
jeżeli chodzi o moją teściową to ona jeszcze ciągnie pieniądze od mojego męża, a teściu pracuje w Niemczech to czasami coś podeśle pare euro ale rewelacji nie ma, teściowa żadko do mnie przychodzi, ostatni raz była na urodzinach Marcela, jak nie musi to nie przychodzi bo ma swoich wnuczków u swojej córki a moje już nie są takie ważne 😞 jej sprawa. Kiedyś się obraziła bo Marcel nie wiedział jak do niej powiedzieć jak wymieniał wszystkich w kolo i głupio się jej zrobiło, że dziecko swojej babci nie zna, a ja jeszcze mieszkam z moimi rodzicami to mama co i rusz coś kupuje a ma 4 wnuczków(same chłopaki)